Hrvatski Fokus
Religija

Bergoglio se odrekao Krista na provokativan način

Petar je tri puta zanijekao Gospodina i pokajao se. Bergoglio je nebrojeno puta zanijekao Gospodina i odbija se pokajati jer legalizira grijeh

 

Može li pseudo papa Franjo služiti pravom Bogu nakon svog čina posvećenosti vragu pod vodstvom čarobnjaka koji puše u zviždaljku divlje pureće kosti u Kanadi? Bergoglio je simbolično stavio ruku na svoje srce kao znak svoje samopredanosti Sotoni. Prije toga, čarobnjak je javno pozvao demone da daju svima prisutnima pristup takozvanom svetom krugu zlih duhova kako bi mogli biti s njima. Čarobnjak se obratio jednom od demona kao zapadnoj baki i zamolio je tog demona da otvori svoja vrata kako bi imao pristup tom smjeru.

Kako su se sveci odnosili prema idolopoklonstvu? Sveti Babilj bio je patrijarh Crkve u sirijskoj Antiohiji. Tijekom posjeta Antiohiji idolopokloničkog cara Decija (249.-251.), koji je štovao demone i mučio i ubijao kršćane, Decius je pokušao ući u crkvu u kojoj je sveti patrijarh Babilas slavio Božansku liturgiju. Vidjevši cara s cijelom svojom pratnjom, patrijarh je uzviknuo: “Caru, budući da si idolopoklonik, nije u redu da uđeš u svetište živog Boga i oskvrneš ga svojom prisutnošću.” Također je razotkrio careve druge grijehe i ukorio ga za idolopokloničku grozotu. Strogo mu je zabranio ulazak u crkvu, a kada se car približio vratima, sveti patrijarh stavio je desnu ruku na careva prsa, zaustavio ga i odgurnuo od Božjeg hrama. Decius je bio šokiran takvom hrabrošću i otišao. Sutradan je zarobio patrijarha. Dao mu je ultimatum – ili će se prinositi demonima i spasiti mu život ili će odbiti i biti podvrgnut okrutnom mučenju i smrti. Bez oklijevanja, patrijarh je izabrao vjernost Kristu čak i po cijenu mučeništva.

Bergoglio se odrekao Krista na provokativan način. Kako sada može ponuditi Kristovu krv Bogu za oproštenje grijeha na misi? Štoviše, odrekao se Krista više puta! Također ga se javno odrekao 2019. godine. Sudjelovao je u ritualu čarobnjaka i vještica iz Amazone u Vatikanskim vrtovima. Ponovno se na javni način odrekao Krista kada je ustoličio demona Pachamama u glavnoj bazilici Crkve. To je najgrublje ruganje milijuna mučenika koji su radije prošli najokrutnije mučenje nego napravili i najmanju gestu poštovanja prema poganskim demonima.

Bergoglio se javno posvetio Sotoni u Kanadi. Kako ga se može nazvati nasljednikom apostola Petra? Petar je zanijekao Krista samo iz straha, a zatim gorko plakao u pokajanju, ali je izgubio službu prvog među apostolima. Njegov grijeh je oprošten zbog iskrenog pokajanja, ali njegova mu služba još nije vraćena. Petar je najprije morao javno priznati, i tri puta, ne samo svoju vjeru, već i ljubav prema Kristu, tj. To se dogodilo na gennezaretskom jezeru gdje su apostoli svjedočili njegovoj ispovijedi i obnovi njegove službe.

Je li se Franjo javno pokajao za kolosalno otpadništvo koje je počinio? Nije. naprotiv, on suludom brzinom juri putem otpadništva, vukući većinu Katoličke crkve sa sobom. On prikriva ovaj put do uništenja sugestivnim vjerskim frazama o ljubavi, o milosrđu, o poslušnosti, o slušanju, o pratnji …

Apostol Ivan piše: “… i kao što ste čuli da Antikrist dolazi, čak i sada su došli mnogi antikristi.« (1Iv 2:18) Tko je Antikrist i tko predstavlja mnoge antikriste?

Je li to bio car Neron ili car Dioklecijan, pod čijom je vladavinom krv kršćana tekla u potocima? Ne. Te su osobe bile sluge Sotone, ali ne i antikristi. Antikristi su iznutra otpadnici kršćani, svećenici, teolozi, biskupi koji djeluju kao Kristovi sluge. Oni nastavljaju u vanjskoj crkvenoj strukturi, ali su već odvojeni od Mističnog Tijela Kristova. Oni se bore protiv Crkve unutar Crkve, uglavnom tajno, ali s jasnim ciljem njezina samouništenja. Apostol Ivan jasno kaže o antikristima da su “izašli iz nas”, to jest iz žive zajednice kršćana. Oni su bili i jesu sudionici Svete žrtve, Svete pričesti, pa čak i zauzimaju najviše položaje u Crkvi.

