Hrvatski Fokus
Unutarnja politika

Bitorajčeve Metastaze metastazirale

Svoje perverzije, ratne zločine i raznorazne konstrukcije pripisuju nama Hrvatima

 

Čudim se Hrvatima koji toliko brane “Dinamove navijače” u Grčkoj. A čudim se glumcu Reneu Bitorajcu kada se sada ljuti što su Grci njega prikazali kako viče Za Dom spremni! Prije su hvalili film pamflet Metastaze kao hrvatski film a sada ga se odriču kada su ga Grci zlorabili u svoju korist. U Bitorajčevom filmu glavnu ulogu imaju ti huligani o čemu sam nedavno pisao na Hrvatskom fokusu pod naslovom “Svoje perverzije, ratne zločine i raznorazne konstrukcije pripisuju nama Hrvatima”, dodajući: I film Kino Lika, kao perverzije i metastaze. A u filmu Metastaze, huligani viču “Mi Hrvati” kao hrvatski nogometni navijači. A ja kažem, da smo Mi Hrvati, oni sa svjetskih nogometnih prvenstava: u Francuskoj, Rusiji, Katru i u Nizozemskoj, ne oni iz filma Metastaze.

A kako se to Bitorajcu vraća kao bumerang? Tako što grčki mediji Bitorajca prikazuju kao BBB-ovca koji uzvikuje fašističke pozdrave. A taj “fašistički” pozdrav je Za dom. Baš iz njegova filma Metastaze. Gdje se nužno nameće pitanje: Hoće li oni koji traže kažnjavanje uzvika Za dom, optužiti Bitorajca, kao hrvatskog građanina koji javno koristi zabranjeni simbol. To govore grčki mediji!

Jasno da ne će. Jer je to njihov igrač. Jasno da je u pitanju kompromitacija Hrvatske – lažnim ustaštvom! Od samog početka. Od vremana pada Berlinskog zida i urušavanja komunizma. Kada se stvaraju predpostavke za slobodne izbore i u Hrvatskoj. Pa (jugoslavenski) HRT forsira i eksponira hrvatsku političku stranku koja u crnoj košulji, vičući Za dom zagovara Hrvatsku do Drine. Opet kažem da ću na sudu dokazati da je u pitanju podvala Hrvatskoj- proizvodnja lažnog ustaštva, kao alibija srpskoj agresiji. A jedan od mnogobrojnih dokaza za to je, i to što grčki mediji prozivaju glumca Bitorajca za uzvikivanje “fašističkog pozdrava”. Iz filma Metastaze – Za dom?

Jure Vukić, Tribanj

Povezane objave

Boj se Danajaca i kad ti darove donose!

HF

UKRADENA KUNA – Nova nepotrebna blamaža

hrvatski-fokus

IDS je kontinuirano i sustavno stvarao netrpeljivost prema svemu hrvatskom

hrvatski-fokus

Filozofska agresija bijesnih crvendaća

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više