Hrvatski Fokus
Religija

Sodomija i ređenje žena – oruđe samouništenja Crkve

U svom naumu da katoličku crkvu pretvori u Sotoninu anti-crkvu, Bergoglio je sve to prospektivno objasnio

 

Kardinal Gerhard Ludwig Müller, koji je osobno sudjelovao u sinodi u listopadu, izjavio je: “Sve se okreće tako da sada moramo biti otvoreni za homoseksualnost i ređenje žena. Ako ga analizirate (tj. sinodalni tekstovi), sve se svodi na pretvaranje u ove dvije teme.”

Shvatimo najprije u kakvoj se situaciji Crkva nalazi na čelu s nevažećim papom, koji nosi višestruko duhovno prokletstvo, naime anatemu, za naviještanje lažnog evanđelja.

Blagoslov homoseksualnih zajednica je otvorena pobuna protiv Boga. Kao posljedica ređenja žena, zaređivat će se ne samo đakone, već i svećenice i ženski biskupi. One imaju izglede postati kardinalice i mogu biti izabrane za žene pape. Zamislimo da će biskupice zaređivati svećenike i biskupe. Sve je to dio dnevnog reda sotonista Bergoglia kako bi se stvorio nepopravljiv kaos.

U skladu s promicanjem LGBTQ ideologije, transseksualci će također postati svećenice i ženski biskupi. Čak i druge vrste LGBTQ osoba imat će pravo biti zaređene za svećenike. To će, međutim, biti Sotonina hijerarhija nove generacije pseudosvećenika i svećenica, a umjesto Kristove Crkve bit će sotonska anti-crkva kao pobuna protiv Krista i njegovog evanđelja.

Povijesno gledano, ženski đakoni nisu bili prvi korak prema sakramentalnom svećeništvu. Ženski đakoni služili su bolesnima, siročadi ili su se u prošlosti bavili dobrotvornim radovima. Odabrane žene i danas obavljaju ovu službu u pravoslavnoj crkvi. Đakon u pravoslavnoj crkvi dijametralno je odvojen od dijakonata žena. Ženi nije dopušteno ni ući u svećenički prostor, a dok ulazi u hram, mora pokriti glavu.

50 godina promicanja feminizma u društvu izazvalo je velike dekadentne promjene. Feminizacija je imala katastrofalan utjecaj na instituciju obitelji. To se očitovalo kao val masovnih razvoda, milijuna pobačaja, širenja sodomije i srodne maloljetničke pravde i pružanja ukradene djece takozvanom posvajanju istospolnim parovima. Feminizacija je ubrzala demoralizaciju i sotoniziranje mladih. Ovaj tragični plan feminizacije unutar Katoličke crkve ubrzava duhovno i moralno propadanje, koje započinje ređenjem žena.

Poganska pseudo-duhovnost

Osim toga, zbog svoje osjetljivosti, žene privlači poganska pseudo-duhovnost, povezana s različitim oblicima proricanja i praznovjernim praksama. Teško im je biti oslobođen tih veza s pseudo-duhovnošću, jer im obično nedostaje zdrava samokritičnost i odbacuju kritike drugih. Oni su skloniji od muškaraca manipulirati drugima, imaju sklonosti osvetoljubivosti, tračevima, lako ih je uvrijediti i privući pozornost na sebe. A kako bi izgledao sakrament pomirenja s takozvanim svećenicama? Pečat ispovijedi automatski bi se opozvao.

Prema katoličkom učenju i dogmatici, da bi sakrament bio valjan i djelotvoran, mora se ispuniti određeni zahtjev, inače Duh Sveti nije aktivan. Osim svećenika, za valjanje liturgije potrebni su kruh i vino. Umjesto vina ne može biti ulja ili samo vode, ili palačinke od krumpira umjesto kruha. Do posvećenja neće doći. Jednako tako, osoba koja će primiti zaređenje u svećeništvo mora ispuniti uvjet koji je odredila Crkva. Prije svega, svećenički kandidat mora biti čovjek, kao što je odredio sam Božanski Otkupitelj, kada je uspostavio ovaj sakrament.

Bergoglio, koji se posvetio Sotoni, ne može uvesti novi stil pseudo-svećeništva. Kako je moguće da osoba koja nema Duha Kristova i koja promiče sodomiju, to jest pobunu protiv Boga, isključivši se tako iz Crkve, čini Crkvu kroz tako ozbiljan preokret?

Poznato je da su pogani, koji su prinosili žrtve vragu, imali svećenice koje su bile svete prostitutke. U svom naumu da katoličku crkvu pretvori u Sotoninu anti-crkvu, Bergoglio je sve to prospektivno objasnio.

