Hrvatski Fokus
Religija

Ređenje žena i majanske mise

Mnogi protestantski pastiri u jedinstvu s katoličkim prelatima promiču gay brakove i blagoslov queer parova. Oni ne stvaraju jedinstvo u Kristu, već u Antikristu

 

Koja je svrha trenutnih napora da se svećeništvo promijeni kroz žensko ređenje? Neizbježno, to dovodi do ukidanja Novog zavjeta našeg Spasitelja i uvođenja pseudo-zavjeta Antikrista.

Liberalna struja u Katoličkoj crkvi, to jest današnji saduceji, nastoji eliminirati sakrament svećeništva, a time i papinstvo. Oni guraju javno mnijenje u korist ređenja žena kao svećenika, navodno radi oživljavanja Crkve. Cijela starozavjetna i novozavjetna tradicija dokaz je da je to bila gruba prijevara. Osim toga, moderni saduceji zajedno s lažnim prorocima i liberalnim teolozima promiču crkvenu legalizaciju sodomije, lezbijke i svih izopačenih oblika poganstva koji štuju lažne bogove, odnosno demone.

Pseudo papa Bergoglio postavio je poguban presedan za cijelu Crkvu, prvo, svojom predanošću Sotoni u Kanadi pod vodstvom čarobnjaka koji je puhao u zviždaljku divlje pureće kosti, i, drugo, oskvrnuvši baziliku svetog Petra s demonom Pachamama. Već je Drugi vatikanski koncil, u svojoj deklaraciji Nostra Aetate, postavio samoubilački program poštovanja drugih religija, de facto njihovih demona. To je veliki grijeh protiv Prve zapovijedi. Taj trend koji uništava odnos s Bogom nosi sa sobom legalizaciju nemorala, odnosno uklanjanje Božjih zakona i zapovijedi. Bergoglio otvoreno zahtijeva pseudopseudo-pseudo-obraćenje biskupa na LGBTQ dobrodošlice u Crkvi (siječanj 2023.).

Na tragu tragične reforme Martina Luthera

Nesretna reforma Martina Luthera, koja je ukinula svećeništvo i svetu misu, bila je izravan odgovor na izopačeni život i mamonizam prelata. Njihov loš primjer nije dopustio istinsko pokajanje i oživljavanje života vjere. Polovica katoličke Europe prešla je na protestantizam u roku od 20 godina. Ali krivnja za podjelu Crkve ne leži samo na Lutheru; Glavna krivnja leži na prelatima koji su spriječili istinsko oživljavanje. Tek nakon Lutherove reforme, vrata unutar već ograničene Katoličke crkve otvorila su se za istinsku reformu s pojavom preporoditeljskih redova i pokreta. Podjela Crkve uzela je krvavi danak u obliku vjerskih ratova, uključujući Tridesetogodišnji rat.

Danas, međutim, mnogi protestantski pastiri u jedinstvu s katoličkim prelatima promiču gay brakove i blagoslov queer parova. Oni ne stvaraju jedinstvo u Kristu, već u Antikristu. To rezultira sotonizacijom Europe. Islamizacija je Božja kazna za ovo. Njemački biskupi ga s posebnom žešću promiču zajedno s pseudo-papom Bergogliom.

Zbog krivovjerja i jedinstva s duhom svijeta, kršćanstvo je gotovo isparilo u Europi. Uvođenje ženskog ređenja u ovo kritično vrijeme umjesto istinske pokore i tvrdnja da će to donijeti oživljavanje kršćanstva doslovno je ludilo! Svećenice, ili sakralne prostitutke, bile su isključivo povezane s poganstvom i žrtvama demonima. Svećenice nemaju opravdanja u kršćanstvu. Isus je postavio muškarce, a ne žene, da budu svećenici. To je uvijek bio nepisani zakon Crkve.

Danas je nastojanje da se zarede žene izravno povezano s Bergogliovom promocijom poganstva i destruktivne feminizacije u svijetu. Pseudo-Papa pravi đakonese od amazonskih čarobnica, koje pale tamjan poganskim demonima umjesto Bogu. Planira ih zarediti i za svećenike.

