Hrvatski Fokus
Gledišta

KOS-UDBAŠKI manipulatori i provokatori stalno podmuklo i manipulativno izbjegavaju činjenice

Glavne (tajne) operacije u uroti protiv države Hrvatske i protiv hrvatskog naroda vode se iz tog KOS-UDBAŠKOG “mafijaškog gnijezda” iz Rijeke

 

Dr. Franjo Tuđman je istinski obraćenik iz lažnog komunizma i jugoslavenstva u korektno hrvatsko domoljublje i katolicizam. Obratio se Bogu i domoljubnoj Hrvatskoj, kao što se, primjerice, (antikršćanski) Savo obratio svetom Pavlu, koji je postao toliko gorljivi zagovornik kršćanstva da je čak postao i apostol. A to je najveći “zločin” Franje Tuđmana u očima jugonostalgičara i agenata MI6-KOS-BIA-UDBA! Prijetnja njihovoj umjetnoj MASONSKOJ Jugoslaviji.

Također, KOS-UDBA se mora suočiti s pravom ISTINOM o „ljubičici bijeloj“, o velikim zločinima koje su počinili „Drug Tito i partija“ i KOS-UDBA. Na zvjerski način pobili su milijun i dvjesto tisuća Hrvatica i Hrvatica nakon završetka Drugog svjetskog rata, nakon 8. svibnja 1945. O tome svjedoči preko 1500 masovnih grobnica i stratišta diljem Slovenije, Hrvatske, BiH i šire. ovaj. Uključujući i oko 35.000 pobijenih hrvatskih domobrana i ustaša koje su krvoločni jugoslavenski partizani pokopali u Jasenovcu i Gradiški Staroj, te da pod hitno moramo otkopati i razotkriti pravu ISTINU cijelom svijetu! (https://otporas.com/s-istinom-na-cistac-pripremio-dostavio-i-poslao-27-veljace-2023-bozo-bozidar-simunovic/).

Ovi riječki “klipani” zajedno s agentom KOS-UDBE Ivanom Valekom su: ili suradnici KOS-UDBE, ili su (ne znajući) “korisne budale” u službi KOS-UDBE iz Rijeke – što KOS-UDBA i jesu, manipulirao i koristio ih u uroti protiv hrvatskog naroda, protiv našeg prvog domoljubnog predsjednika dr. Franje Tuđmana i protiv Republike Hrvatske. I onda ti i takvi KOS-UDBAŠKI manipulatori i provokatori stalno podmuklo i manipulativno izbjegavaju činjenice – PRAVE OBAVJEŠTAJNE PODATKE – koje im stalno argumentirano stavljamo pred oči, a koje nam je razotkrio najbolji hrvatski obavještajac i kontraobavještajac Zoran Kotnik u svojim razotkrivajućim knjigama: “VRANA OKO O ISTINI – 1 i 2”.Inače, glavne (tajne) operacije u uroti protiv države Hrvatske i protiv hrvatskog naroda vode se iz tog KOS-UDBAŠKOG “mafijaškog gnijezda” iz Rijeke. A njihovi riječki agenti KOS-UDBA su: Milorad Pupovac, Furio Radin, Peđa Grbin, Boris Miletić, Valter Flego, Ivan Jakovčić i slični antihrvatski IZDAJNICI!Također, poznato je da središnjica KOS-UDBA-e u Rijeci “bratski” surađuje s velikosrpskom BIA-om, a pripadnici KOS-UDBA-e i BIA-e (iz Srbije, Beograda) zajednički služe tim glavnim globalističkim sotonistima MI6 (Britanska vojna obavještajna služba) iz londonskog Cityja (https://www.logicno.com/zivotni-stil/rijecko-narodno-kazaliste-djeci-od-11-godina-prikazalo-predstavu-s-pornografskim-elementima.html).

Pametnome dosta! No, mi pravi Hrvati i Hrvatice svoju domovinu Hrvatsku ne damo nikome! Neka ti i takvi jugonostalgičari i agenti KOS-UDBA “objese mačku o rep” toj umjetnoj masonskoj tvorevini Jugoslaviji!