“Otišli su od nas, ali nisu bili od nas”, kaže apostol i naglašava: “Jer da su bili od nas” i odmah iznosi argument: “Nastavili bi s nama.” A on dodaje: “Ali oni su izašli.” Zašto? “Da bi se mogli očitovati, da nitko od njih nije bio od nas.”(1Iv 2:19)

Ovdje jasno vidimo tko su antikristi. Na primjer, biskupi i svećenici iz Belgije ili Njemačke koji promiču sodomiju, pa čak i brak sodomljana i queer parova, antikristi su. Gay mreža u Crkvi su antikristi. Teolozi i profesori koji dovode u pitanje Kristovo božanstvo su antikristi. Sljedbenici sinodalnog puta, koji poništavaju Božje zapovijedi i uvode anti-zakone, su antikristi. Njihov vođa je Antikrist. Antikrist dolazi u Kristovo ime, ali on mu se suprotstavio, kao i njegovo evanđelje i zapovijedi. Sotona je ušao u takvu, baš kad je ušao u Judu. On je čovjek bezakonja “kojeg će Gospodin progutati dahom svojih usta”. (2. 2. 2,8)

U 5. stoljeću heretik po imenu Theodosius uzurpirao je ured patrijarha u Jeruzalemu. Progonio je prave biskupe, svrgnuo ih, pa čak i dao ubiti biskupa Severiana i mnoge prave kršćane. On je bio grozota na svetom mjestu. Đakon po imenu Atanazije hrabro se suprotstavio lažnom patrijarhu. Vikao mu je: “Theodosiuse, prestani! Prestanite voditi rat protiv Krista i njegovog stada! Ti si kao lopov koji tjera ovce iz božanskog ovčara.” Theodosiusovi nosači oklopa odmah su zauzeli Atanazija, izvukli ga iz hrama, mučili i ubili.

Danas bi đakon Atanazije uzviknuo na sinodi u Vatikanu: “Jorge Bergoglio, prestani! Prestanite voditi rat protiv Krista i njegovog stada!”

Bergoglio se uopće ne prerušava; posvetio se Sotoni u Kanadi, namjerno tijekom takozvanog sinodalnog procesa, kako bi dao novi program i duh Katoličkoj crkvi! Ako se javno posvetio Sotoni, što je morao učiniti u tajnosti u prošlosti! A što još on potajno radi čak i sada?

Može li se Bergoglio, ovaj čovjek posvećen Sotoni, smatrati vidljivim Kristovim predstavnikom na zemlji? Ne! Može li promicati Kristov evanđeoski naum spasenja? Ne! On promiče sodomit, idolopoklonički i klimatski “Laudato Si” anti-evanđelje. Time ruši prokletstvo (prema Gal 1, 8) na cijelu Crkvu i cijeli svijet! Činjenica da nasljednici apostola, biskupa, svećenika i osoba posvećenih Bogu ne žele vidjeti da je to znak abnormalne duhovne sljepoće, znak gubitka savjesti i razuma.

Bergoglio je već uspostavio predanost Sotoni kao presedan i sinodalni program za katolike. Neposlušnost će biti kažnjena sankcijama, izopćenjima i uklanjanjem posljednjih pravih biskupa s dužnosti. Nazivanje javnog sotonista Kristovim vikarom na zemlji čista je glupost. Što je onda Krist takvim biskupima?

Pozivanje na odvajanje od čovjeka koji se javno posvetio Sotoni kao neposlušnost Svetom Ocu znak je katoličke gluposti. A vrhunac ove gluposti je odnositi se na poslušnost Kristu i vjernost Božjim zakonima i tradiciji Crkve kao raskol! Oni koji žele biti spašeni moraju se jasno odvojiti od javnog sotonista i njegovog programa i ostati vjerni putu koji nam je dao Isus Krist. To je put slijeđenja Krista, čak i po cijenu mučeništva.

Oni vjerni Kristu vape iz dubine svojih duša: “Gospodine, daj biskupima, svećenicima i osobama posvećenim Bogu da im se oči otvore kroz pokajanje!” Neka vide, neka budu odvojeni od javnog sotonista, neka odbace heretička učenja i LGBTQ anti-zakone, i neka također odbace samoubilački sinodalni put!”

Sin Božji ponizio se do smrti za naše spasenje, čak i smrt križa, i time nas oslobodio ropstva grijehu i Sotoni! Nemojmo biti uvučeni u mračno poganstvo i Sotonino ropstvo lažnim autoritetom pseudo Pape! (bcp)

Povezane objave

Pobačaj ravan zločinu bogomorstva

HF

Božji sud u povijesti

HF

Hrvatska dominikanska provincija Blažene Djevice Marije

hrvatski-fokus

Fatima i Treći svjetski rat

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više