Get Adobe Flash player
Naoružani mobitelima i bankovnim karticama

Naoružani mobitelima i bankovnim karticama

Erdoğan zaprijetio Europi vojskom migranata, Izetbegović ih prosljeđuje...

Detuđmanizacija prešućivanjem rezolucije EP-a

Detuđmanizacija prešućivanjem rezolucije EP-a

Stjepan Lozo: »U NDH su Srbi provodili genocid nad...

Veliki političari nisu veliki za života

Veliki političari nisu veliki za života

Kissinger: Ali vjerujte, Vi ćete biti veliki čovjek...

Sabina Glasovac – primitivna SDP-ovka

Sabina Glasovac – primitivna SDP-ovka

Mlada "lavica" sa selektivnim...

Svi krivi za loše, a

Svi krivi za loše, a "oni" zaslužni za dobro

Još ćemo svi biti krivi za nenormalnu PUKY-PLENKY...

 • Naoružani mobitelima i bankovnim karticama

  Naoružani mobitelima i bankovnim karticama

  četvrtak, 17. listopada 2019. 14:24
 • Detuđmanizacija prešućivanjem rezolucije EP-a

  Detuđmanizacija prešućivanjem rezolucije EP-a

  srijeda, 16. listopada 2019. 11:25
 • Veliki političari nisu veliki za života

  Veliki političari nisu veliki za života

  srijeda, 16. listopada 2019. 11:17
 • Sabina Glasovac – primitivna SDP-ovka

  Sabina Glasovac – primitivna SDP-ovka

  srijeda, 16. listopada 2019. 11:11
 • Svi krivi za loše, a

  Svi krivi za loše, a "oni" zaslužni za dobro

  srijeda, 16. listopada 2019. 11:02

On se vodi i propagandom, prijetnjama, zastrašivanjima, obespravljivanjima i marginaliziranjima…

 
 
Nakon četvrtstoljetnih priprema za nastavak, ili početak novog rata, kroz naoružavanje kako je Izetbegović 2 rekao "za ne daj Bože", kroz obuku dječaka askera, poticanje proizvodnje oružja i stalnim  zapošljavanjem novih radnika samo u vojnom sektoru, te dolaska turskih brodova u Neum i Erdoganove prijetnje sa sto milijuna Turaka ako tko na bilo koji način dirne u Bošnjake, sve glasnije se čuju muslimanske prijetnje Srbima "idite bre, što pre". Prijetnje Hrvatima se cijelo to vrijeme provode u djelo, te u  tim pripremama koristilo se i ubijanje hrvatskih povratnika, i opstruiranje na sve moguće načine provedbe Aneksa VII. Daytonskog sporazuma, marginaliziranje i obespravljivanje Hrvata.
https://balkaninsight.com/wp-content/uploads/2017/12/photobysamirjordanovicanadolu2-640.jpg
Bošnjačkoj strani u pripreme za nastavak, ili početak novog, rata  planski su pomagali i pomažu visoki predstavnici Ashdown, Petritsch, Bildt i Shwarz-Schilling, koristeći Daytonski sporazum kao "švedski stol", kao i tenkovskim upadom u hrvatsku banku, smjenjivanjem predstavnika hrvatskog naroda, nametanjem izbornog zakona, biranjem muslimana Bošnjaka na mjesta Hrvata, u mnogim beha institucijama napose u beha Predsjedništvo. Vrhunac međunarodne zajednice u iskorjenjivanju Hrvata iz Bosne i Hercegovine, kako bi beha federacija postala etnički čisti muslimanski entitet, bio je kada je američki veleposlanik kazao, zapravo zaprijetio kardinalu Puljiću rekavši mu "ili se asimilirajte ili će vas nestati".
 
