Hrvatski Fokus

Kontinuirani muslimansko-bošnjački napadi na Katoličku Crkvu

 
 
Sve je više dokaza, a gdje drugdje već u Bosni i Hercegovini, kako niti fašizam niti nacizam nisu pobijeđene crne ideologije. Pa se stoga i čini kako su izvikana pobjednička slavlja samo djelomično opravdana, i to samo na europskim prostorima i društvima u kojima su ta strašna zla uistinu i pobijeđena. No zajednice naroda, kakva je bosanskohercegovačka, gotovo da nemaju prava sudjelovati u europskom pobjedničkom slavlju pobjede  nad fašizmom i nacizmom, kada se ostaci tih krvavih režima i danas pojavljuju u najcrnjim oblicima u tim sredinama. A pobjede nacizma i fašizma u Bosni i Hercegovini ne može ni biti sve dok se u toj nacionalno vjerskoj zajednici ne pobjedi, u zajedništvu snagom sva tri naroda, preteča nacizma i fašizma, osmanizam i suvremeni nacifašizam čvrsti i već duboki korijena u beha zemlji, isilizam, vehabizam, mudžahedizam, te kao okvir svih tih beha izama, kršćanofobizam.
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2020/05/Screenshot_177.png
Kršćanofobizam kao globalna ideologija koju je osmanizam prije od više jednog polutisućljeća posijao na beha prostore, sa razgranatim izraslim granama isilizma, džihadizma, vehabizma i mudžahedizma glavni su razlozi zašto je Bosna i Hercegovina danas jedini europski prostor na kojem nisu pobijeđeni ni nacizam, ni fašizam. Dakako pa ni totalitarni režim komunizma koji se na toj europskoj periferiji pojavljuje u novom, čak crnjem ruhu, građanizma i komšićizma, uz vjerski muslimanski dodatak džaferovićizma i koljenovićevog izetbegovićizma.
 
Koncentriranost toliki izama u beha zajednici iz dana u dan agresivno, poput, navodno, pobijeđenog nacizma i fašizma, demonstriraju svoju moć, snagu, nedodirljivost i nepobjedivost. A da bi ih se pobijedilo potrebna je globalna ujedinjenost slobodnog svijeta, one snage i zajedništva sa kakvim su pobijeđene nacifašistički režimi u mnogim europskim zemljama, globalna snaga koja bi u potpunosti istrgnula i kaznila osmanizam, začetnika svih svjetski i europskih ideologija zla.
O drskosti, brutalnosti, crnilu, nedodirljivosti, nepobjedivosti osmanizma i njegovih ideoloških nasljednika i potomaka u Bosni i Hercegovini, u nizu onih dokazanih tijekom vjerskog beha rata, je i nacifašistički zločin u Sarajevu na spomeniku Svetom Papi Ivanu Pavlu II. ispred katedrale Srca Isusova. Najcrnji nacizam i fašizam,  najopasnija poruka kršćanofobista, upravo na Dan svjetske i europske pobjede nad nacizmom i fašizmom. Poruka, mi smo tu, uzalud vam slavlje, jer sutra ovo isto ćemo učiniti i u vašim zemljama, u kojima smo već pripremili teren i dijelom vam pokazali sta vas čeka.
Nacizam i fašizam je demokracija i sloboda u odnosu na  kršćanofobističku ideologiju kojom su istrijebili kršćane na Bliskom istoku, i sada svoje snage prenijeli u Bosnu i Hercegovinu, slijedeću žrtvu u procesu islamiziranja Europe i svijeta u cjelini.
 
