Hrvatski Fokus
Bosna i Hercegovina

Kršćani su gotovo podjednako progonjeni u svojim kršćanskim i muslimanskim zemljama

Islamistička teroristička organizacija ISIL globalna je prijetnja kršćanima u svakom dijelu svijeta

 

Nametnuta šutnja kršćanima diljem svijeta je teroristička moć kršćanofobija i poticaj širenju kršćanofobije. Kršćani se, dakle, više ne suočavaju s opasnošću biološkog nestanka samo u islamskim zemljama gdje ih gotovo i nema, islamski kršćanofobi se ubrzano sele i šire se Europom rijekama koje vode migranti. Danas je stari kontinent prvi osvajački plan kršćanofoba. U svom osvajanju uz pomoć bivšeg njemačkog kancelara, Honeckerove štićenice, koja je u njegovo vrijeme s obitelji slobodno putovala Europom i svijetom, dok se ostali istočni Nijemci nisu smjeli ni približiti Berlinskom zidu, na Početkom dvadeset i prvog stoljeća, 2015. godine, milijunska islamska kršćanofobija okupirala je velike dijelove Europe i Njemačke.

Ali uvijek kada je Njemačka ulazila ili već bila u krizi, a što je danas njena realnost, Europi i svijetu je prijetila, i prijeti, kataklizmička opasnost. Paralelno s Merkeličinom dobrodošlicom kršćanofobi, koju je razradila s turskim predsjednikom koji je, nakon obuke u rijekama, islamske migrante, od kojih većina ima terorističko iskustvo istrebljenja kršćana u svojim zemljama, usmjeravao prema cilju, kancelarka je također vrlo surađivala. blisko s drugim planetarno opasnim svjetskim diktatorom, ruskim predsjednikom Putinom.

Žrtva merkelizma 

Budući da je glas naroda najveća istina, ili u najgorem slučaju najbliža istini, onda ono što običan mali čovjek danas govori, nakon što ga je Merkel ušutkala, a narod progovorio, progovorio, bivši njemački kancelar je suplaner Putinove agresije na Ukrajinu. I glavni planer islamističke agresije na Europu. U prilog toj istini ide i današnji aktivan pokušaj njezine nasljednice da ispravi taj grijeh svoje strahovlade, praćen izdajom, prije svega prema ukrajinskom narodu koji je trenutno najveća žrtva merkelizma.Jednom i bilo gdje na kugli zemaljskoj, nezaustavljivi islamski terorizam proširio se u svom najcrnjem i najkrvoločnijem obliku na drugo mjesto i na drugi dio svijeta. Invazijske taktike koje su učinile da kršćani i kršćanstvo nestanu ili gotovo nestanu na velikim područjima svijeta. I to u najstrašnijim mukama i patnjama koje ljudski razum ne može pojmiti.

Strahote nestajanja i istrebljenja kršćanske vjere i njenih vjernika vidljive su u slikama etnički i vjerski čistih muslimanskih društava.I Bošnjaci muslimani danas pokušavaju u taj crni muslimanski mozaik ugraditi zajednicu Beha. Ali bez pomoći požrtvovnog dijela svjetske zajednice, koja je također ušutkana strahom od islamskog terorizma i kojoj je zabranjen svaki oblik obrane, oni to ne bi mogli, kao što nisu uspjeli. u gotovo polutisućljetnom razdoblju turske prisilne islamizacije. Ali nametnuta šutnja mora govoriti. Potaknuta je strašnim slikama islamskog terorizma koji brutalno mijenja sliku svijeta. A kako bi što više zastrašili kršćane nad kojima provode terorizam, od islamskih zemalja do Europe i obrnuto, najbrutalnije zločine čine u crkvama za vrijeme svetih misa. Islamisti su ovu praksu zločina preuzeli od muslimana koji su tijekom vjerskih sukoba u Bosni i Hercegovini počinili najstrašnije zločine za teritoriju i to na velike katoličke praznike, Uskrs, Božić ili u njihovoj vremenskoj blizini.

