Hrvatski Fokus
Religija

Papa Franjo: Moramo vjerovati Klausu Schwabu!

Dodaje da se Klaus Schwab pojavio kao “važnija figura” od Isusa Krista u sadašnjoj eri

 

Svijet je ušao u mračna i olujna vremena, smatra papa Franjo koji kaže da čovječanstvo mora vjerovati osnivaču Svjetskog ekonomskog foruma Klausu Schwabu koji je čovjek s planom vratiti prirodi njenu primatnu poziciju u svjetskom poretku.

Prema riječima pape Franje, Klaus Schwab se pojavio kao “važnija figura” od Isusa Krista u sadašnjoj eri jer Isus želi spasiti duše, a Schwab razumije da nam je potrebno manje duša.

Komentari pape Franje izazvali su buru u Vatikanu, no trebamo li doista biti iznenađeni njegovom podrškom Schwabovom eugeničkom programu u nacističkom stilu? Kao suradnik na dnevnom redu WEF-a, papa Franjo tečno govori o bogohuljenju i aktivno radi na potkopavanju crkve i kršćanstva općenito.

Treba li se doista čuditi što bogohulni Papa staje na stranu globalista?

Ovo je papa koji je prošlog mjeseca objavio da se čovječanstvo mora hitno depopulalizirati kako bi se spasio planet, papa koji je obavijestio svoje stado da su “odnosi s Isusom opasni i štetni”. Raskinuvši sa stoljetnom kršćanskom tradicijom, Franjo je izazvao strahove da je nelegitimni papa sa zlokobnim planom kada je okupljenima od 33.000 hodočasnika na Trgu svetog Petra rekao da se mora izbjegavati “osoban, izravan, neposredan odnos s Isusom Kristom”.

Kao da to nije dovoljno uznemirujuće, Franjo se nadovezao naredivši kršćanima da prestanu dovoditi ljude drugih vjera Isusu i kršćanstvu. A onda je naredio svojim slugama u Vatikanu da proglase da je Lucifer Bog Katoličke Crkve. Papa Franjo je sotonist koji se skriva naočigled.

Tako je, prema izopačenom umu pape Franje, Lucifer je otac Isusa Krista i Bog Katoličke crkve

Obrnuta verzija kršćanstva pape Franje za mnoge je zbunjujuća, no slika postaje jasna kada shvatite kome papa zapravo služi.

Da citiram francusku predsjedničku kandidatkinju Marine Le Pen, papa Franjo je ” globalistički buldog ” koji je lojalan Novom svjetskom poretku.
E-mailovi WikiLeaksa naučili su nas da je Franjo postavljen u Vatikan u globalističkom puču koji su orkestrirali George Soros, Hillary Clinton i Barack Obama.
A globalistički buldog nije gubio vrijeme uzvrativši svojim globalističkim gospodarima ponavljajući uznemirujuću globalističku retoriku u svakoj prilici.

Godine 2017. papa Franjo pozvao je na “jednu svjetsku vladu” i “politički autoritet”, tvrdeći da je stvaranje jedne svjetske vlade potrebno za borbu protiv problema kao što su “klimatske promjene”.

Govoreći za ekvadorske novine El Universo, Papa je rekao da Ujedinjeni narodi nemaju dovoljno ovlasti i da im se mora dodijeliti puna vladina kontrola “za dobrobit čovječanstva”.

Uznemirujuće, svjetski se vjerski vođe također počinju okupljati kao jedan kako bi propovijedali s istog lista s pjesmama, upućujući svoje ovce da prihvate komponente jedinstvene svjetske vlade Novog svjetskog poretka.

Sada papa Franjo aktivno prkosi biblijskom pismu radeći na stvaranju “jedne svjetske religije”

Prvo je Franjo šokirao kršćanski svijet organiziranjem islamskih molitvi i recitala Kur’ana u Vatikanu.
Kršćani diljem svijeta trebali bi posjećivati džamije i slaviti Allaha, rekao je papa Franjo koji je bio primjer u svom posjetu Istanbulu ušavši u Plavu džamiju, izuvši cipele, okrenuvši se prema Meki i slaveći muslimanskog boga.

Zatim je došao poganski obred i drsko štovanje idola na tlu Vatikana.

Netko treba podsjetiti Franju da Biblija kaže “Nemoj imati drugih bogova uz mene.” To je izraženo u Izlasku 20:3, Mateju 4:10, Luki 4:8 i drugdje.

Ali malo je vjerojatno da bi Francis bio zainteresiran. On je više zainteresiran za nadjačavanje Božje riječi i iskorjenjivanje kršćanstva u korist onoga što on naziva “krislamom”.

