Hrvatski Fokus
Bosna i Hercegovina

Nastavak tursko-muslimanskog udara na Europu

Još jedna potvrda muslimansko-bošnjačkog osvajačko okupatorskom rata za teritorij

 

Reis-ul-ulema IZ BiH Kavazović, koji se više bavi ratom negoli mirom i vjerom, što je karakteristika svih muslimanskih vjerski lidera u svijetu, na sastanku s  muslimanskim veleposlanicima, u kojem društvu nema mjesta za kršćanske veleposlanike, zahvalio se nazočnima riječima “Hvala vam na svemu što činite i doprinosite da Bosna i Hercegovina bude dio velikog islamskog svijeta”. Bošnjaci više i ne kriju cilj kojem vode beha zajednicu vjera, nacija, kultura i svjetova. Takva bošnjačka politika je ista onoj kada su Turci odvodili kršćansku djecu u Tursku na prisilno islamiziranje, a danas bi potomci Osmanlija, Bošnjaci, odveli ne samo kršćansku djecu nego i njihove roditelje u „veliki islamski svijet”.

Kao znak zahvale veleposlanici islamskih zemalja odgovaraju Kavazoviću „Bosna i Hercegovina je naša prijateljska zemlja. Ako možemo bilo što da uradimo za nju, mi smo tu, i želimo da unaprjeđujemo našu bratsku ljubav“. Pomoć koju su obećali veleposlanici islamskih zemalja Bošnjacima ohrabrila je njihova drugog, zapravo prvog člana, gotovo etnički čistog bošnjačko-muslimanskog beha Predsjedništva, krvavim ljiljanom okićenog Komšića te zaprijeti Zapadu, Amerikancima, njihovom veleposlaniku u zbirnom beha entitetu i Visokom predstavniku Christianu Schmidtu.

Na tragu Kavazovićevih prijetnji ratom kršćanima u beha zajednici, kradljivac hrvatskih mjesta u beha institucijama, Komšić drži predavanje o demokraciji Americi i Europi. Predlaže im da oni biraju vlast u BiH, jer Bošnjaci mogu birati hrvatske predstavnike, pa mogu to činiti Amerika i Europa. Za pripadnika muslimanske armije, suborca mudžahedina i vehabija, hamasovaca i hezbollovaca, američko-europska demokracija koja ima obvezu ispravljanja demokratskih izbora koji se održavaju na bošnjački način, je “šovinističko-fašističko rješenje”, a ne zaustavljanje BiH na putu ulaska u „dio velikog islamskog svijeta”, kamo je užurbano vode nekažnjeni muslimanski ratni zločinci, reis Kavazović, politički lopov Komšić, kupci doktorsko akademskih titula Izetbegović, zajedno sa okupljenim muslimanskim veleposlanicima u beha zajednici.

Kako bi se olakšao posao toj skupini treba poručiti bošnjačkim političkim, vjerskim i ratnim liderima, da mogu odvesti samo onoliko Bosne i Hercegovine u “veliki islamski svijet” koliko je bila islamska prije turske okupacije i prisilne islamizacije, ili onoliko koliko su je donijeli u američku vojnu bazu Dayton gdje je utemeljena nova BiH, Zbirni entitet suverenih i konstitutivnih beha naroda, Hrvata,

Muslimana i Srba. A granice tih nacionalnih entiteta unutar bosanskohercegovačkog označile su u vjerskom beha sukobu tri etnički i vjerski čiste vojne formacije, muslimanska Armija BiH, Hrvatsko Vijeće Obrane i Vojska Republike srpske. Te teritorijalne granice zaraćenih nacionalni, i vjerski strana što ih označila

prisutnost velikog broja džihadista iz radikalni islamskih zemalja, iscrtane i ozidane rijekama krvi ne samo vojnika nego još više civila, djece, žena i stari ljudi, obveza su Međunarodne zajednice da po njima prizna nacionalne entitete povezane švicarskim primjerom konfederacije u bosansko i hercegovačku cjelinu.

Poglavito i zbog niza bezuspješnih ratni pokušaja rješavanja beha nepoznanice, ne sa dvije nego sa tri međusobno nepoznate i nepriznate jednadžbe. Stoga, zasigurno da nema svjetskog prostora kao što je bosansko i hercegovački sa tolikom prisilom izvana na njene narode da žive u neodrživoj, nefunkcionalnoj, nedemokratskoj, ne slobodnoj, zajednici.

Bosanskohercegovačka prisilna zajednica suvremena je slika pretrpane vreće s rogovima u kojoj se i na najmanji pokret bodu do istrjebljenja. Još sa dijelom “malog terorističkog muslimanskog otoka” kojeg se bojao i svjetski policajac Holbroocke kad je ga uvidio, ta europska periferija takvih prisilnih sastavnica, podsjeća na najcrnje povijesne ideologije, turski osmanizam njemački nacizam, ruski putinizam i palestinski hamasizam, turski erdoganizam i iranski isilizam.

