Hrvatski Fokus
Religija

Je li Francisco Bergoglio pravi ili lažni prorok?

Kao lažni prorok, Bergoglio koristi strast sodomije i nečistog duha iza nje s ciljem uništenja Crkve iznutra

 

Franjo Bergoglio održao je u nedjelju 13. studenoga 2022. propovijed za Svjetski dan siromaha. Upotrijebio je svoj uobičajeni karizmatski izraz: „…posebno siromasi, u čijem licu, u čijoj povijesti, u čijim ranama susrećemo Isusa. Tako nam je rekao. Nemojmo to nikada zaboraviti.” Ove riječi su alarmantne, dojmljive i dotiču ljudsko srce. Pseudo papa se, međutim, uopće ne bavi siromašnima. Naprotiv, on je u ideološkom jedinstvu s Klausom Schwabom koji teži masovnom osiromašenju čovječanstva. Također se sprijatelji s onima koji na čovjeka gledaju kao na neželjenog parazita koji iskorištava takozvanu Majku Zemlju. Za nju, kako kažu, te štetočine treba svesti na minimum.

Bergogliovo djelovanje i duh koji donosi otkrivaju da on ne služi Bogu nego đavlu. On promiče nemoral, sodomiju i poganstvo ne samo teoretski nego i idolopokloničkim djelima. Predao se đavlu pod vodstvom šamana u Kanadi, ustoličio je demona Pachamama u bazilici Svetog Petra… Bergoglio je odabrao metodu izmjenjivanja tih đavolskih djela s visoko duhovnim propovijedanjem, zavaravajući tako katolike da ga slijede u krivovjerje i grijeh. Štoviše, računa na mentalitet katoličkih vjernika koji mu se s povjerenjem podlažu kao pravom Svetom Ocu.

Radio Vatikan izbacuje ove homilije i uzorne propovijedi, potvrđujući katolike u njihovoj iluziji o Bergogliovoj svetosti. Ali ovaj radio nikada neće otkriti nečuvene zločine koje Bergoglio provokativno čini. A ako ih i spomene, stavlja ih u potpuno drugačije svjetlo. U njima je nemoguće prepoznati idolopoklonstvo ili moralnu izopačenost.

Ulomak iz njegove karizmatske homilije: „Ni dlaka s glave vam neće propasti. Ali što to znači? Znači da je on (Isus) s nama; on ide s nama da nas vodi. Imam li to uvjerenje? Jeste li uvjereni da Gospodin hoda s vama?” Kako Bergoglio može imati takvo uvjerenje i tvrditi da Gospodin hoda s njim? On ne slijedi Krista kao put, nego slijedi put koji je utro Kristov protivnik. Bergoglio u korijenu ruši temelje vjere i morala. Upravo je to znak duha antikrista: govoriti kao Krist, a ponašati se kao đavao.

“Uvijek bismo si trebali ponavljati ovo, osobito u trenucima najvećih nevolja: Bog je Otac i on je uz mene. On me poznaje i voli…” Bergoglio je upotrijebio iste riječi kada je u jednom objavljenom intervjuu potvrdio homoseksualca u nepokajništvu i na putu grijeha koji vodi u propast. Bergoglio mu je rekao da ga Bog voli i da treba voljeti sebe takvog kakav jest, drugim riječima, da se ne treba kajati. To je manipulacija i zločin nad dušama onih kojima je dužan pokazati izlaz iz ove strasti i posredovati im snagu koju Krist daje za spasenje duše.“(Bog) ne spava, nego bdije nada mnom i brine se za mene. Ostanem li blizu njega, neće mi propasti ni vlas s glave. I kako da odgovorim na ovo?” Bergoglio si to pitanje ne postavlja, on samo manipulira svojim slušateljima. On je u suprotnosti s Bogom, Njegovim zapovijedima i temeljima vjere koji jamče spasenje. Bergoglio je zamijenio Trojedinog Boga za takozvanu Majku Zemlju, Pachamamu, povezanu s ekološkim preobraćenjem u teritorijalne demone u Amazoniji.Bergoglio mijenja katoličko razmišljanje u New Age razmišljanje. On daje primjer patetičnog govora o osobnom odnosu s Bogom, dok čini upravo suprotno. “Uzmimo k srcu jasan i nepogrešiv poziv iz Evanđelja da ne damo se zavesti. Ne slušajmo proroke propasti.”Upravo je Bergoglio prorok duhovne propasti, pa ga ni u kojem slučaju ne bismo smjeli slušati kako nas on sam potiče. On masovno navodi katolike na krivi put, govoreći im da se ne daju zavesti. Bergoglio govori o jasnom pozivu u Evanđelju, ali on sam odavno ispovijeda kovidno, sodomsko, klimatsko ili drugo antievanđelje. Zbog toga Božja anatema pada na njega i na sve koje je on zaveo. Svaki razuman um je u šoku zbog ovakvog bezobrazluka uz očiglednu laž i izrugivanje istini.“Nije slučajno da je drugi Isusov poticaj, nakon ‘ne dajte se zavesti’, pozitivan. ‘Ovo će vam dati priliku da svjedočite.’” Kakvo je to svjedočanstvo bilo kada je Bergoglio ljubio stopala transseksualcima, kada je promovirao masovnu demoralizaciju nedužne djece potičući “seks bez krutosti!” ili kada je licemjerno pozivao irske roditelje da svojoj djeci dopuste da slobodno biraju svoju seksualnu orijentaciju? Prema njegovom mišljenju, roditelji svojoj prevarenoj djeci ne smiju reći istinu i spasiti ih od demoralizacije koja im se nameće u školi. No dobro zna kako to završava – hormonskom terapijom i tragičnom promjenom spola.