Nasuprot tome, početak istinskog oživljavanja je nazivanje grijeha grijehom, herezom krivovjerja i nemoralnošću nemorala. Potrebno je ponovno ukazati na smrtonosni plod grijeha, a to su bijeda i nesreća na zemlji i vječno prokletstvo. Suvremeni saduceji, međutim, bježe od istinskog pokajanja i Kristove sljedbe poput đavla s križa. Model njihovog takozvanog oživljavanja Crkve pomoću sinodalnog LGBTQ puta ima za cilj legalizirati nečuvene grijehe koji ruše prokletstvo na Crkvu i narode. Oni zabijaju čavle u lijes Crkve, nakon što su već iskopali njezin grob.

Što možemo reći o majanskom obredu s takozvanim ravnateljem i incenzorom, koji bi trebali izvoditi posebno žene? Njihov tamjan i ples trebala bi odobriti sinoda kao službeni dio mise. To je namjerno uvođenje duha poganstva i protjerivanje Duha Svetoga iz svete liturgije. Takva misa više neće biti štovanje pravog Boga i Kristova žrtva neće biti prisutna, već će biti bogohuljenje.

Razlučimo bit svete liturgije. To nije simbol, već je Kristova žrtva na Kalvariji postala prisutna. U središtu slavlja nije krvna žrtva bikova i janjadi, već krvna žrtva Sina Božjega za oproštenje naših grijeha. Žrtvovanje životinjske krvi u Starom zavjetu trebalo je spriječiti ljude od poganskih krvnih žrtava, čak i ljudske. Poganske žrtve znače pokornost demonima i povezane su s nemoralima i perverzijama.

Usred sadašnje duhovne i moralne prljavštine trebamo shvatiti da Bogu treba ponuditi čistu žrtvu, a takva je samo Kristova žrtva na križu.

Već u vrijeme proroka Malahije, Gospodin je prorekao: »Na svakom će mjestu čisti prinosi biti doneseni u moje ime.« (Mal 1:11)

Dva od prva četiri starozavjetna svećenika, Aaronovi sinovi, platili su svojim životima, kada vatra u njihovim cenzorima nije bila tamjan koji je trebao biti korišten za štovanje Gospodina. Napisano je: “Aaronovi sinovi Nadab i Abihu uzeli su svoje cenzere, zapalili ih i dodali tamjan; i oni su ponudili neovlaštenu vatru pred Gospodinom, suprotno zapovijedi Njegovoj. Tako je vatra izašla iz nazočnosti Gospodnje i progutala ih, i umrli su pred Gospodinom.« (Lev 10,1-2)

Kad su se Korah, Abiram i Dathan pobunili protiv Mojsija, Mojsije je rekao Korahu: “Nije li vam dovoljno da Bog … vas je doveo blizu sebe? … Ali sada pokušavate dobiti i svećeništvo. Protiv Gospodina ste se vi i svi vaši sljedbenici udružili.« (Br. 16,8-11)

Sadašnji liberali predvođeni Bergogliom udružuju se slično Korahu protiv Gospodina. Oni promiču sodomsko antievanđelje i tako pozivaju na sebe Božju anatemu – izopćenje iz Crkve (Gal 1, 8-9). Štoviše, promiču čak i uništavanje sakramenta svetih redova tražeći ređenje žena, de facto vještica i lezbijki. U slučaju Korah, radilo se samo o starozavjetnom svećeništvu. Prinosili su krvne žrtve ovaca i bikova ili nešto što su ubrali. Novozavjetno svećeništvo je, međutim, prinos Presvete žrtve. To je sadašnja Kristova krvna žrtva na nekrvav način na oltaru za oproštenje grijeha. Kristovo svećeništvo dovelo je do nestanka Araronovog svećeništva i žrtvovanja životinja. Isus je uspostavio svete redove na Posljednjoj večeri. Izabrao je apostole i muškarce. Po silasku Duha Svetoga, primili su pomazanje za novozavjetno svećeništvo. To pomazanje prenosi se kroz apostolsko naslijeđe na nasljednike apostola, to jest na biskupe i njihove pomagače, svećenike.