U Bosni i Hercegovini stoga, ne kuhaju više bosanskohercegovački lonac samo njeni narodi, sada to čine daleko veći piromani ljudskih i nacionalno vjerskih života i sudbina iz islamskih zemalja, isti onih u kojima sagorijevaju djevojčice i žene “nemoralno”, zapravo obučene protiv volje autokratske vlasti vjerski islamskih vođa, koji ili žive ili čvrsto zagovaraju poligamiju. Vatri pod tim loncem koju su zapalile genocidne i kršćanocidne još uvijek nekažnjene, zločin ne zastarjeva, Osmanlije, ne daju da se ugasi ni muslimanske razne političke udruge majki gradova i pokrajina, boraca muslimanske zločinačke armije BiH, generala i tko zna čega svega što je izraslo kao političke organizacije u vrijeme beha sukoba i poslije.

Danas te udruge i udruženja potvrđuju fanatičnom potporom terorističkoj palestinskoj organizaciji Hamas, čiji zlikovci kao i pripadnici muslimanske armije BiH u vjerskom beha sukobu, odsijecaju glave izraelskoj djeci, ženama i starima, što je preslika muslimanskih zločina nad katolicima Srednje Bosne, Miletića, Ćifluka, Maljina, Viteza, Križanćeva Sela, Buhinih Kuća… Na stranu takvih zlikovaca stale su sve muslimanske udruge i udruženja majki koje potporom Hamasovim teroristima potpomažu i svoje nekažnjene ratne zločince. Ti i takvi muslimansko-bošnjački pripadnici i simpatizeri terorističke organizacije Hamas žale za njihovim stradanjima u opravdanoj i legitimnoj izraelskoj obrani, u kojoj se brani dobro od zla, sloboda od terorizma, žrtva od zločina, i sudjeluju u azerbajdžanskom muslimanskom zločinu genocida nad armenskim kršćanima, u kojem u veoma kratkom vremenu nestade više od 150 tisuća kršćana, po drugi put u islamskom genocidu. Danas muslimanski genocid nad Izraelcima u Izraelu, nad kršćanima Armencima u Gorskom Karabahu, a jučer, danas i sutra muslimanski zločin genocida i kršćanocida nad katolicima u fratarskoj Bosni i Hercegovini, kraljevini hrvatske kraljice Katarine. To je povijesna istina koja se ponavlja u kontinuitetu na različitim svjetskim prostorima u različitom povijesnom periodu, dođe islam nestade kršćana i kršćanstva.

Hamasovci s više žena

Nakon pružene “svesrdne pomoći i bratske ljubavi” koju su dali i obećali reisu Kavazoviću veleposlanici islamskih zemalja, poligamija više nije nepoznanica ni kod muslimana Bošnjaka. U Busovači već žive ti barbari, hamasovci s dvije žene, čak i s ukrajinskom kršćankom koju je ucijenio možda i za komad kruha, samo kako bi pokazao čija je beha zajednica i kakva joj je budućnost. A ta ropkinja morat će mu, po zapovijedi bivšeg reisa Cerića, roditi najmanje petero djece, i zasigurno svih njih petero za muslimansku BiH, kako je to naredio Cerić, svih petero kao buduće Hamasovce, Hezbollasovce, isilovce i džihadiste. To i nije problem u čistim islamskim zemljama, no problem je u viševjerskoj Bosni i Hercegovini koja pod muslimansko-bošnjačkom vlašću dobiva sve obrise i sadržaje čiste islamske zemlje, što je prisilni put u nestanak kršćana i kršćanstva na toj europskoj margini. I zbog te, ili i samo zbog te crne beha budućnosti, koju sa reisom Kavazovićem kreiraju veleposlanici islamskih zemalja u njoj, obveza je i dužnost svjetske zajednice, onog euro-američkog, slobodno demokratskog dijela koji je slijedeća žrtva islamskog radikalizma, da zbirni beha entitet podijeli mirnim putem na tri nacionalna i vjerska entiteta, županije, republike, države. Tim više što u svijetu već postoji teritorijalno i sa brojem stanovnika manji nezavisnih entiteta, vrlo funkcionalni, stabilni i primjerno prosperitetni, i ni po čemu opasni niti susjedstvu niti svijetu u cjelini.

Narodi ti mali, mikro, entiteta, prostorno manji od budući bosansko i hercegovačkih nikada i ne spominju da su getoizirani, kategorija kojom pred svijetom muslimani Bošnjaci brane svoj islamistički unitarizam i centralizam. Svoj osvajački pohod, nastavak tursko-muslimanskog udara na Europu. Po muslimansko-bošnjačkoj definiciji getoizacije, koja je zapravo obrambeno oružje islamizacije, onda su svi narodi u svojim državama, republikama, zemljama u getu.

Muslimanima/Bošnjacima navodno smeta getoizacija u beha zajednici, ali im ne smeta samogetoizacija u europskim zemljama i gradovima u kojima čak ne važe zakoni zemlje domaćina. Ili, kako to da im ne bi smetao geto u cijeloj Bosni i Hercegovini, jer i takva ostaje u okruženju u kojem je, i koja bi kao veliki muslimanski geto u budućnosti postala i “veliki teroristički muslimanski otok”. Još jedna potvrda muslimansko-bošnjačkog osvajačko okupatorskom rata za teritorij.

Vinko Đotlo

Povezane objave

Prošlo 557 godina od turske okupacije

HF

Muslimansko-bošnjačko terorističko uništavanje beha društva

hrvatski-fokus

U BiH nikad mira

HF

Bosanskohercegovački referendum 2 ili Dayton 2?

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više