Kada je sve to uspješno pripremljeno i urađeno muslimanima Bošnjacima je ostalo jedino još da kažu Srbima, ili brišite sve srpske nazive, ili ćete završiti kao Hrvati. I radikalno kreću s inicijativom Stranke demokratske akcije kojom pokreću pred Ustavnim sudom Bosne i Hercegovine ispit ustavnosti naziva entiteta Republika srpska. Ta neustavna, a Bošnjaci se uvijek pozivaju na ustav kad udaraju na prava Srba i Hrvata, aktivnost u cilju propagandnog rata prema hrvatskom i srpskom narodu, je sa ciljem da ta dva beha naroda kažu  Bosna i Hercegovina nije naša domovina i mi odlazimo iz nje. Takav propagandni rat uvijek je učinkovit u slojevitim zajednicama kakva je Bosna i Hercegovina, i stoga ga Bošnjaci i koriste. Ogaditi zemlju narodu, mirnodopski je progon istog. Etničko čišćenje u najpodmuklijem načinu. To je sredstvo koje se koristi i u ratnim sukobima, a koristili su ga i Muslimani u agresiji na Hrvate, pjevajući,  "Od Tirane pa do Trsta, ne će bit ni jednog krsta".
 
No, bošnjački pokušaj ogađivanja Bosne i Hercegovine hrvatskom narodu, bez obzira na koji način to radili, uvijek jača hrvatsko domoljublje prema toj im domovini. Potvrđuje se, po tko zna koji put, zapravo uvijek, da je svako neprijateljsko ogađivanje zapravo način otimanja domovine, i stoga je taj propagandni rat vrlo kontraproduktivan. Nije prvi put da se hrvatskom narodu na tim prostorima, i na taj način otima domovina. Bila je to velikosrpska politika u jufederaciji kada im je otimana Hrvatska, i to im se danas ponavlja od strane velikomuslimana u „jugoslaviji u malom", u beha federaciji. Ta dva prljava istovjetna rata protiv hrvatskog naroda vođeni, i vode se, od strane velikosrpskih Udbaša i velikomuslimanskih  AID-eovaca, najbolji su pokazatelj klonirane istovjetnosti juzajednice i beha zajednice. Zato su Bošnjaci i izabrali prvog svog predstavnika u beha Predsjedništvo, Džaferovića, iz reda obavještajne muslimanske službe AID, a drugog kao Komšića kao pripadnika terorističke muslimanske armije Bosne i Hercegovine.
 
Bošnjački specijalni rat ogađivanja Bosne i Hercegovine  hrvatskom narodu nije samo biranje člana beha Predsjedništva iz reda Bosanaca za hrvatskog predstavnika, već i četvrstoljetna kontinuirana prijetnja ratom, mudžahedinima dokazanim brutalnim ubojicama. Jednako takvim i procentualnim 50,02 posto bošnjačkog naroda u Bosni i Hercegovini  prijeti se, i pokušava se hrvatskom narodu ogaditi njihova trinestostoljetna domovina Bosna i Hercegovina. Na sva ta prljava bošnjačka pucanja hrvatski se narod više i ne obazire, bez obzira što bole. Domovina se ne predaje na svaki pucanj, i ne izdaje u amanet bilo kome, napose ne bivšem krvavom okupatoru.
 
Nije opasnost za mir u Bosni i Hercegovini bošnjačko naoružavanje i priprema djece za rat, glavna opasnost je šutnja visoki predstavnika na taj četvrtstoljetni proces priprema Bošnjaka. A pripreme se već polako pretvaraju u djelo. Ne vodi se rat samo oružjem, on se vodi i propagandom, prijetnjama, zastrašivanjima, obespravljivanjima i marginaliziranjima izabrane žrtve. U „jugoslaviji u malom“ kao i u Jugoslaviji u velikom, žrtva je hrvatski narod.
 

Vinko Đotlo

Tokić i Komšić, "Hrvati" muslimansko-bošnjačke radikalno islamističke politike unitarizacije i centralizacije

 
 
Kao možda nigdje u svijetu se ne potvrđuju tako istinito, kao da su sve za nju pisane i predviđene, narodne izreke kao u na smrt bolesnoj Bosni i Hercegovini. Čini se kako sve ono što ne ide nigdje u svijetu ide u toj, već na neki način stoljećima, statičnoj zemlji. I dok u svakoj zemlji svijeta se ide i malim koracima naprijed u budućnost, u Bosni i Hercegovini se ide velikim koracima u prošlost. Tu u tom zločinu osmanskog genocida i konfesiocida svim snagama, politike, nostalgije i emocija prema „mati Turskoj" gura je bošnjačko političko, vjersko, akademsko, i vojno čelništvo.
https://istinomjer.ba/app/uploads/2018/09/sejfudin-tokic-300x200.jpg
Sejfudin Tokić
 
