Hrvatski Fokus
Bosna i Hercegovina

Muslimani-Bošnjaci slave dan BiH, koji ne slave ni Hrvati ni Srbi

Bošnjački zet Komšić traži svog Medvjedjeva među muslimanima

 

Vlast je, napose ona nepošteno i krađom osvojena, kao najjači alkohol ili droga. (Ne)čovjek, a obično su svi takvi vlastodršci nečovječni, kada ga opije moć vlasti gubi svaku samokontrolu, zbog čega i postaje biološka opasnost za društvo i narod kojim, i nad kojim vlada. Njihova vladavina je uvijek zločinačka, budući da su, gotovo uvijek i došli na vlast zločinačkim putovima, metodama i sredstvima. Oni nikada ne žive u stvarnom vremenu, što je i razlog da narode vode ili u prošlost, ili u nestanak, no nikada i u budućnost. Budući da ne razumiju narav zemlje u kojoj se popeli na vrh njene vladajuće piramide, a zbog kojih visina i ne vide pravo stanje na i u zemlji, i ne žele joj, niti mogu željeti joj dobro. To su ti skorojevići koji su uvjereni da povijest zemlje i naroda, pa i cijelog svijeta, počima sa njima i sa njima završava.

Sve te (ne)ljudske osobine i karakteristike posjeduje Željko Komšić, kao uzor svima drugima, muslimansko-bošnjački član u Daytonu ustrojenog tronacionalnog a u Komšićevoj muslimansko-bošnjačkoj ideologiji terorističkog građanizma devalviranog na dvonacionalno Predsjedništvo daytonske Bosne i Hercegovine. S ideološko vladajućeg muslimansko-bošnjačkog vrha na kojem ga muslimani Bošnjaci za zasluge ubijanja u vjerskom beha sukobu za teritorij drže i čuvaju, što je osobina svih diktatora, kriminalaca, ubojica, političkih lopova, više od desetljeća i pol na vlasti, na kojoj je nezamjenjiv.

Muslimanski zet i bošnjačko potrkalo

Kako je demokratski nezamjenjiv potrudio se da on sâm nađe i pronađe svog zamjenika nakon što ga daytonska pravila smijene i pošalju u četverogodišnje mirovanje, nakon kojeg se ponovno vraća, po Putinovom pravilu demokratskih izbora poslije Putina Medvjedjev. Poslije Medvjedjeva Putin, na vrh vladajuće muslimansko-bošnjačke politike nasilno terorističkog građanizma, poslije muslimanskog Komšića bošnjački Komšić.

Zato muslimanski zet i bošnjačko potrkalo, politički ubojica Hrvata, užurbano traži svoga nasljednika i kaže da je blizu pronalaska podobnog Komšića, za kojeg tvrdi da će sigurno biti izabran na njegovo mjesto. I kako ne bi bio u tolikom muslimansko-bošnjačkom biračkom tijelu koje bira hrvatskog člana beha Predsjedništva. To je mjesto zagarantirano muslimanima Bošnjacima, zbog čega i jesu i nogama i rukama, ratnim prijetnjama i prijetnjama islamskim terorizmom, protiv izmjena Izbornog zakona.

Takav nametnuti i muslimanskim političkim inženjeringom Visokih predstavnika izmijenjeni Izborni zakon razorno je oružje muslimansko bošnjačkog osvajanja BiH i njenog islamskog građaniziranja. Pokazao je to pripadnik terorističke muslimanske A BiH Željko Komšić na bošnjačkoj svečanosti obilježavanja Dana (ne)ovisnosti BiH. Naime, na tom gotovo sto posto etnički čistom muslimansko-bošnjačkom Danu, a što se i unaprijed znalo da će tako govoriti, Željko Komšić je svoju muslimansku armiju kojoj je služio i danas služi, u protivnom bi morao izaći iz Sarajeva kao i svi drugi nemuslimani, nazvao “jedinom legalnom i legitimnom vojskom u BiH koja je svojim djelovanjem primorala SRJ i RH da potpišu međunarodne sporazume o miru te da se obvežu da ne će imati teritorijalne pretenzije prema BiH”.

Ne veliča Komšić gubitničku Armiju BiH pred svojim biračima muslimanima Bošnjacima, on veliča sebe i svoje zasluge u vjerskom beha sukobu, pozivajući ih već sada da glasuju za njegova nasljednika kada ga, kao što su i njega izveli, kao slugu izvede i pokaže narodu. Prava istina muslimanske armije je ta da je to bila u prvom redu jedina čista islamska vjerska armija u beha sukobu, koja se u ratu borila sa Kur’anom u ruci uz povike Alahu ekber, i čije jedinice su predvodili vjerski lideri imami i hodže. Uz to bila je to i najbrutalnija i najokrutnija armija iza koje je ostajao svaki oblik pustoši, držeći u logoru Muzej u Jablanici i novorođenče staro 28 dana.

