Hrvatski Fokus
Znanost

KONAČNO RJEŠENJE – Klimatski kultisti zazivaju masovni genocid nad čovječanstvom

Velikoj Britaniji prijeti globalizacijska smrt

 

Kako bi ispunila svoje klimatske ciljeve bez emisija 2050., Velika Brizanija mora na kraju zatvoriti sve svoje zračne luke; zabrani svim svojim stanovnicima da jedu govedinu i janjetinu; i stati na kraj svakoj novogradnji posvuda. Ovo je preporuka znanstvenika sa Sveučilišta u Oxfordu i Imperial Collegea u Londonu (ICL), koji strahuju da će dopuštanje ljudima da predugo žive normalnim životom dovesti do propasti planeta jer se topi u lokvi zagrijavanja.

Između 2020. i 2029. sve do posljednje zračne luke u Britaniji, izuzev Heathrowa u Londonu i dvije glavne zračne luke u Glasgowu i Belfastu, morat će zatvoriti svoja vrata. Zatim, između 2030. i 2049., Heathrow, Glasgow i Belfast također će morati biti zatvoreni – što znači da nema više putovanja zrakoplovom. Sve je to potrebno kako bi Velika Britanija poštovala naredbe Zakona o klimatskim promjenama, koji zabranjuje sve aktivnosti koje stvaraju bilo kakve “emisije”. Budući da baš svaka akcija nešto emitira, klimatski kultisti zapravo zazivaju masovni genocid nad čovječanstvom kao konačno rješenje klimatskih promjena.

Britanski globalisti žele ubrzati ciljeve neto nule od 2050. do 2035. godine

Kako bi bili sigurni da ljudima nakon 2050. godine više nije dopušteno činiti ništa osim umrijeti, znanstvenici s Oxforda i ICL-a također žele da britanski zakonodavci zabrane sve nove gradnje, uključujući stambene i industrijske objekte. “Osnovna točka je da će svaka imovina koja koristi ugljik imati praktički nultu vrijednost 2050. godine”, navodi se u izvješću o tome kako će nova “zelena” ekonomija funkcionirati nakon što većina ljudskih aktivnosti bude prisiljena prestati. “Ovo bi zauzvrat moglo potaknuti veću upotrebu u razdoblju do 2050. – na primjer, podizanje novih zgrada puno bržom stopom u sljedećih 30 godina, znajući da se izgradnja tada mora zaustaviti.”

Zanimljivo je da su sve ove preporuke dane u studenom 2019. upravo u trenutku kada se Wuhanski koronavirus (Covid-19) prvi put pojavio u komunističkoj Kini. U godinama koje su uslijedile, sve vrste “pandemijskih” ograničenja u kombinaciji sa stalnim “zelenim” pritiskom značajno su unaprijedile britansku agendu za 2050. Pod naslovom “Apsolutna nula”, izvješće je sastavljeno u suradnji znanstvenika ne samo s Oxforda i ICL-a, već i sa Sveučilišta u Cambridgeu, Sveučilišta u Nottinghamu i Sveučilišta u Bathu.

Velika Britanija je zapravo zakonski vezana neto nultim emisijama koje su joj nametnuli globalisti putem Zakona o klimatskim promjenama, što znači da će se preporuke iznesene u izvješću vjerojatno morati primijeniti kako zemlja ne bi prekršila svoje propisane klimatske smjernice. Također postoji vrlo velika mogućnost da će se ciljevi do 2050. ubrzati za 15 godina kako bi se umjesto toga ostvarili do roka 2035. godine. Britanska vlada unijela je u zakon još u travnju 2021. novi cilj koji ostavlja samo 12 godina do ispunjenja svih ovih klimatskih ciljeva – uključujući zatvaranje zračnih luka. “Osim smanjenja naše potražnje za energijom, isporuka nulte emisije s današnjim tehnologijama zahtijeva postupno ukidanje letenja, brodskog prijevoza, janjetine i govedine, čelika iz visokih peći i cementa”, dalje se navodi u izvješću.

„Dvije su ključne implikacije na to kako živimo svoje živote: prvo, zgrade će postati puno skuplje zbog ograničenja gradnje koja stvaraju značajne nestašice; drugo, prijevoz će postati puno skuplji jer će ograničenja zračnog prometa stvoriti višak potražnje za drugim oblicima prijevoza.”

logicno.com/politika/sve-britanske-zracne-luke-zatvorit-ce-se-u-sljedecih-10-godina-govedina-i-janjetina-zabranjeni-kako-bi-se-zaustavile-klimatske-promjene.html

Povezane objave

Strabizam u podlozi Da Vincijeve genijalnosti?

HF

Žurno moramo promijeniti obrazovni sustav

HF

JAG osudio na smrt znanstvenika za cjepivo Janssen

hrvatski-fokus

Jokićev tim bio ilegalan i ilegitiman

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više