Što se tiče sveopćeg svećeništva, povezanog sa svetim krštenjem, apostol piše: “Ali vi ste izabrani narod, kraljevsko svećeništvo… narod koji pripada Bogu.” (1Pe 2:9) “Pozivam vas … ponuditi svoja tijela kao živu žrtvu, svetu i ugodnu Bogu – to je vaše istinsko i ispravno štovanje.« (Rim 12,1)

Osim sveopćeg svećeništva, tu je i svećeništvo, koje je uspostavio Isus Krist. Tijekom posvećenja svećenik izgovara Kristove riječi, a istodobno predstavlja Krista, on je alter Christus, kada izgovara: “Ovo je tijelo moje, ovo je Krv moja.”

Nedostatak svećenstva znak je duhovnog propadanja. Ako se propovijedaju pokajanje i živa vjera, bit će dovoljno svećenika i dovoljno vjernika.

Nedostatak se ne može nadoknaditi ređenjem žena, što ionako ne bi bilo ređenje, jer Duh Sveti ne bi djelovao u ovom pseudosakramentu. Žene, koje Krist nije imenovao za ovu službu, ni na koji način nisu mogle promijeniti kruh u Tijelo Kristovo i vino u Njegovu krv. Dakle, to ne bi bio sakrament, već sramotan vjerski spektakl.

Bergogliov program ređenja žena dio je plana da se uništi sakrament svećeništva, a time i svete euharistije. Štoviše, Bergoglio degradira euharistiju uključivanjem poganskih obreda, a time i poganskog duha u liturgiju. Pitanje je hoće li takva liturgija i nakon takvih promjena vrijediti.

Nadalje, pitamo koja je svrha takve liturgije ako, povrh svega toga, Bergoglio poziva da se sveta pričest posluži svima, svima, … uključujući grešnike koji se ne pokaju. Time ih javno prisiljava da počine težak grijeh svetogrđa, koji snosi Božju kaznu. Dakle, zaređivanje žena, davanje svete pričesti grešnicima koji se ne pokaju i uvođenje poganskih elemenata oruđe su uništavanja božanske liturgije. Kaos će biti dovršen ukidanjem svećeničkog celibata. Biskupi i svećenici trebaju biti pretvoreni u sluge Sotone. Pitamo: Kome će se ponuditi takva bogohulna žrtva? Bogu ili vragu?

Reformirana liturgija ne šiti blagoslov

I također pitamo: Hoće li takva reformirana liturgija biti izvor blagoslova ili prokletstva? Definitivno nije blagoslov. Od pamtivijeka sveta liturgija, čiji je središnji fokus na sadašnjosti žrtve Kalvarije, dovela je do svetosti života i raspolagala osobom da se bori protiv grijeha. Ali što će biti rezultat ove pseudo-liturgije? Bergoglio poništava grijeh i Božje zapovijedi. Isus je prolio svoju krv za oproštenje grijeha. Bergoglijska pseudo-liturgija s duhom sodomije i slijedeći reforme Bergoglija, koji je posvećen Sotoni, grubo je bogohuljenje protiv Boga. Pseudo papa unosi drugačiji duh u liturgiju tako da više nije pravi sakrament. Bez Duha Svetoga, sakramenti su neučinkoviti i nevažeći.

Božja Riječ kaže da tamo gdje postoji promjena svećeništva, dolazi do promjene zakona. To se odnosilo na promjenu iz starozavjetnog svećeništva u novozavjetno svećeništvo. Bergoglio, međutim, mijenja Božje zakone u sodomske anti-zakone dok nastoji uvesti novu vrstu svećeništva, pseudo-svećeništvo. Na djelu je već nečisti duh, duh đavla, kojem se Bergoglio posvetio u Kanadi i čiji program slijedi. Kao što je promjena između starog i novog saveza bila popraćena promjenom svećeništva, tako ga sada Jorge Bergoglio, mijenjajući novi savez u savez sa Sotonom, intimno povezuje s promjenom svećeništva, to jest s ređenjem žena kao svećenika i biskupa. Crkva Kristova postat će antikrstički sustav Sotonine sinagoge.

Vremena je malo. Božji poziv i danas odjekuje: “O moj narode, izađi iz Bergoglijevog Babilona!” (https://vkpatriarhat.org/en/?p=23759; bcp)

Povezane objave

Zabluda Davora Pavune

HF

Pola stoljeća od smrti Sluge Božjega o. Ante Antića

HF

Papa i Iran

HF

Brat Isus Krist

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više