Hrvatski Fokus

Ukrali su zlatni katolički ljiljan – islamizirali Komšića…

 

Ne prestaje građansko islamsko, bošnjačko i muslimansko ponižavanje i marginaliziranje hrvatskoga katoličkog naroda, najveće europske žrtve suvremene kršćabofobije. Ovakvo obespravljivanje, ismijavanje, ahdnamiziranje, sa velikim dimenzijama prisilne islamizacije, zabilježeno je samo u vrijeme turskog genocidno konfesiocidnog danka u krvi, vremena kada su Osmanlije 1463. godine ugasile sva svjetla u toj hrvatskoj kraljevini, i zauvijek je učinili najcrnjim vilajetom na europskoj periferiji. Vjerojatno i u svijetu.

Sve od tog mračnog vremena u kojem su Turci do tad nezabilježenim brutalnostima prisilne islamizacije i rušenja svih crkava i samostana izgradili na njihovim temeljima džamije, pokazuje se i potvrđuje ona izreka u porobljenom katoličkom puku “poturica gori od Turčina”. Tu izreku nastalu u vrijeme prisilne pojave islama u fratarskoj zemlji i danas, jednakim brutalnostima, poniženjima, obespravljivanjima i prisilnom islamizacijom kroz zločin građaniziranja, potvrđuju i podebljavaju podjednako i poturice, i potomci Osmanlija, i islamistički građani, i svaka vrsta suvremenih kršćanofobista skupljeni i okupljeni u ograđenim dijelovima okupirane hrvatske zemlje u daytonskom beha zbirnom entitetu. Oružje i sluge, ratnike i ubojice mijenjaju prema vremenu i izabranom cilju. I jednog i drugog imaju dovoljno, pa se ispucavaju kao i Srbi oružjem JNA u vrijeme vjerskog beha rata. I u tom segmentu se potvrđuju blizanske sličnosti Velikosrpske Jugoslavije sa Velikomuslimanskom Jugoslavijom u malom, danas zvanom Federacija Bosne i Hercegovine. U tom beha zbirnom entitetu koji podsjeća i na zbirni juentitet umjesto parole “bratstva i jedinstva”, mali Tito poslije velikog Tita, građanizirani drug Komšić kao muslimansko bošnjačko cvijeće, kao što je Tito bio rusko cvijeće, prisilno ubacuje parolu građanin, kao oružje denacionaliziranja Hrvata i Srba kako bi ih pred svijetom lakše priveo na islam, i muslimanizirao.

Taj suvremeni titić poslije Tita, Komšić, oružje je koje su muslimani Bošnjaci proizveli u tvornicama za “ne daj Bože”. Persona non grata na mnogim beha područjima. Nezamjenjivi i nedodirljivi nebošnjacima, a Bošnjacima sluga, beha Kim-Jong un, ili Lukašenko. Najomraženiji diktator u Europi, na njenoj periferiji. Radikalizirani muslimanski “građanin” čije su posljedice diktature već sada vidljive u etničko vjerskom čišćenju negrađaniziranih Hrvata i Srba koji, kao i u vrijeme Osmanlija, i ju Tita, masovno bježe ispred tog Komšićevo bošnjačko muslimanskog vjerskog totalitarističkog građanizma. Pri kraju srpnja 2021. Bošnjaci ga ustoličuju na prvo mjesto između svoja dva člana, sada već jednonacionalnog beha Predsjedništva, u kojeg se srpski član nije ni pojavljivao. Opravdano, jer i on bi mogao biti, ako se ovako nastavi proces prisilne islamograđanizacije nemuslimana, zamijenjen jednim drugim muslimansko bošnjačkim Komšićem. A tada će kada i na srpsko mjesto, bilo u Predsjedništvu ili na drugim razinama vlasti kako prijeti sin iz dinastije Izetbegović, dođe bošnjački Komšić, Bošnjaci svijetu lagati, da dolazi član Predsjedništva iz reda srpskog naroda, kao što sad govore da po načelu rotacije, član Predsjedništva BiH dolazi iz reda hrvatskog naroda Željko Komšić.

Eto najsramotnijeg poniženja, i najniže, zapravo ropske razine obespravljenosti hrvatskog naroda. Eto građanizacije nebošnjaka na bošnjačko-muslimanski način viđen i krvavo izvođen u vrijeme osmanizma, kad su kršćansku mušku djecu otimali iz majčinih ruku i odvodili u Tursku kako bi ih se, po istim metodama kako se danas primjenjuje građanizacija, islamiziralo. Govoriti da je bošnjagrađanin Komšić iz reda hrvatskog naroda, nije samo uvrjeda za Hrvate, već i bošnjački pokušaj izjednačavanja hrvatskog naroda sa pripadnikom zločinačke muslimanske armije, istim onim koji je pucao po njima. Izjednačavanje hrvatske žrtve sa muslimanskim ratnim zločincima, koji poput Komšića slobodno hodaju po okupiranim hrvatskim prostorima, ili kao muslimanski heroji ili kao u slijedećih osam mjeseci, prvi bošnjački član okupiranog Predsjedništva zbirnog beha entiteta, Bošnjaka, Hrvata i Srba. 

Uz ukradeni zlatni katolički ljiljan kojim ga je nagradio najveći ratni zločinac nad hrvatskim narodom u kraljevskoj Katarininoj Bosni, Alija Izetbegović, za ubijanje i progon Hrvata hvališući se da ne zna je li i koliko ih je poubijao, Alijin sin ga nagrađuje stolicom u beha Predsjedništvu za zasluge u ratu poslije rata. Za rat kojeg je iz vjerskog pretvorio u građanski, obećavajući gospodaru da će i u ovom građanskom biti odan, i raditi punim kapacitetom kao i u onom vjerskom kao pripadnik vjerske muslimanske armije. Komšić je suvremena ahdnama koju su u njemu i na njemu ispisali kršćanima katolicima potomci Osmanlija. Svaki hrvatski pokušaj izlaska iz njegovih ahdnamskih okvira završava još čvršćim stezanjem omče oko vrata ostatku ostataka Hrvata, europskih Indijanaca na početku Dvadeset i prvog stoljeća.

Vinko Đotlo

Povezane objave

Gospodarski oglasi u sarajevskom Osvitu tijekom 1942. godine

hrvatski-fokus

AKOS, FEMYSO i druge bošnjačke organizacije

hrvatski-fokus

Nastavlja se iseljavanje Hrvata

HF

Demonstracije protiv Ugarske u Sarajevu 1912.

hrvatski-fokus

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više