Armija genocidnih namjera i ciljeva koja se služila istim načinima kao i Turci u porobljenoj fratarskoj Bosni, umjesto odvođenja katoličke djece na prisilnu islamizaciju u Tursku, ona ih ubijala na kućnom pragu, na igralištu ili u majčinom naručju. A odrasle još ni punoljetne mladiće u obiteljima ubijali doslovno svu braću kako bi spriječili rađanje i potomstvo, što su pokazali ubojstvom trojice braće u Čuklama, Kaknju, Bikošima i zločinom nad maloljetnicima u Miletićima, Maljinama…

Tu i takvu armiju, opijen moći političke nesmjenjivosti, isilovsko terorističku čiji je jedan od zapovjednika Alagić na konju ušao u okupirani gučogorski samostan, veliča njen pripadnik, zlatni Alijin ljiljan, na bošnjački dan obilježavanja beha (ne)ovisnosti. I umjesto da kaže što je ostalo od referendumske BiH kako u vjerskom beha sukobu za teritorij, no još više u njegovu zločinačkom građaniziranju, odnosno prisilnom muslimansko-bošnjačkoj desrbizaciji Srba i dekroatiziranju Hrvata, nacija koje referendumsko pitanje priznaje i jamči im suverenost i konstitutivnost, Alijin vojnik govori o muslimanskoj armiji. Zločinačkoj armiji čiji kontinuitet pokušava i na taj način održati, vjerujući da zločinačkim iskustvima može građanizirati nemuslimane. Poslije turske okupacije muslimansko-bošnjačka Komšićeva građanizacija nemuslimana najbrutalnija je prisilna islamizacija kršćana na toj europskoj periferiji. Zasigurno i u svijetu budući da se odvija pred licima Visokih predstavnika svjetske zajednice.

Takvom radikalno ekstremističkom muslimansko-bošnjačkom politikom koju predvodi muslimanski zet Komšić, obespravljuje Hrvate i ponižava svjetsku zajednicu, samopotvrđujući da niti je a niti će ikada biti legitimni predstavnik Hrvata u bilo kakvoj budućoj beha zajednici.

Kao pripadnik u tadašnjoj Republici BiH koje više nema, muslimanske armije koja je bila vojska jednog, muslimanskog, naroda, Komšić se nije niti borio, a niti se i danas bori za cjelovitu i zajedničku multi-kulti BiH. On se borio i bori za čisti muslimanski entitet i kao takav ne želi multinacionalno i multikonfesionalno društvo i dobro svim beha narodima, zbog čega i ne razumije problematiku ni prošle ni sadašnje Bosne i Hercegovine. A da bude još veći problem podijeljene BiH čak i u njenom imenu koju ne može stoljećima da poveže i onaj veznik i između Bosne Srebrene i Hercegovine Zlatne, ta muslimanska armija je bila, i danas je sve dok slobodno šeću ratni zločinci njeni pripadnici, najbrutalniji agresor na Hrvate i njihova najekstremnija ubojica.

Kao njen pripadnik, a možda i ubojica Hrvata, jer se hvališe da i ne zna koliko je poubijao neprijatelja ispred sebe, Komšića danas plaćaju njegove ratne i poratne žrtve, Hrvati. U opijenosti vlašću na koju ga doveli muslimani Bošnjaci izbornom agresijom na hrvatski narod, kako bi etnički očistili sve bosanskohercegovačke, napose federalne, institucije, Željko Komšić omalovažava, laže pa na neki način i pljuje u lice, ne samo Hrvatima i Srbima, i onim muslimanima-Bošnjacima  koji su ga birali, nego i svim Bošnjacima, kada Dan koji obilježava kao beha rođendan slavi samo na jednom dijelu BiH. Ali i taj Dan obilježava samo jedan narod, bošnjački, pa čak ni oni svi budući da je armija BiH ubijala i progonila i velik dio Muslimana.

Političare koji na vlast dođu političkom lopovštinom i mržnjom prema bilo jednom narodu, pa čak i mržnjom prema jednom pojedincu, u beha slučaju mržnjom prema hrvatskom narodu, kakav je Komšić, ne interesira ni jedan narod pa ni muslimansko-bošnjački, takve (ne)ljude interesira samo vlastiti interes, moć i slava sticana neslavno. Zbog toga je beha suvremenost takva kakva jest, nikakva, što i jest razlog da se Beha rođendan slavi samo na jednom njenom dijelu i kojeg obilježava samo jedan beha narod, muslimansko-bošnjački.

Vinko Đotlo

Povezane objave

(Ne)kontrolirani ulazak Arapa

HF

Korak koji još uvijek nedostaje

HF

Prvi ožujak – bošnjački dan nezavisnosti

HF

Mihra Mandžuka i Đulistan

hrvatski-fokus

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više