U slučaju da ste propustili, svjetski čelnici iz različitih zajednica pozvali su na svjetsko jedinstvo na međureligijskoj konferenciji u Kazahstanu prošle godine. Prema Franji, “vjerski pluralizam”, koji je izričito zabranjen u Bibliji, izraz je “mudrosti Božje volje”.
Donosimo dio priče Katoličke novinske agencije:

Međureligijski kongres na kojem je ovaj tjedan sudjelovao papa Franjo u Kazahstanu usvojio je deklaraciju u kojoj se religijski pluralizam naziva izrazom “mudrosti Božje volje u stvaranju”. Deklaraciju od 35 točaka “usvojila je većina delegata” Sedmog kongresa čelnika svjetskih i tradicionalnih religija 15. rujna u glavnom gradu Nur-Sultanu.

Papa Franjo sudjelovao je u ceremonijama otvaranja i zatvaranja međureligijskog summita tijekom svog posjeta toj srednjoazijskoj zemlji od 13. do 15. rujna. Nije prvi put da Papa potiče čovječanstvo da prihvati Novi svjetski poredak i sve što on podrazumijeva.

Godine 2019. papa Franjo potpisao je povijesni savez s vođama najvećih svjetskih vjera, gurajući nas mnogo bliže jednoj svjetskoj religiji, jednom od glavnih ciljeva Novog svjetskog poretka.
Prema dokumentu koji je izradio papa Franjo i koji je objavljen na službenim stranicama Vatikana , sve se religije moraju smatrati ravnopravnima, a islam je Bogu prihvatljiv kao i kršćanstvo.

U stvarnosti, poziv pape Franje i drugih bogatih elita na globalnu vladu i jednu svjetsku religiju nema nikakve veze s podizanjem osiromašenih nacija ili “spašavanjem čovječanstva”. Takva bi vlada umjesto toga jamčila globalnu nejednakost u bogatstvu, globalni nadzor kakav promiče WEF Klausa Schwaba i svijet kojim upravljaju točno oni korumpirani interesi koji su iskoristili pandemiju za konsolidaciju bogatstva i moći diljem svijeta.

Je li papa Franjo antikrist?

Od trenutka kada je kardinal Jorge Bergoglio postao papa 2013. godine, “stručnjaci za proročanstva” oglasili su se eterom, tvrdeći da je novi papa “Petar Rimljanin”, ispunjenje “proročanstva sv. Malahije” i da će Franjo biti zadnji papa i kraj svijeta.

Prema sv. Malahiji, irskom svecu koji je točno predvidio prošlih 111 papa prije imenovanja 112. pape, “Petar Rimljanin” će biti antikrist.
Obožavatelji Sudnjeg dana pronašli su načine da svaku frazu povežu s odgovarajućim papom kroz stoljeća. To uključuje Ivana Pavla II., koji je povezan s frazom br. 110, “Od rada sunca”, jer je rođen na dan pomrčine Sunca i također je pokopan na dan pomrčine Sunca . Benedikta XVI., br. 111, navodno je “slava masline” jer su neki članovi ogranka monaškog reda koji je utemeljio sveti Benedikt poznati kao Olivetanci .

Zatim je tu br. 112. Prema sv. Malahiji: “U ekstremnom progonu svete rimske crkve, sjedit će … Petar Rimljanin, koji će hraniti ovce u mnogim nevoljama; kad budu gotovi, grad na sedam brežuljaka bit će uništen, a strašni će sudac suditi svom narodu. Kraj.”

Pa kako se “Petar Rimljanin” povezuje s papom Franjom, koji je rođen u Argentini?

Roditelji su mu bili talijanski doseljenici iz Rima, a njegovo rođeno ime sadržavalo je ime Petar. Citira se jedan teolog, Michael K. Lake , koji je rekao da su “katolički i evangelistički znanstvenici stoljećima strepili od ovog trenutka.”

Svijet je sada na prijelomnoj točki, sa žestokom bitkom koja bjesni za dušu čovječanstva. Globalisti i njihovi tehnokratski snovi o totalitarnoj vladavini prijete pojesti čovječanstvo i uništiti civilizaciju kakvu poznajemo.

Jasno je na čijoj je strani Franjo. A nismo čak ni pokrili skandal s pedofilijom koji trune Katoličku crkvu iznutra prema van.
Trebali bismo vrlo pažljivo pratiti ovog papu isusovca tijekom ovih ključnih godina.

Ovdje u Glasu naroda odlučni smo nastaviti razotkrivati planove globalističke elite. Pretplatite se na kanal i pridružite se zajednici People’s Voice Locals kako biste se pridružili našem nevjerojatnom timu i dobili pristup ekskluzivnom i necenzuriranom sadržaju.
https://thepeoplesvoice.tv/pope-francis-declares-klaus-schwab-is-more-important-than-jesus-christ/

https://istinomprotivlazi.eu/dopisnistva/papa-franjo-klaus-schwab-je-vazniji-od-isusa-krista-video

Povezane objave

Uskrs

HF

Chicaški biskup Blaž Čupić ne progoni homiće, već necijepljene

hrvatski-fokus

Gnosticizam – vjerski pokret protiv kršćanstva

hrvatski-fokus

Jan Hus – preteča protestantske reformacije

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više