Hrvatski Fokus
Unutarnja politika

Susret s Ivicom Dačićem je – veleizdaja!

Porfirije, Pupavac i Dačić su leglo srpske mržnje i srpskog genocida

 

Karolina Vidović Krišto je ljuta na Andreja Plenkovića nakon najave njegovog mogućeg susreta sa srbijanskim ministrom vanjskih poslova Ivicom Dačićem na domjenku SNV-a na srpski Božić u Zagrebu, pa kaže kako to vrijeđa i ponižava Hrvate i cijelu državu. E, da je u pitanju samo vrijeđanje i ponižavanje. U pitanju je, ono najgore. U pitanju je kolaboracija sa srpskom genocidnom politikom!

Nedavno se na ovom portalu pitam: kako čovjek, bez neke prisile može biti u društvu Milorada Pupovca? A sad se pitam: kako čovjek, bez neke prisile može biti u društvu sa srpskim patrijarhom Porfirijem, Miloradom Pupovcem i s Ivicom Dačićem kad je to leglo srpske mržnje i srpskog genocida! Stoga bi Hrvate i Hrvatice koji u tom sudjeluju trebalo vrijeđati, i na ulici napadati riječima „ljudski ološ“ i „ljudska sramota“, kao i one što reklamiraju pamflet dramu Obitelj Zec i „zajednički jezik“.

Ja am na ovom portalu dokazao da je drama Olivera Frljića Obitelj Zec srpski ratno-huškački pamflet u Hrvatskoj, kao i knjiga Slavenke Drakulić o Aleksandri Zec. Pa komemoracija u Zagrebu, isto protuzakonita predstava. Uistinu, pad čovjeka! U Hrvatskoj, srpski ratno-huškački pamflet „Aleksandra Zec je ubijena, samo zato što je bila srbkinja, po nalogu hrvatskog državnog vrha“ i grljenje hrvatskih vladara sa srpskim patrijarhom Porfirijem i sa srpskim ministrom vanjskih poslova Ivicom Dačićem, novim Ilijom Garašaninom. Baš pravi „zajednički jezik“. Onaj književni i politički.

Zoran Milanović bi morao tražiti ukidanje presude Herceg-Bosni u UN-u, te tražiti da se Alija Izetbegović proglasi glavnim krivcem za krvavi raspad Jugoslavije. Jer se, korištenjem video-materijala, kronološki, bez vađenja i dodavanja, lako može dokazati da je Alija Izetbegović gurnuo Srbiju u rat kada je rekao „to nije naš rat“. Jer opet pišu (Frankfurter Allgemeine Zeitung) da su pronašli nove dokaze da je Franjo Tuđman 1991. zagovarao podjelu BiH. Vjerojatno to pišu zbog ove izmjene izbornog zakona u BiH. Iako se iz video-materijala može vidjeti pokazuje da su Hrvati tražili savez s muslimanima na samom početku rata. Ali je Alija Izetbegović taj savez odbio, kad je rekao: to nije naš rat. Također, predsjednik Hrvatske bi morao tražiti da se sredi popis Jasenovačkih žrtava i utvrdi autentičnost slika u Jasenovcu.

Jure Vukić, Tribanj

Povezane objave

Dođe li oporba na vlast, nitko ne će biti procesuiran za korupciju

hrvatski-fokus

Preko noći promijeniše ploču i Milanović i Kotromanović

HF

Ne voli Hrvatsku, voli hrvatske kune!

HF

Bosanski fratri šurovali s ustašama

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više