Hrvatski Fokus
Religija

BCR: Jeroboamov grijeh, Drugi vatikanski sabor i pape nakon koncila

Drugi vatikanski sabor iznio je i program štovanja dvaju teleta  

 

Kralj Salomon je otpao od Gospodina i počinio idolopoklonstvo. Prinosio je žrtve odvratnim idolima Kemoša i Moleka. Zbog toga je Bog dopustio podjelu nacije. Kralj Jeroboam tada je uveo idolopoklonički sustav u Izraelu u Betelu. Izraelci su prinosili žrtve zlatnom teletu u pustinji i dva teleta u Betelu. Bog je kralja i narod za to idolopoklonstvo kaznio stradanjima i ratovima. Bog je osudio mnoge kraljeve zbog njihove pasivnosti što nisu uklonili Jeroboamove idolopokloničke postupke. Zapisano je o kralju Omriju i drugima: “Hodili su svim putovima Jeroboamovim i njegovim grijesima kojima je naveo Izraela na grijeh.” (1Kr 16:26)

Drugi vatikanski sabor iznio je i program štovanja dvaju teleta. Prvo tele su hereze modernizma. Drugo tele je štovanje poganstva i njegovih demona koje je uvela deklaracija Nostra Aetate. Oba ova načina potkopavaju ne samo prvu, već i svih deset zapovijedi. Kao rezultat toga, Vatikan također šuti o legalizaciji krađe djece u Istanbulskoj konvenciji, a time io grijehu protiv ne samo sedme, već i pete, šeste i četvrte zapovijedi. S odobravanjem sodomije i sodomskog braka, i šesta i deveta zapovijed su ukinute. Ivan XXIII. obilježio je Jeroboamov put kroz II. vatikanski sabor. Zbog toga je posthumno ekskomuniciran. Međutim, Franjo Bergoglio ga je paradoksalno proglasio svetim.

Pavao VI. potvrdio je heretičke dokumente i duh II. Vatikanskog sabora. Zbog zločina zlouporabe ovlasti protiv Boga i Crkve, također je od Boga izopćen, tj. posmrtno isključen iz Crkve. Ali Franjo je i njega apsurdno proglasio svetim. Umjesto da zaustavi napredak štovanja dva teleta neopoganizma i modernizma, Ivan Pavao II. je ubrzao proces otpadništva. Tada je zahvatilo sve teološke škole. Modernizam je povezan s povijesno-kritičkom metodom. Ova metoda dovodi u pitanje Kristovo božanstvo, Njegovo stvarno i povijesno uskrsnuće i nadahnutost Svetoga pisma. Godine 1986. Ivan Pavao II. sazvao je pogane u Asiz i u jedinstvu s njima molio za mir. Pagani se pak ne mole Bogu, nego đavlu i demonima. Papa im se pridružio i ujedinio s njima, i nanio veliku sablazni svim kršćanima. Time je ubrzao prijelaz na put otpadništva od poganstva.

Benedikt XVI. bio je dužan iskoristiti povjerenu papinsku vlast da učini spasonosni korak bez kojega nije moguća obnova Crkve. Taj se korak sastojao u tome da se Drugi vatikanski sabor prozove onakvim kakav je bio i što jest, tj. heretičkim i nevaljanim. On to nije učinio, nego je, naprotiv, 2011. proglasio blaženim Ivana Pavla II., čime je potvrdio svoju otpadničku gestu u Asizu. Time je navukao na sebe Božju anatemu.

Franjo je već nekoliko puta navukao na sebe Božju anatemu, isključenje iz Tijela Kristova, Crkve, posebno zbog ustoličenja demona Pachamame. U skladu s duhom Koncila, ubrzao je proces samouništenja Crkve ukidanjem Božjih zapovijedi, posebice promicanjem sodomije i nijekanjem temeljnih istina vjere potrebnih za spasenje.Masonska uputa Alta Vendita iz 19. stoljeća glasi: “Katolici će marširati pod našom zastavom, cijelo vrijeme misleći da marširaju pod zastavom apostolskih ključeva.” Richard Day, istaknuti slobodni zidar, rekao je 1969.: “Čim Rimokatolička crkva padne, ostatak kršćanstva će je lako slijediti… Neki će misliti da će se Crkva svemu tome suprotstaviti, ali u stvarnosti će Crkva pomoći nas.”

Zašto Bog dopušta proces samouništenja? Odgovor je samo jedan: zato što su crkvena hijerarhija, kao i vjernici, primili duha svijeta, izbacili Duha istine i notorno odbacili spasonosno pokajanje. Pokajanje se sastoji u tome da se istina nazove istinom, grijeh grijehom, a heretički sabor heretičkim saborom.

Slobodni zidar Richard Day dao je svoju izjavu već četiri godine nakon završetka Drugog vatikanskog sabora. Mnogi sudionici Koncila, a još manje kler i laici, nisu shvaćali pogubne posljedice koje će Koncil donijeti. Danas ih s užasom promatramo nad pseudo papom Franjom i njegovim razornim djelovanjem. Međutim, Richard Day i masoni višeg ranga već su tada znali da će im nakon Koncila vodstvo Crkve pomoći u vlastitom samouništenju. Bergogliovo intenzivno promicanje sodomije, poganskog idolopoklonstva, posebice s demonom Pachamama, a sada i apsurdno nametanje eksperimentalnog cijepljenja, čak i djece, već je proces kopanja groba, i to ne samo za Katoličku crkvu!

Što učiniti? Prije svega, svatko treba krenuti od sebe i pokajati se. Svatko od nas nosi i odgovornost za Crkvu. Gdje započeti? Započnite s jednim satom osobne molitve dnevno!Isusove riječi upozorenja odnose se na sve koji se odbijaju pokajati, uključujući papu, kardinale, biskupe, redovnike, svećenike i obične ljude: “Svi ćete izginuti!”

Ilija, patrijarh bizantskog katoličkog patrijarhata, Metodije OSBMr i Timotej OSBMr, tajnici biskupi

Povezane objave

Ti sve gledaš

HF

Luksemburški kardinal Hollerich vjerni sljedbenik pape Franje

hrvatski-fokus

Biskupi Azije i Australije, otvorite oči i ustanite!

hrvatski-fokus

Glas mu je bivao sve slabiji

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više