Koliko milijuna puta tebi i Ivanu Valeku i sličnim “tvrdoglavim ološima”, dezinformiranim i HIPNOTIZIRANIM, te “ispranim mozgovima centrifugom na 1400 okretaja” mora se objašnjavati da su hrvatski narod i Republika Hrvatska sustavno i strateški (gotovo da su 1990. godine bili 1990. godine) i da su hrvatski narod i Republika Hrvatska bili na vlasti. potpuno) uništili MI6 (britanska vojna obavještajna služba iz londonskog Cityja) i ex-yu KOS (iz JNA) i UDBA i globalističko SLOBODNO ZIDARSTVO – sve zajedno u paketu – u podmukloj uroti protiv Hrvatske i protiv hrvatskog naroda?! A ne dr. Franjo Tuđman, Kaptol i Vatikan – koji su se zapravo intenzivno borili za pravu i poštenu državu Hrvatsku. Da, MI6-KOS-UDBA-SKA MAFIJA u Hrvatskoj radila je protiv nas naroda i protiv naše domovine Hrvatske U TAJNOSTI – UROTE – a “iza leđa” našeg prvog domoljubnog predsjednika dr. Franje Tuđmana, kao i “iza leđa” ministru obrane Gojku Šušku! Zato je sotonistički MI6-KOS-UDBA-MAFIJA u Hrvatskoj ubila dr. Dr. Franjo Tuđman i ministar Gojko Šuško, jer su bili prijetnja i smetnja stvaranju njihove treće MASONSKE Jugoslavije!Zdravo!!! 1995. agenti KOS-UDBA-e Mate Granić i Milan Kujundžić (zajedno s ostalim agenturnim kriminalcima KOS-UDBE!) potajno konspirativno lobirao kod američke vlade da spriječi oslobodilačku vojno-redarstvenu operaciju „Oluja“! A što se juga Hrvatske tiče, agenti KOS-UDBA-e Mate Granić i Nikola “Ćićo” Obuljen angažirani su početkom devedesetih u tajnosti, “iza leđa” predsjednika dr. Franje Tuđmana, VELEPRODAJA je s velikosrpskim agentima KOS-UDBE u Beogradu dogovorila predaju Dubrovnika i Dubrovačkog kraja Velikoj Srbiji (u zamjenu za Brodsku Posavinu). Ali…, te njihove zle planove osujetili su naši istinski hrvatski domoljubni vitezovi general Janko Bobetko i predsjednik dr. Franjo Tuđman. Hvala Bogu!A najgora MI6-KOS-UDBAŠKA MAFIJA u Hrvatskoj svoje “operativno gnijezdo” ima upravo u gradu Rijeci!Još jednom, u privitku ovog e-maila, šaljem vam po stoti put dvije važne razotkrivajuće knjige s pravim obavještajnim podacima: “VRANOM OKO ISTINE – 1 i 2”, čiji je autor najbolji hrvatski obavještajac i kontraobavještajac, Zoran Kotnik. Bog ga blagoslovio! I prestanite zlonamjerno “MASTURBIRATI NA KRVO I PRAZNO” javno pred očima svekolike javnosti (hrvatskih domoljuba)! Kako te nije više sram pred Bogom i narodom?! No, mi istinski domoljubni i kršćanski Hrvati svakako smo moralni i duhovni pobjednici, jer smo od pamtivijeka:UVIJEK ZA DOM SPREMNI!Bog i Hrvati!

Božo Šimunović, simunovic.bozo@gmail.com

Tekstovi u rubrici GLEDIŠTA mišljenja su autora i ne moraju biti u skladu sa stajalištima Uredništva

Povezane objave

Europski Zapad odlikuje zločinca!?

HF

Diskriminacija svih Hrvata izvan trokuta

HF

Analiza izbornog zakonodavstva i prijedlog za ukidanje posebnih izbornih jedinica

hrvatski-fokus

Grad koji ostaje bez palmi

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više