Hrvatski Fokus
Bosna i Hercegovina

Salmana Rushdieja napali su oni koji mrze sve one koji nisu muslimani

Bakir je brojio i prebrojio. Broj muslimana i oružja ima dosta, džihad može početi, pa čak i protiv Izraela

 

Krajem srpnja ove godine, koja mijenja sadašnjost i ocrtava ni malo svijetlu budućnost svijeta, podebljavajući mu zid diobe na slobodni zapadni i diktatorsko teokratski muslimanski, bošnjačka se strana u BiH odredila za islamski dio svijeta, i pokušava zemlju zabetonirati u zajednicu te vjerske autokracije. Predizborno vrijeme na političkoj beha pozornici pravi je trenutak za bošnjačku političku kastu da svoj narod pozicionira na stranu gdje ga je usmjerio i u ratu vodio muslimanski nacionalist nacifašističkih gabarita, Alija Izetbegović, začetnik i planer najbrutalnijeg i najkrvavijeg vjerskog sukoba vođenog poslije Drugog svjetskog rata na europskom teritoriju. U tridesetogodišnjoj vladavini dinastije Izetbegović ništa pozitivno novog u zemlji koju su islamisti razorili do prijeratne neprepoznatljivosti. Gotovo nigdje više ni mrvice traga od Bosne i Hercegovine kakva je bila prije pojave radikalno islamističke dinastije Izetbegović.

U razaranje i osvajanje BiH, kakvo svijet gleda u Putinovoj agresiji na Ukrajinu, s okupatorskim oružjem uzurpacije svih dijelova društva se pojavljuje i Bakirova žena Sebija, doktorica upitne diplome, stručnjakinja u čišćenju politički nepodobnih u zdravstvenim institucijama. Dok Sebija prebrojava politička zrnca u zdravstvu Federacije BiH, muž Bakir prebrojava nacionalna i vjerska krvna zrnca u institucijama vlasti. Nabrojivši vojnika onoliko koliko mu je potrebno za realizaciju Babinog nacifašističkog plana prvog u povijesti muslimanskog entiteta na europskom tlu, u ratu brojač dolara humanitarne pomoći BiH iz Europe, i dolara iz muslimanskih zemalja za širenje islama na kršćanski europski svijet, Bakir prelazi na prebrojavanje svog naroda, topova, haubica, oružja iz tvornica namjenske industrije, i vagona za deportiranje Hrvata.

Naravno u broj prebrojanih džihadista nije ubrojio zeta i kćer koje je sakrio u Njemačkoj kod Mutti Merkel, na isti način kako je i njega krio babo Alija u Hrvatskoj, u svom uredu, u bankovnim trezorima. Tek kada je osigurao zeta i kćer izvan ratnih beha prostora Bakir iz sveg glasa zaziva rat. Prijeti cijeloj svjetskoj zajednici slobodnih zemalja. Talibanski ide na Visokog predstavnika. U suradnji s Iranom koji ima više vlasti u BiH od Hrvata, Državi Izrael prijeti uništenjem i brisanjem s karte svijeta. Najzajapurenije se okomio na hrvatski narod, jedina prepreka u njegovim crnim i zastrašujućim planovima (ne)uređenja talibanskog entiteta u fratarskoj BiH, kraljevini hrvatske kraljice Katarine, velikoj žrtvi nje i njene djece, Bakirovih predaka Osmanlija.