Križančevo Selo, Buhine Kuće, Zabilje, Maljine, Vitez… ili napadi islamista na crkve za vrijeme svetih misa uz povike Allahu u Akbaru. A slike migrantskih islamskih osvajača koji gaze i ruše sve kršćanske svetinje na putu do Mutter Merkel govore o muslimanskoj vjerskoj mržnji prema kršćanima. Govore o kršćanofobiji kakva nije zabilježena prije političke suradnje Merkel i Erdogana. Od pojave te koalicije, koja crnom bojom obilježava početak dvadeset i prvog stoljeća, položaj hrvatskog naroda u federalnom dijelu zemlje je otežan i doveden na rub nacionalnog, vjerskog, pa i biološkog istrebljenja. Valja se sjetiti Kinkelova zlobnog ponašanja u svim hrvatskim borbama za očuvanje nacionalnog i vjerskog identiteta kroz suverenitet i ustavnost. Christian Schwarz-Schilling, koji je u zajednici pronašao politiku prema pravu i slobodi, ravnopravnosti i ravnopravnosti, suverenosti i konstitutivnosti hrvatskog naroda, jednakom je brutalnošću nastavio voditi, a vodi je i danas iza kulisa. Koji je ostao upamćen u hrvatskom narodu po nepravdi i pristranosti na muslimansko-bošnjačkoj strani, poput ostalih visokih predstavnika kolonijalnih zemalja Ashdowna, Petrischa, Bildta.

Ono što je jednako strašno kao i kršćanofobija koja je ostala u zajednici nakon Merkeličine ere za hrvatski narod je njezina ideologija održivosti multi-kulti Bosne i Hercegovine. Nakon nametanja u svim dimenzijama hitlerovsko-staljinovske ideologije u Bosni i Hercegovini, njene neodrživosti, nakon milijunskog marša muslimanskih džihadista spremnih u datom trenutku terorizirati demografsku, nacionalnu vjersku sliku Njemačke i pretvoriti je u islamski entitet, sama prepoznaje i izjavljuje da je multi-kulti promašena ideja. Da, Njemačkoj je ta ideja propala, ali Merkel i njezinim političkim suradnicima ideja o testiranju izdržljivosti hrvatskog naroda u federalnom koncentracijskom logoru nije propala ni u BiH. Diskriminatorska politika svjetskih sila razlog je sve većeg stradanja katolika ne samo “na malom terorističkom muslimanskom otoku” na pragu Europe, nego i u cijelom svijetu, što te vjernike čini najstradalnijom vjerskom skupinom u svijet.Kršćani su gotovo podjednako progonjeni u svojim kršćanskim zemljama i muslimanskim zemljama gdje ih gotovo i nema. Islamistička teroristička organizacija ISIL globalna je prijetnja kršćanima u svakom dijelu svijeta.

U nizu strašnih zločina iz vjerske mržnje prema kršćanima, gdje se u nekim islamskim zemljama djeca roditeljskim odgojem kod kuće uče mrziti križ i kršćane, kontinuitet je stradanja kršćana u zapadnoafričkoj državi Burkini Faso. Kontinuirano brutalno barbarsko ubijanje kršćana u toj zemlji, uglavnom tijekom nedjeljne svete mise, odvija se uz šutnju ne samo islamskih zemalja, što ne čudi, već i uz šutnju zapadnih zemalja pod velikim njemačkim utjecajem.Brutalno naslijeđe njemačke kancelarke Angele Merkel svojim (ne)djelima dugogodišnje nedodirljive vladavine utrlo je sebi put pred Međunarodni sud pravde u Haagu koji je vodi na smetlište povijesti.

Očito je Njemačka malo ili gotovo ništa naučila iz svoje mračne prošlosti koja je svijet vratila stoljećima unazad, a koju je velikim dijelom oživjela velika i nedodirljiva, najmoćnija žena svog vremena na svijetu, istočna Njemica, Honeckerova Angela Merkel. Svoju krivnju priznaje današnjom šutnjom kako o prošlosti koju je stvorila, tako i o mračnoj i neizvjesnoj sadašnjosti u koju je dovela svijet. Ali budućnost se ne gradi u ovakvoj sadašnjosti, koja pokazuje nevidljivost bilo kakvih njezinih obrisa.

Vinko Đotlo

Povezane objave

Bošnjacima nije u interesu prestanak rata

HF

“Građanizirani” Bošnjaci idu u dijasporu svojim Bošnjacima

hrvatski-fokus

Nezaboravljeni muslimanski zločini u Dusini…

HF

Koga žulja istina?

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više