Ne može biti svećenik osoba koju Bog nije odabrao

Koja je onda suština novozavjetne žrtve? To čini Kristovu žrtvu na križu prisutnom. Kako se to dogodilo? Preko svećenika, koji nosi pomazanje Duha Svetoga. Svećenik izgovara Isusove riječi, kojima je uspostavio svoju nekrvavu žrtvu. U tom trenutku intervenira Božja svemoć. Svojom svemogućom snagom Bog, koji je stvorio vidljivi i nevidljivi svijet i bezbrojne galaksije ni iz čega, sada pretvara bit kruha i suštinu vina u pravo Kristovo tijelo i njegovu pravu Krv. Duh Sveti to čini svećeničkim pomazanjem.

Može li osoba, koju Bog nije odabrao svojim pomazanjem, zatražiti svećeničku službu? Ne, ne mogu. Može li osoba, koja je u pobuni protiv Duha Svetoga i krši Božje zakone i upute, te promiče seksualne perverzije i sodomsko anti-evanđelje, zatražiti svećeničku službu? Ne, ne mogu. Može li žena biti pomazana Duhom Svetim za svećeništvo? Ne, ne može. To nije u skladu s Božjim redom.

Sveto pismo pojašnjava da je prinošenje žrtve kako bi se umirilo Boga za grijehe naroda bilo povezano s Aronovim svećeništvom, koje je bilo privremeno. Sveto pismo kaže sljedeće o Isusu: “Ti si svećenik zauvijek po Melkisedekovom redu.” To je drugačiji red od nasljednog svećeništva prema Redu Arona. “Jer kada se svećeništvo promijeni, i zakon se mora promijeniti.” (Heb 7:12)

S Isusom Kristom Stari zavjet zamjenjuje se Novim zavjetom

Koja je svrha trenutnih napora da se svećeništvo promijeni kroz žensko ređenje? Neizbježno, to dovodi do ukidanja Novog zavjeta našeg Spasitelja i uvođenja pseudo-zavjeta Antikrista.

Ako Bergogliova sekta sada promijeni svećeništvo promicanjem ređenja žena kao đakona i svećenika, apostolsko naslijeđe će prestati postojati. Prema Danielovim riječima, tako će svakodnevna žrtva biti oduzeta (Mt 24, 15; Dan 9,27) i pomazanje Duhom Svetim zamijenit će se pomazanjem nečistim, demonskim duhom. Koji duh trenutno promiče ovo žensko pseudo-svećeništvo zajedno s crkvenom legalizacijom sodomije i idolopoklonstva? To nije Duh Kristov, već duh Antikrista.

Zato čujemo za usvajanje u misu poganskih elemenata majanske kulture i drugih poganskih kultova ukorijenjenih u štovanju demona i Sotone. Oni imaju veze s vatrom pakla (Jud 1,7), a ne s vatrom Duha Svetoga (Lk 3, 16). Aaronova dva sina ponudila su neovlaštenu vatru i tamjan pred Gospodinom, i oni su ubijeni. Kakva će bolna duhovna smrt doći u Katoličku crkvu kroz ovaj anti-sakrament!

Osim toga, Bergogliova sekta uvodi anti-sakrament braka blagoslovivši sodomitne, lezbijske i queer parove. Takozvani sinodalni put dovodi do vremenskog samouništenja i vječnog prokletstva. Suprotno je uski put slijeđenja Krista. On sam je put, istina i život.

Arh-heretik Bergoglio koji zauzima papino prijestolje doveo je kršćanstvo na raskrižje, gdje se danas mora napraviti izbor. Ili da se vratimo zdravom učenju Kristova evanđelja, koje donosi blagoslov i vječni život, ili da prihvatimo anti-evanđelje Bergoglija i njegovu sektu, što rezultira i vremenitim i vječnim samouništenjem. Bog sada postavlja izbor pred katolike, kao što je to jednom učinio prije Izraelaca: “Pred vas sam postavio život i smrt, blagoslov i prokletstvo; stoga odaberite život.” (Pnz 30:19) (bcp)

Povezane objave

Pogled judaizma na Muhammeda

hrvatski-fokus

Zahvalnost Bogu

HF

Sudamja

HF

Božja poruka

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više