Vodi se jedna neviđena muslimansko-bošnjačka agresija militantnog islama  na Bosnu i Hercegovinu, načinima i sredstvima kakvima su je osvojili i u petstogodišnjem danku u krvi do gola osiromašili, oni kojima današnji muslimani Bošnjaci pjevaju „Turska je naša mati tako je bilo i tako će ostati". Pjevati tako  krvoločnom  osvajaču iza kojeg su ostale tragične posljedice, između kojih je i građansko-vjerski sukob za teritorij vođen devedesetih godina dvadesetog stoljeća, psihološki je rat protiv istih onih, nemuslimana, koje su Osmanlije držale u ropstvu u polutisućljetnoj okupaciji. Više tu pjesmu majci  Turskoj ne pjevaju samo bosnjački pojedinci, ona je nacionalna himna bošnjačkog naroda. Najglasniji u pjevanju te muslimansko-bošnjačke himne su poturice, janjičari, i nostalgičari koji žale za tim vremenom nastojeći svim snagama da ga vrate. Velik je broj tih bošnjačkih šovinista, džihadista, isilovaca i dokazanih zločinaca u agresiji na hrvatski narod. Ne prestaju ni danas u toj agresiji, te više agresiraju na Hrvate negoli se brane od Srba.
 
Perfidni i brutalni prema Hrvatima su zbog toga što im je hrvatski narod pružao pomoć u vremenu kada se  u Bosni i Hercegovini  srpskom agresijom odlučivalo o njihovu biti ili ne biti, nestati ili opstati. I upravo ta velikodušna hrvatska pomoć odlučila im je biti i opstati u Bosni i Hercegovini. Za tu, gotovo bratsku pomoć, koja govori o hrvatskoj iskrenosti namjera, Bošnjaci danas zahvaljuju nemilosrdnom agresijom, sa ciljem potpunog progona sa beha područja i nepriznavanja Hrvata u njihovom nacionalnom i vjerskom identitetu. U tim zločinima genocida i etničkog čišćenja odigrava se prava utrka među bošnjačkim nacionalistima, džihadistima i djeci majke Turske. Među njima, kao poturica gora od Turčina, ističu se bošnjački nacifašisti koji nose hrvatske putovnice. Okretljivi kao suncokret, što se vidjelo i na Izetbegoviću starijem, koji je jedno mislio, drugo govorio, jedno potpisivao i već na izlazu nepriznavao, za hrvatsku putovnicu izjašnjavali su se većim Hrvatom i od svakog Hrvata, da su hrvatski domoljubi veći od svakog hrvatskog branitelja.
 
Čak i ono što se nije od njih tražilo priznavali su i hrvatovali. Podsjećalo je to na ono vrijeme iz Drugog svjetskog rata, kada su muslimani, kao samoizjašnjeni veliki Hrvati počinili strašne zločine nad Srbima i Židovima i sve ih kasnije pripisali tadašnjoj Hrvatskoj vojsci NDH, i danas pripisuju kad se istina otvara Hrvatskoj i njenom narodu. Ti zločini muslimana, Hrvatskoj i hrvatskom narodu danas su teški teret, i čak ih tovare oni Bošnjaci čiji roditelji su zločine činili, i oni koji danas nose hrvatske putovnice, kojima slobodno i bezbrižno putuju po Europi, i svijetu.
 