“Kršćani … pitaju: ‘Što nam Gospodin govori u ovom kriznom trenutku?’ ​​I danas se isto pitam: Što nam Gospodin govori, posebno usred ovog trećeg svjetskog rata?” Bergoglio nam je, kao prorok antikrista, neizravno otkrio plan elita. Iza covid afere, iza aktualnog rata u Ukrajini i iza Velikog resetiranja stoji plan za smanjenje stanovništva na takozvanu zlatnu milijardu. Jedno od sredstava za postizanje toga je i treći svjetski rat. “Svaka kriza je mogućnost i nudi prilike za rast. Svaka kriza je otvorenost Božjoj prisutnosti.”Nauk Crkve je da svoje patnje i križeve trebamo koristiti za svoj duhovni rast tako što ćemo ih sjediniti s Kristovim patnjama. Iako Bergoglio govori istinu, činjenica je da je on sam namjerno izazvao duboku krizu unutar Crkve, koja rezultira uništenjem duša. “Važno je znati razlučiti vrijeme u kojem živimo, kako bismo ostali učenici Evanđelja i usred povijesnih prevrata.” Bergoglio nas poziva da ostanemo učenici evanđelja usred povijesnih preokreta. Ali on sam se svim silama trudi da se prepustimo neviđenim povijesnim prevratima u Crkvi koje on planira i da nas od učenika Evanđelja pretvori u učenike antikrista. “Kršćani se, dakle, pred kušnjama… pitaju: ‘Što nam Gospodin govori u ovom trenutku krize?’ ”Zašto Bergoglio ne daje do znanja da nam Gospodin govori da se pokajemo? (Lk 13,3) Svatko od nas mora pošteno priznati da se nevjerom udaljio od Boga i ostavio po strani Božje zakone i zapovijedi, osobito prvu.

Müller, bivši prefekt Kongregacije za nauk vjere, ovih se dana jasno izjasnio o Bergogliu: “Heretički Papa automatski gubi svoju službu.”Bergoglio promiče sodomiju, što je protivno Bibliji i predaji Crkve. Sveti Ivan Zlatousti je rekao: „Najgora od svih strasti je požuda među ljudima… Pa vam kažem da su ovi još gori od ubojica, i da bi bilo bolje umrijeti nego živjeti u takvoj sramoti. Ubojica samo odvaja dušu od tijela, dok ovi uništavaju dušu unutar tijela… Nema ništa, baš ništa luđeg ili štetnijeg od ove perverznosti.” (U Epistulam ad Romanos) Kao lažni prorok, Bergoglio koristi strast sodomije i nečistog duha iza nje s ciljem uništenja Crkve iznutra. Na što teži Bergoglio svojim karizmatičnim homilijama? On nastoji izazvati simpatije i prevariti katolike da se otvore i prime duh koji on donosi. Iza njegova sinodalnoga putovanja ne stoji Duh Kristov, Duh Gospodnji, nego duh Antikrista. Tako on priprema katolike za prijelaz u New Age Anticrkvu i naposljetku za vječno prokletstvo. To je Bergogliov najteži zločin protiv Boga i protiv Crkve. Isus upozorava protiv njega i drugih lažnih proroka: “Poznat ćete ih po djelima njihovim.” “Čuvajte se ovih lažnih proroka koji vam dolaze u ovčjem ruhu, a iznutra su vuci grabljivi.” (Mt 7,15) Franjo Bergoglio je lažni prorok!

Ilija, patrijarh bizantskog katoličkog patrijarhata, Metodije OSBMr i Timotej OSBMr, tajnici biskupi BCP-a, https://gloria.tv/post/e17WuSMiS6eK2PmFRcLJtDTaY 

Povezane objave

Gradonačelnik Montreala odbija ukloniti svinjetinu iz školske kuhinje

HF

Zašto i u ime koga Hrvatski sabor uporno prešućuje kardinala Haulika?

hrvatski-fokus

Katolički relativizam vodi u apsolutizam

hrvatski-fokus

Mysterium Iniquitatis

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više