Zasigurno u vojsku ratnika za Velikog Alaha, za kojeg islamisti po izdanoj fetvi vjerskog lidera Irana koji prijeti brisanjem Države Izrael sa lica zemlje ubrajaju i atentatora na pisca i književnika Salmana Rushdieja samo zato što je o Muhamedu pisao svojim viđenjem. Bakir ubroji u džihadiste onu kategoriju mladih Bošnjaka koji praktički nemaju što izgubiti u miru, a imaju izglede da dobiju u ratu. To je onih 60 posto mladih nezaposlenih muslimana Bošnjaka, koji su po zapovijedi bivšeg reisa Cerića i rođeni za rat. To je i najopasnija, najradikalnija skupina muslimana Bošnjaka, reisove djece za rat, a nikako djece ljubavi roditelja. Cerićeva zapovijed Muslimankama da svaka mora roditi najmanje petero djece za BiH, za osvajački rat, zapravo je fetva ista onoj što je izdao iranski vjerski lider Homeini 1989. godine za likvidaciju indijskog književnika Rushdieja, a za njegovo ubojstvo i nagradu od tri i pol milijuna dolara.

Ovih kolovoških dana 2022. paralelno s muslimansko-bošnjačkim prebrojavanjima, prosvjedima ispred ureda Visokog predstavnika, odnosno ispred svjetske zajednice u europskom Kabulu, Sarajevu, i prijetnjama ratom, u Americi islamisti izvršavaju zapovijed Homeinija i teško ranjavaju svoju žrtvu. Još se ne zna tko je taj ubojica, no nije isključena mogućnost da je to Cerićevo dijete rođeno po njegovoj zapovijedi samo s jednim ciljem, ratnik i ubojica za Alaha. Nezaposleni mladi su najodaniji i najvjerniji vjerski borci, što potvrđuju i slike radikalnih mladi nezaposleni muslimana diljem svijeta, oni i nisu rođeni za rad oni su rođeni za rat po Cerićevoj zapovijedi koja je globalna u islamskom svijetu i za uništenje Izraela i cijelog kršćanskog svijeta i njegove vjere i civilizacije.

I kao što su muslimani diljem svijeta spremni za rat svim sredstvima budući da ih cilj opravdava, protiv nevjernika, Bakir je za taj islamski terorizam krajem srpnja 2022. prebrojio i džihadiste iz reda svog muslimansko-bošnjačkog naroda i kazao da su spremni. Onih 170.000 koji su po podatcima Europske unije za održivi povratak i integracije BiH napustili zemlju u 2021. godini Izetbegović II. nadomjestit će robotima i turskim dronovima, dok muslimanke opet ne rode po petero djece za džihad, sveti muslimanski rat. I tako traje tridesetogodišnja Izetbegovićeva vrtnja Bosne i Hercegovine ne u krugu, nego u ubrzanom hodu ili u trajni nestanak ili u afganistanizaciju, što je opet nestanak. Tako ubrzano nestajanje, propadanje u kaos, bijedu, nesigurnost, nezaposlenost, korupciju, ili u ratu kojeg Bakir zaziva i sa kojim talibanski prijeti, ne će moći zaustaviti ni Cerićeva fetva upućena muslimankama na koji način moraju povećavati bošnjačku populaciju, kao oružje za osvajanje i širenje islama. Izgleda da je toga svjestan i Bakir da odlazak mladih ne može nadoknaditi Cerićeva fetva, zbog čega i govori da će manjak džihadista nadopuniti robotima. No bilo kako bilo u BiH, kao i u ostatku muslimanskog svijeta, uvijek će biti dovoljno i jedanaesto rujanskih terorista i onih koji će po cijelome svijetu ubijati nedužne Rushdieje i prijetiti nestankom Države Izrael.

Za džihad na kakav se Bakir sprema mora uvijek, i na svakom dijelu kugle zemaljske biti dovoljan broj, nerijetko i gladnih jer s gladnima se najlakše manipulira, ratnika za Velikog Alaha. Bakir je brojio i prebrojio. Broj muslimana i oružja ima dosta, džihad može početi, pa čak i protiv Izraela.

Vinko Đotlo

Povezane objave

Šesti dani pobijenih hercegovačkih franjevaca

HF

Biografija Ibrahima Hodžića

HF

SIP je namjerno lažirao izbore u Mostaru

hrvatski-fokus

Murat Šuvalić – pripovjedač Hrvatske krajine

hrvatski-fokus

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više