Iako je teško izdvojiti jednog pojedinca, zbog toga što će se drugi uvrijediti, iz te ogromne skupine militantnih islamista koji agresiraju na hrvatski narod u cjelini i hrvatsku Državu, visoko mjesto zauzima  Hrvat, Musliman, pa Bošnjak, predsjednik „Bošnjačkog pokreta za ravnopravnost naroda“, izuzetno velika Hrvatina kada je tražio hrvatsku putovnicu - Sejfudin Tokić. O podlosti tog džihadiste najbolje govori i naziv njegove vjersko-muslimanske partije, u kojoj koristi riječ „ravnopravnost“ naroda. I da nemuslimani ovih europskih prostora ne poznaju muslimansku podlost, muslimansku suncokretovu okretljivost, mogao bi, poput naivni i interesnih zapadnih Juda, povjerovati u dobronamjernost pokreta, dokazanog i svakim danom potvrđivanog islamskog radikala. U partiji koju vodi Sejfudin ne priznaje ravnopravnost Srba i Hrvata, budući da za njega oni i ne postoje. Po njegovoj, muslimansko-džihadističkoj definiciji beha naroda, u Bosni i Hercegovini postoje samo Muslimani Bošnjaci, pravoslavci Bošnjaci i katolici Bošnjaci. Nema ni Hrvata, ni Srba, ni Židova, ni Ostalih, sve je to Sejfudin i njegova partija za ravnopravnost strpala u „bosanski lonac“ da nestane u kuhanju s muslimanima ili da se utope u njegovu izmišljenu bošnjačku naciju. Nije samo on taj koji vrši prisilnu islamizaciju beha nemuslimana, tu je i muslimansko-bošnjački zet Komšić, koji pod parolom građanstva radi isto što i Tokić, dekroatizira i desrbijanizira Hrvate i Srbe.
 
Time muslimansko-bošnjački radikalisti, neki čak i s hrvatskom putovnicom, politikom „ravnopravnosti“ i „građanizacijom“ najviše zagovaraju unitarizaciju, islamizaciju, neravnopravnost i mržnju među beha narodima. Bošnjački se narod više i ne poziva u tajnosti na rat protiv svih onih koji nisu Bošnjaci. Nema se vremena za čekati, i cilj se više ne smije skrivati. K njemu, muslimanska Bosna i Hercegovina, trebaju krenuti svi, napose Bošnjaci, mudžahedini, vehabije i povratnici iz sirijskog rata, isilovci. Cilj opravdava sva sredstva, pa i ona isilovska koja je svijet gledao u muslimanskim zločinima genocida nad kršćanima Bliskog Istoka.
 
Za početak, planira „Hrvat“ Sejfudin, u potpunosti dokinuti svaki trag Hrvatske Republike Herceg Bosne, drugim riječima treba hrvatski narod protjerati s federacijskih prostora, kako bi se proširio teren za kasniju odlučujuću bitku progona Srba. Planirani genocid nad hrvatskim narodom, Sejfudin i svi drugi „Hrvati“ poput njega pokušavaju se sakriti s hrvatskom putovnicom, nastojeći pokazati svijetu da Hrvat ne ide protiv Hrvata. Mirnodopski genocid kojeg je najbolje razradio njihov drugi član Predsjedništva Komšić. Komšić  kao ratnik ABiH okićen zlatnim ljiljanom u rat protiv hrvatskog naroda ide sasvim otvoreno.
 
I Tokić i Komšić, „Hrvati“ muslimansko-bošnjačke radikalno islamističke politike, unitarizacije i centralizacije BiH kroz Sjefudinovu „ravnopravnost“ i Komšićevu „građanizarnost“, više i ne vjeruju u multietničku opciju BiH. Oni vjeruju, i stoga se za taj cilj i bore, da će Bosna i Hercegovina, danas ili sutra, biti samo i jedino nacionalna država Bošnjaka. Za Bošnjake, kao i za sve muslimane svijeta sasvim je nepoznata vrijednost suverenosti i konstitutivnosti naroda u multietničkim zajednicama. I ako se ta definicija ne poštuje ni u jednoj islamskoj zemlji, i Sejfudinova i Komšićeva BiH ne može, i ne smije biti izvan tih muslimansko-islamskih državnih okvira i vrijednosti.
 
Nacifašistička muslimansko-bošnjačka politika na putu do čiste vjerske šerijatske Bosne i Hercegovine kaže da „ne mora nigdje u Ustavu stajati da je to bošnjačka nacionalna država, ali neka se primijeni univerzalno pravo 'jedan čovjek jedan glas' i BiH će biti nacionalna država Bošnjaka“. Da je tako pokazao je muslimanski izbor Komšića u Predsjedništvo BiH, na tom principu uređenja muslimanskih radikalnih zemalja. Tokić, Komšić, Džaferović, Izetbegović, Cerić i cijelo to vodstvo militantnog islama BiH osvajaju zemlju i porobljavaju nemuslimane brojem svog naroda, kojeg stalno povećavaju kao prijetnju, i kažu „naši ljudi su svjesni da u identitetu svog bošnjačkog naroda mogu naći sigurnost i za narod i za državu BiH. Što je brojniji, jači i moćniji bošnjački narod, bit će jača i stabilnija BiH“.
 
