Hrvatski Fokus
Religija

Bog je anatematizirao pseudo-papu i njegovih devet gay pseudo-kardinala

Bergoglio i njegovih devet drugova promiču crkvenu legalizaciju nečuvenog grijeha sodomije

 

Svaki katolik treba znati da naviještanje drugog evanđelja, ili anti-evanđelja, podliježe najstrožoj Božjoj kazni, a to je izopćenje iz Crkve Kristove (Gal 1, 8-9). Zašto? Jer anti-evanđelje ne vodi spasenju, već uništenju. To je suštinski povezano s krivovjerjima i antimoralom. Bergoglio i njegovih devet sudionika legaliziraju sodomsko anti-evanđelje, čime su u otvorenoj pobuni protiv Boga. Ti crkveni zločinci, apostoli Antikrista, koji namjerno i tvrdoglavo uništavaju temelje Kristova spasonosnog nauka i ukidaju njegove zapovijedi, snose kaznu latae sententiae.

Pseudo-papa Jorge Bergoglio već podliježe kazni za izopćenje iz Crkve zbog javne samopredanosti Sotoni u Kanadi. Istu kaznu snosi za ustoličenje demona Pachamame u Vatikanu i za druge zločine protiv vjere i morala. To uključuje višegodišnju sodomsku propagandu i pokretanje heretičke i kriminalne sinode održane 4. i 29. listopada.

Njegovih devet najbližih dolje imenovanih sudionika također su podložni Božjem prokletstvu i izopćenju iz Crkve Kristove.

Tu anatemu objavljuje Bizantska katolička patrijaršija koja, kao glas onoga koji plače u pustinji, brani temeljne istine vjere koje se uništavaju zlouporabom najvišeg crkvenog autoriteta. Javno objavljivanje najstrože kazne pred cijelom Crkvom zaštitit će vjernike od smrtonosne infekcije ove duhovne kuge. Osim toga, otkrivanje je poziv na spas pokajanja od strane dotičnih duhovnih kriminalaca. Uvjet za njihov povratak Kristovom ovčaru je da se javno odreknu svojih teških zločina.

Bergoglio i njegovih devet drugova promiču crkvenu legalizaciju nečuvenog grijeha sodomije, sprječavajući tako spasonosno pokajanje. Paradoksalno, blagoslivljaju put do vječnog prokletstva. Njihova legalizacija sodomije ruši Božje najstrože kazne za Crkvu i čovječanstvo, privremene i vječne.

U ovom povijesnom trenutku, kada je planirano samoubojstvo Crkve kroz sinodu na vrhuncu, mi biskupi, po autoritetu proročke i apostolske službe (Ef 2, 20), proglašavamo Božju kaznu – anatemu, odnosno izopćenje iz Crkve Kristove, na sljedeće osobe:

Pseudo papa Franjo – Jorge Bergoglio

  1. Fridolin Ambongo Besungu OFMCap, Kongo (Kinshasa)
  2. Pietro Parolin, Vatikan (na slici)
  3. Fernando Vèrgez Alzaga, Vatikan
  4. Oswald Gracias, Indija
  5. Seán Patrick O’Malley OFMCap, Sjedinjene Američke Države
  6. Juan José Omella Omella, Španjolska
  7. Gérald Lacroix, Kanada
  8. Jean-Claude Hollerich SJ, Luksemburg
  9. Sérgio da Rocha, Brazil

Katolici su vezani po savjesti pred Bogom da se radikalno odvoje od ekskomuniciranih. Oni se više ne bi trebali pokoriti tim otvorenim neprijateljima našeg Gospodina i Spasitelja Isusa Krista i trebali bi izaći pod svojim utjecajem. Ako se netko podloži i pokorava tim javnim nepokajanim i tvrdoglavim pobunjenicima protiv Boga, stavlja se pod Božju anatemu – prokletstvo. Bez koraka odvajanja od arheoslovaca koji zauzimaju najviše položaje vlasti u Crkvi, nije moguće zaustaviti njihovu planiranu pobunu protiv Boga koja će kulminirati preobrazbom Crkve u new age anti-crkvu.

Svaki biskup, svećenik i vjernik bit će odgovorni za ovo pismo pred Božjim sudom u trenutku smrti. Oni će dati izvještaj o tome jesu li se zauzeli za Isusa Krista ili su ostali pod utjecajem antikrista i njegovih pseudo-apostola i crkvenih Juda. Ovaj korak razdvajanja – korak vjere – u skladu je s učenjima Svetoga pisma i Tradicije i Božja je volja dana za ovu kriznu situaciju. (bcp)

Povezane objave

Zašto i u ime koga Hrvatski sabor uporno prešućuje kardinala Haulika?

hrvatski-fokus

Bogu ništa ne prolazi “ispod radara”

hrvatski-fokus

Francuska crkva pozvana da djeluje protiv ‘stalnih’ napada

hrvatski-fokus

Podučavanje Crkve, znanosti i pseudoznanosti  Homoseksualni aktivisti i politička agenda

hrvatski-fokus

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više