Naime, na način kako su kršćane vezali crnom trakom pred ritualna smaknuća, u zemljama kolijevki kršćanstva, kršćanofobisti su u današnjem europskom Teheranu, Sarajevu, vezali  crni povez preko očiju Ivana Pavla II., pokazujući da nacizam i fašizam izrasli na sjemenu osmanizma nisu pobijeđeni, i šaljući čistu muslimansku etničku i vjersku sliku nekadašnjeg glavnog beha grada.
Cijelo to nacifašističko djelovanje, zasigurno i unučadi muslimanskih nacista, fašista i ustaša iz Drugog svjetskog rata, nastavak je muslimanskih progona Hrvata katolika i Katoličke Crkve, ne samo iz Sarajeva jer su ih odatle već protjerali, već  i iz ostatka zemlje gdje ih još ima, i žive u suvremenim rezervatima.
 
Razlog isilovske agresije na katolike i Katoličku Crkvu u Bosni i Hercegovini, napose u Sarajevu, na Dan Europe, je zbog najavljene mise zadušnice za žrtve Bleiburga. Eto slobode vjere u Europi, kako je žive katolici u sto postotnom muslimanskom Sarajevu. Ne mogu bošnjački kršćanofobisti dozvoliti slaviti Svetu misu katolicima ako nisu zatražili Ahdnamu. Prisiljavaju kardnala Puljića da izađe pred suvremenog sultana i zatraži Ahdnamu za slobodno ispovijedanje Svete Katoličke vjere. A to još jednom potvrđuje kako osmanizam sa svim onim svojim okupatorskim crnilima vladavine genocida i konfesiocida, u što spada i Ahdnama, uistinu nije pobijeđen u Bosni i Hercegovini.
 
Zaista je vrlo degutantno bošnjačko obilježavanje Dana Europe na bilo kojem dijelu Bosne i Hercegovine pod njihovom kontrolom, a u isto vrijeme veličati osmanizam, ne osuđivati kršćanofobiju, progoniti Katoličku crkvu, i braniti Svete mise u Sarajevu. Tako organizirano orgijanje kršćabofobista s ciljem zabrane Mise, a zabrana Mise je i zabrana katoličanstva, zabrana temeljni ljudskih prava i vjerski sloboda, nije nacifašističko zlodjelo organiziranih džihadista, to je plan kojeg u beha Predsjedništvu osmišljavaju, i na teren šalju bošnjački članovi Komšić i Džaferović, po instrukcijama suvremenog sultančića Bakira. Nije isključeno da je i vezanje crne trake preko lica Svetog Ivana Pavla II. Isilovski plan bošnjačkog trija Izetbegović, Komšić, Džaferović uz prihvatljive i uvijek osmišljene antihrvatske i antikatoličke ideje potpredsjednice Vijeća ministara i ministrice vanjskih poslova Bisere Turković.
 
Udruženi muslimanski zločinački pothvat iz rata na djelu je i sada. Potvrda da vjerski rat u Bosni i Hercegovini nije prestao, i da ne će prestati sve dok se u zemlji ne pobjede osmanizam, nacizam, fašizam, komšićizam, izetbegovićizam, džaferovićizam, isilizam, džihadizam, erdoganizam, i kršćanofobizam. U bošnjačkoj agresiji na Katoličku crkvu, što je zapravo nastavak osmanlijskog progona katolika i katoličanstva vidi se i razlog Alijinog terorističkog ubojstva fojničkih fratara, i njegov govor u Bugojnu da crkvena zvona zvone za hajvan, kao i silovanja časnih sestara i svećenika od strane pripadnika muslimanske ABiH u konc logoru u Gluhoj Bukovici. Muslimansko bošnjački napad na Katoličku Crkvu i katolike u Bosni i Hercegovini suvremeni je nacizam i fašizam, i nisu slučajno izabrali udar na Svetog Ivana Pavla II. baš na dan europske pobjede nacizma i fašizma. Jasno su poslali poruku da u Bosni i Hercegovini nije pobijeđen ni jedan povijesni izam.
 

Vinko Đotlo

Povezane objave

Jesu li srednjobosanski Hrvati spaljeni u visokim pećima zeničke Željezare?

hrvatski-fokus

Četvrt stoljeća HVO-a

HF

Posavino, volim te kao majku – 2022.

hrvatski-fokus

Bošnjaci i bosanski narod

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više