Drugim riječima u takvoj BiH u kojoj vlada uistinu militantni islam, koju iz dana u dan sve više osvajaju migranti, isilovci, džihadisti, vehabije i silni ti komšići, tokići, izetbegovići, cerići, džaferovići… i teritorijalno  pravo hrvatskog naroda ograničavaju ratom i kažu „Ako Hrvati dobiju entitet izbit će rat! A za teritorijalno pravo srpskog naroda vele „prije će se Sandžak pripojiti Bosni nego RS Srbiji“! Više se muslimansko-bošnjačko vodstvo i ne sprema u tajnosti za nastavak, ili početak novog rata, već to i javno govore, spremajući nemuslimanima neku novu ahdnamu.
 

Vinko Đotlo

Bosna i Hercegovina atomska prijetnja sigurnosti i budućnosti Europe

 
 
Muslimanska ratna agresija na hrvatski narod, koju su u poraću nastavili Bošnjaci, niti četvrt stoljeća daytonskog (ne)mira ne prestaje. Čak se i ne smanjuje, samo sa drugim sredstvima jednako ubojitim kao i ona ratna. I ne će se smatrati da je stala sve dok poznati, a svi su oni poznati, muslimanski zločinci ne budu izvedeni, ne pred bošnjačke sudove, već pred Međunarodni sud u Den Haagu. A kako muslimanska agresija ne bi prestala, Haaški tribunal u Haagu samozatvorio se i time zauvijek oslobodio muslimanske zločince od odgovornosti i bilo kakvog kažnjavanja. Treba li, pored toga, tražiti bilo koji drugi, a ima ih, dokaz o pristranosti Haaškog suda na muslimansko-bošnjačkoj strani. Da nije tako zar bi i danas 26 godina poslije bio nekažnjen strašni muslimanski zločin, s dimenzijama isilovskog terorizma, nad hrvatskim civilima u selu Dusina kod Zenice. U tom selu 26. siječnja 1993. godine 7. Muslimanska brigada  takozvane Armije Bosne i Hercegovine napravila je masakr nad nedužnim hrvatskim civilima.
https://braniteljski.hr/wp-content/uploads/2018/01/nas.jpg
Najveći dio stanovništva je pobila, isilovski izmasakrirala, a ostatak zauvijek prognala i selu, poput hrvatskog sela Miletića s druge strane Zenice, zatrpali svaki trag. Od nekadašnjih 271 Hrvata koliko ih je prije rata živilo u Dusini danas nema niti jednog. Za taj nekažnjeni muslimanski zločin koliko god su krivi njegovi, za muslimansku stranu poznati, počinitelji još više je kriv Haaški tribunal. I nije nekažnjen muslimanski zločin nad Hrvatima samo u Dusini, nekažnjeni su, gotovo, svi počinjeni na prostorima muslimanske agresije na hrvatski narod. Napose oni u Lašvanskoj dolini.
 
Danas, četvrt stoljeća daytonske Bosne i Hercegovine u opustošena hrvatska sela iz kojih su Muslimani prognali hrvatski puk nema nikakva povratka Hrvata. Umjesto povratka traje zastrašivanje i ubijanje onog malog broja koji su se bili vratili. No i taj proces mirnodopskog bošnjačkog etničkog čišćenja Hrvata zlodjelo je Haaškog suda koji nije procesuirao niti jednog  muslimanskog zločinca, što je ih i ohrabrilo da zločine nastave i u miru.
 
Dusine, hrvatsko selo danas bez i jednog stanovnika, pokazatelj je brutalnosti muslimanskih zločinaca koji su unijeli smrtni strah preživjelima. U tom strahu žive i danas, i on je također jedan od, zasigurno i glavni, razloga da se ne vraćaju. Drugi ništa manje važan je i strah koji doživljavaju gledajući slike ubijeni svojih hrvatskih povratnika u  drugim selima.
 
