Hrvatski Fokus
Unutarnja politika

Dvojica eksponenta velikosrpske politike u Hrvatskoj

Kardinal Stepinac i tadašnja hrvatska država organizirali su spašavanje i udomljavanje kozaračke djece

 
 
Prof. dr. Milorad Pupovac kao eksponent velikosrpske politike Beograda, koji je njemu glavni grad, i Boris Milošević, predsjednik  Samostalne demokratske srpske stranke SDSS, zastupnik u Hrvatskom saboru kao predstavnik srpske nacionalne manjine, hrvatski su  državljani! Međutim, djelovanje pripadnika srpske nacionalne manjine, Milorada Pupovca, a sada i Borisa Miloševića kao eksponenta velikosrpske politike u Hrvatskoj, odvija se u nekoliko pravaca medijsko-propagandnog rata, kao nastavka oružanog rata koji su Srbi i JNA u Hrvatskoj, izgubili.
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2020/09/02_10_alojzije_stepinac.jpg
Blaženi Alojzije Stepinac
 
Upravo Novosti igraju glavnu ulogu u tom medijsko-propagandnom ratu protiv Hrvatske, financiranom iz Proračuna Republike Hrvatske, a sve zamaskirano Ustavnim zakonom o pravima nacionalnih manjina. Uredništvo Novosti nikada nije odgovarajuće sankcionirano, što im stalno daje nova krila u širenju nesnošljivosti prema Hrvatskoj i svemu hrvatskome. Njihova zlouporaba državnog novca, nažalost, ne podliježe pravnoj kazni koja bi imala funkciju prevencije, da im se uskrati dotok novca, pa ne bi više pod izlikom satire gazili  dostojanstvo hrvatskog čovjeka. Hrvatska država je po Viktoru Ivančiću “neizlječivo bolesna, sadistički izopačena, moralno destruirana i, u osnovi, zločinačka”. Ovo je čisti govor MRŽNJE! A tek ovo? Ili ovo?
 
Uz popratni tekst “Normalni građani znaju da je samo obješeni Prvi predsjednik onaj koji nam danas treba.” Isto potpis Viktora Ivančića https://www.portalnovosti.com/neka-visi-f-t Hoće li se “hrvatske institucije” pokrenuti protiv ovakvog govora mržnje? Nisam za zabrane, ne, ali sam za to da se ovakvi  nevjerojatni izljevi mržnje koji se šire medijskim prostorom strogo kažnjavaju, bilo visokim novčanim ili zatvorskim kaznama, kao pouka da je širenje mržnje nedopustivo!
 
“Zar se zaboravlja da je riječ o pjevaču koji je javno izražavao simpatije prema NDH i Paveliću, koji je pjevao o Jasenovcu i Gradišci Staroj?”, aludirao je predsjednik SNV-a na Marka Perkovića Thompsona, a piše N1 TV. "Pozdrav ZDS, oko kojeg neki i dan danas imaju dvojbe, ima samo jedno značenje i jednu simboliku, to je simbol propalog ustaškog zločinačkog režima”. Dodao je kako otvorenost toga pozdrava dovodi do relativizacije ustaškog režima, netolerancije i diskriminacije. Ustvrdio je kako je ZDS nedvojbeno ustaški pozdrav i kao takav je simbol tog režima koji se temeljio na rasizmu i rasnoj diskriminaciji, a upravo zbog antifašizma koji je zapisan u hrvatskom Ustavu te zbog pijeteta prema žrtvama i potomcima, taj pozdrav ne bi smio imati pravo glasa u javnosti, "trebao bi biti nedopušten, odnosno kažnjiv”.
 
Opet podsjećam Borisa Miloševića, Milorada Pupovca i predsjednika Andreja Plenkovića na Rezoluciju Europskoga parlamenta od 2019. godine o izjednačavanju zločinačkih totalitarnih režima komunizma, fašizma i nacizma i naravno njihova u celofan umotana zločinačkog titovog antifašizma, za koju ne žele ni čuti, a kamoli je provesti. I dokle god ne zabrane crvenu zvijezdu i Smrt fašizmu, sloboda narodu, pod kojima je pobijeno pola milijuna Hrvata, neka se ne upuštaju u zabranu Za dom spremni, jer na to nemaju nikakvo moralno ni zakonsko pravo! „Pitao bih preživjele iz Jasenovca ili kozaračku djecu koju je od smrti svojom akcijom spasila Diana Obexer Budisavljević, je li i oni tu pjesmu doživljavaju kao budnicu. Kako se oni osjećaju kad čuju tu pjesmu?”, kazao je Milošević.
 
Tko je imao najveću ulogu u spašavanju kozaračke djece i tko ih je ubijao? Boris Milošević iznosi neistine o spašavanju kozaračke djece. Nije točna uloga Diane Obexer Budisavljević kako su je prikazali u filmu, jer ona ništa ne bi mogla napraviti bez bl. Alojzija Stepinca i poglavnika Ante Pavelića. Kardinal Stepinac i tadašnja hrvatska država organizirali su spašavanje i udomljavanje kozaračke djece, a Diana je od njega dobivala propusnice i upute kamo s djecom!
 

Lili Benčik

Povezane objave

Primitivno Milanovićevo shvaćanje izbornoga procesa

HF

Odlučno odbacimo stavove Povjerenstva!

HF

Seks kao politika gradi put u totalitarizam

HF

Fenomen Bandić

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više