Hrvatski Fokus
Kultura

Mladen Žunjić izlaže u Family mallu Zagreb

Žunjić izlaže odabrana djela iz nekoliko ključnih ciklusa svog apstraktnog opusa

 

Suvremeni hrvatski likovni umjetnik, autor opsežnog i kompleksnog opusa, slikar Mladen Žunjić postavio je atraktivnu izložbu svojih novih ulja i akrila  u zagrebačkom centru,mjestu  izvrsnog obiteljskog shoppinga u Family mall Zagreb, u Škorpikovoj ulici.

U sklopu ekskluzivne trgovine namještaja Sleep&dreams vlasnika i direktora gospodina Nenada Pejovskog, Žunjić izlaže odabrana djela iz nekoliko ključnih ciklusa svog apstraktnog opusa.

Riječ je o nizu velikih formata ulja i akrila.

Žunjićevi radovi će se ciklički izmjenjivati, kontinuirano prisutni u stalnoj postavi trgovina Sleep&dreams.

Ovaj način prezentacije Žunjićevih radova dobar  je  način približavanja umjetnosti, čovjeku današnjice, koji zbog ubrzanog načina života, jednostavno nema vremena za konzumaciju kulture.

Kombinirati kulturu, umjetnost, u ovom slučaju likovno djelo s posjetiteljem koji na početku ima sasvim druge namjere izvrsna je mogućnost suočavanja gledatelja s umjetničkim djelom. Značajan broj posjetitelja otvara daleko veće šanse za kontakt s umjetnošću nego li je to slučaj u uglavnom praznim galerijsko izložbenim prostorima.

Žunjićeve zanimljive slike prepune izazovnih motiva i eruptivnih kolora skladno su ukomponirane u izložbeno prodajni prostor, saživljene s  modernim proizvodima.

Miroslav Pelikan

Povezane objave

Urbani zapisi Mladena Žunjića

HF

Vrimena druga

HF

Odjek šutnje

HF

Ugasi me, gorim

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više