Nema hrvatskog sela u federalnoj tvorevini koju je osmislio Holbrooke,  a do savršenstva u nepravdi i pristranosti na muslimanskoj strani uredio i dotjerao salveta političar Ashdown, za hrvatski narod obojica zasigurno zločinci, u kojem nije ubijen jedan Hrvat povratnik, ili da nisu povratnici izloženi nepodnošljivim zastrašivanjima i prijetnjama. A to je moguće samo zbog toga što ni jedan poznati, nepoznati i nema budući da su svi muslimanski zločini planirani po zapovjednoj odgovornosti čiji vrh je bio u osobi Alije Izetbegovića, muslimanski zločinac nije procesuiran. I ne samo to, svi su oni heroji u svom narodu, sa svim privilegijama i povlasticama, koje im, da bude još veći apsurd, kroz poreze i razne harače plaćaju same žrtve, Hrvati. Na žrtvama Dusine, i svih drugih Dusina razasutim na beha teritoriju preko kojeg je prošla Armija čiji pripadnik je bio, i sa zlatnim ljiljanom ostao i dalje Željko Komšić, drugi bošnjački član tronacionalnog Predsjedništva, Bošnjaci ustrajavaju u gradnji čistog muslimanskog federalnog entiteta.
 
Islamiziranog entiteta na kojem će mudžahedizirani muslimani Bošnjaci vaditi srca svojim žrtvama, kao što su to učinili i na ubijenim Zvonkom Rajićem u Dusini. Zločin genocida u Dusini izveli su  pripadnici 7. Muslimanske brigade iz sastava 3. korpusa Armije Željka Komšića. Zločin je planirao, osmislio i u njemu sudjelovao  zapovjednik 3. Korpusa je Šerif Patković, nekažnjeni zločinac koji se pred Zvonkovom suprugom hvalisao da joj je on ubio muža. Toliku bahatost, toliku vjersku mržnju prema katolicima, mogu pokazivati, i živjeti samo okorjeli vjerski islamisti, kakvih je beha sadašnjost prepuna. Bit će ih i u budućnosti, čak i s povećanim brojem onih trojice što ih je svaka Muslimanka rodila po zapovijedi bivšeg poglavara IZ BiH Mustafe Cerića. I još kad se svima njima dodaju pridošli, bilo oni isilovci  povratnici sa Bliskog istoka, ili islamisti u migrantskoj invazionističkoj koloni, te oni iz trećeg vehabijskog beha entiteta iz Gornje Maoče, Bosna i Hercegovina  će biti atomska prijetnja sigurnosti i budućnosti Europe.
 
U takvoj budućoj, a ni sadašnja nije bolja, Bosni i Hercegovini bit će još puno, nažalost, i Dusina i Miletića, i Maljina i Buhinih Kuća i Križančevih Sela i Viteza i Fojnica i Grahovčića i Brajkovića i Guči Gora i Bugojna i Doljana i Uzdola i Sušnja i Grma i Kraljevih Sutjeski i Kaknja i Zabilja i Busovačkih staja... Sve to obvezuje hrvatski narod da trajno obilježava i memoira godišnjice stradanja svih mjesta na kojima su muslimanski zlikovci počinili tako strašne ratne zločine, i one poratne nad hrvatskim povratnicima. Ne budu li se sve te žrtve sačuvale od zaborava, hrvatskom narodu prijeti biološki nestanak u Bosni i Hercegovini, što od strane nekažnjenih muslimanskih zločinaca što od strane Haaškog tribunala, koji je sve više politička interesna institucija negoli sud.
 

 Vinko Đotlo

Anketa

Podržavate li štrajk u školama?

Ponedjeljak, 21/10/2019

Tko je Online?

Trenutačno aktivnih gostiju: 1136 gostiju i nema članova online

 

AIPK Trgovine d.o.o.

 

Registar Branitelja

 

Udruga Zavjet

 

 

Grawe osiguranje

 

 

 

Veliko srce malom srcu

 

Facebook

 

 

Optika Kraljević