Hrvatski Fokus
Religija

Pretvaranje biskupa u LGBTQ navijačice

Odgovor na pseudo Papinu LGBTQ propagandu u svjetskim medijima

 

Citirajući agenciju AP: “(papa Franjo) je također pozvao katoličke biskupe… da zažele dobrodošlicu LGBTQ osobama u Crkvu.”

Komentar: Apsurdno, Franjo tjera biskupe da odobravaju put grijeha, što je zapravo izdaja Boga i Njegovih zapovijedi. Biskupi koji propovijedaju i štite Božju istinu i zapovijedi moraju navodno proći bergoglijansko obraćenje, o čemu je također govorio. Kao gestu ovog pseudo-obraćenja, trebali bi poželjeti dobrodošlicu nepokajničkim LGBTQ osobama u Crkvu. Sveti apostol Ivan upozorava na takav paradoksalni doček: “Ne primajte ih u svoj dom (crkvu) niti ih primajte. Tko god ih dočeka, ima udjela u njihovim zlodjelima!” (usp. 2Iv 10)

Bergogliov poziv biskupima tjera ih da ne vode grješnike, uključujući LGBTQ osobe, na pokajanje, a time i na spasenje. Ova uputa i Bergogliov plan je zločin ne samo protiv Crkve, nego i protiv ovih ljudi. Prije svega, riječ je o zločinu protiv Boga, zbog kojega se ukidaju Božji zakoni i zapovijedi, kao i razlikovanje dobra i zla.

Citirajući agenciju AP: “(Franjo) je rekao da biskupi trebaju proći kroz proces promjene kako bi priznali dostojanstvo svima.”Komentar: Što se krije iza pojma dostojanstvo kako dolazi iz Bergogliovih usta? U svojoj biti to je gordo izopačenje, odbacivanje Boga i samoponižavanje čovjeka.Što je u korijenu Bergogliovog procesa promjene mišljenja ili antimetanoje? Svaki biskup mora izdati Krista i Njegovo evanđelje i prihvatiti sodomističko anti-evanđelje, zbog čega svi podliježu Božjoj anatemi, odnosno izopćenju iz Kristove Crkve (usp. Gal 1,8-9).Katoličke bi biskupe ovaj apsurdni Bergogliov zahtjev konačno trebao probuditi i radikalno se odvojiti od nevaljanog pape. U sadašnjim okolnostima, oni se moraju odvojiti od strukture koju on zauzima. Bergoglio je već proveo nepovratne promjene unutar ove strukture, što znači da istinski katolički, a time i zakoniti papa više ne može biti izabran u budućnosti. De facto je ukinuta institucija papinstva, čija je primarna dužnost štititi nauk vjere i morala od hereza.Kad se katolički biskupi odvoje od Bergoglija, po mogućnosti što prije, neće izgubiti ništa, osim bergoglijskih okova. U ovoj situaciji dužni su uspostaviti paralelnu strukturu, neovisnu o heretičkoj i autodestruktivnoj. Samo prava katolička struktura može zaštititi osnove vjere i morala i tako istinski zastupati Crkvu Kristovu naspram bergoglijanske sekte.

Bergoglio zahtijeva da biskupi, u ime dostojanstva, odobre sve seksualne izopačenosti, uključujući „Q“ – izopačenosti povezane sa sado-mazohizmom, nekrofilijom ili seksualno ubojitim manijama. Ako biskupi ne odobre LGBTQ perverzije, Bergogliova sekta će ih smijeniti s dužnosti. Stoga je potrebno izbiti iz dominacije ove sekte dok još ima vremena i mogućnosti.

Citirajući Franju: “Ovi biskupi moraju proći proces obraćenja (preobrazbe).”Komentar: Izraz obraćenja, kojega navodno moraju proći biskupi, zapravo je otpadništvo, izdaja Krista i na kraju prijelaz u Crkvu Sotone, New Age anticrkvu. Bergoglio je ovom izjavom de facto pred cijelom Katoličkom crkvom proglasio da oni biskupi koji ne odobravaju samoubilačku legalizaciju LGBTQ u Crkvi ne smiju više vršiti biskupsku službu.Učenik svetog Ivana apostola, sveti Polikarp, susreo se u Rimu s heretikom Marcionom. Na pitanje prepoznaje li ga, Polikarp je odgovorio: “Da, prepoznajem onoga koji je Sotonin prvorođenac.” Što bi sveti Polikarp danas rekao Franji Bergogliju? Sasvim sigurno isto što je rekao heretiku Marcionu.Jedini izlaz za današnje katoličke biskupe, svećenike i vjernike je radikalno odvajanje od Bergogliove strukture i uspostava paralelne crkvene strukture s pravim katoličkim papom koji će predstavljati Kristovu Crkvu.

Bizantski katolički patrijarhat (BCP) – glas vapijućeg u pustinji

https://gloria.tv/post/YwJDRHisKD7a2QRHwbohFPxrr

Povezane objave

SOLUS CATHOLICUS – Za koga sve moliti?

HF

Bože, moj

HF

Unutarnja i neprolazna ljepota Crkve

hrvatski-fokus

SOLUS CATHOLICUS – Đavao kao metafizički “jadničak”

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više