Hrvatski Fokus
Iseljeništvo

ČESTITKA SRBIMA U HRVATSKOJ – Može li Žigmanov još niže pasti

Ulizivanje na DSHV-ov način

 

Na portalu „jedine relevantne hrvatske političke stanke u Srbiji“ objavljena je 20. travnja 2024. godine čestitka te stranke Miloradu Pupovcu, Anji Šimpragi i Dragani Jeckov na izbornom uspjehu u Hrvatskoj! Čestitka je potpisana sa Press DSHV-a, iako svi znaju da ju je pisao Tomislav Žigmanov, jer nitko drugi, čak ni u toj stranci, ne bi to uradio! (https://www.dshv.rs/)

Čestitka je ponovljena i na facebook portalu DSHV-a i poslije dva dana se opet sviđa samo četvorici osoba od kojih je jednom ona smiješna, a u među ostalih troje je neizbježni i već legendarni Žigmanovljev fan Dragan Ovuka zvani Combe! 

Jučer (21. travnja 2024.) je na facebook portalu DSHV-a (čitaj: Tomislava Žigmanova) izašla i objava (sa fotkom Ane Brnabić) o izlasku DSHV na srbijanske izbore 2. lipnja. I ova objava se poslije 24 sata sviđa samo četverim osobama među kojima je opet Combe, ali i dvojni lik Dabl Darko (Darko Goranov i Darko Baštovanović), međunarodni tajnik DSHV-a!

Uliza(va)nje

Ne bi nas iznenadila uskoro ni čestitka Tomislava Žigmanova Vojislavu Šešelju na tome što se konačno otarasio europskih protuva koje su ga do jučer proganjale zbog onoga što je radio u Hrtkovcima (i šire)!

A iza svega (manipulacije, nemoral, ljigavština) je ogavno uliza(va)nje Tomislava Žigmanova bilo kome ne bi li on i dalje bio ministar (bilo čega) u srbijanskoj vladi !!!

Prodat će on za to mjesto sve ovdašnje Hrvate do posljednjeg, pa i sve Hrvate cijelog svijeta, i sve ovdašnje “bunjevačke hrvate” (čak i svoju Jasnu, ako treba)!

Miroslav Cakić

Povezane objave

Među Hrvatima u Srbiji rastu strah i nesigurnost

HF

DSHV zadovoljan brojem osvojenih glasova među vojvođanskim Hrvatima

hrvatski-fokus

Umjesto zabrane ZDS-a zabraniti SPC u Hrvatskoj

hrvatski-fokus

»Hrvatska riječ« i njezina novinarka

HF

Ostavi komentar

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više