Hrvatski Fokus
Religija

Dan otvorenih vrata Muzeja anđela!

Uz čašicu Ajngelekovog napitka

 

Suvremeni hrvatski likovni umjetnik, slikar Željko Prstec, utemeljitelj i promotor varaždinskog Muzeja anđela poziva nas na proslavu rođendana, naime Muzej anđela Varaždin 13. svibnja 2022. slavi svoj 11. rođendan.

Za Dan otvorenih vrata Muzeja anđela u Galeriji možete razgledati novi postav s radovima slikara Željka Prsteca, te kolekciju radova na temu anđela iz cijeloga svijeta.
„Naš mali Muzej anđela, oazu mira, mjesto poniranja u svijet mašte, slikarske vizije Željka Prsteca godišnje posjeti i do 15.000 posjetitelja iz Hrvatske i inozemstva.
Pozivamo vas na druženje s autorom i utemeljiteljem Muzeja anđela uz čašicu Ajngelekovog napitka u petak 13. svibnja 2022. u vremenu od 17,00 – 20,00 sati“, ističe Željko Prstec

O posebnosti i osobitosti varaždinskog Muzeja anđela valja ukazivati i isticati ga u aktualnoj kulturnoj ponudi naše domovine jer doista, riječ je o jedinstvenoj i rijetkoj specifičnoj pojavi, apsolutno nesvakodnevnoj, iznimno rijetkoj.

Miroslav Pelikan

Povezane objave

Božja poruka

HF

Sud

HF

Bareljef Nebeskih jaslica

HF

Poruka Pape mhtaristima

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više