Hrvatski Fokus
Hrvatska

Treba preispitati valjanost Josipovićeve diplome

Ovako lažno i uporno nanositi štetu svojoj državi i narodu može samo onaj koji ništa ne zna…

 
 
Naizgled dobar vozač, a pravi kardinalne grješke. Ne drži se svoje prometne trake u gradskoj vožnji, i prelazi na suprotnu stranu ceste u međugradskoj vožnji. To sigurno nije učio u auto školi. Tako pomislite, kada se nađete pored takvog vozača. No, je li uopće pohađao auto školu? Istovremeno vam se nameće i takva misao, s obzirom na činjenicu da se često susrećemo s aferama oko krivotvorenih, ne samo vozačkih i srednjoškolskih, nego na žalost i fakultetskih diploma, koje diplome kao takve u sebi ne sadrže niti potvrdu liječničke komisije o zdravstvenom stanju budućeg nositelja diplome. 
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2014/05/JOSIPOVIC-Hudelist_globus-1-2010-231.jpghttp://s.tf.rs/2013/05/24/dan-maldosti-2.jpghttp://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2014/05/Vladimir_Bakaric-150x150.jpg
S obzirom na kardinalne grješke koje je u posljednje vrijeme počinio predsjednik Ivo Josipović, osnovano je posumnjati u valjanost i njegove diplome pravne struke, koju diplomu bi trebalo preispitati. U prirodi svakog razumnog čovjeka, kao i u osnovama pravne struke, koju je čovjek uspostavio, je činjenica da se svako kazneno djelo, od najlakšeg do najtežeg (masovni zločini) treba procesuirati, kazniti, osuditi itd… Masovni jugokomunistički zločini koji su se dogodili nad nama, i na našem terenu, a o kojima govori i Europska deklaracija o osudi komunizma i komunističkih zločina, još nisu, niti procesuirani niti kažnjeni, niti… Još uvijek su na djelu vidljive i nevidljive mračne snage, koje koče solarne procese izlaska povijesne istine na sunce i koje našu državu drže u raljama tamne jugokomunističke prošlosti. Pa kada jedan takav kočničar, zakićen pravdom i pravnom strukom, s udarno visokih mjesta, pobornike i provoditelje u djelo spomenute Europske rezolucije o osudi komunističkih masovnih zločina i kažnjavanju istih, etiketira kao "ustaške zmije" ili "ustaško veliko zlo koje vreba", onda to ne možemo okvalificirati nikako drukčije, nego kao kardinalnu grješku, ili, prometnim rječnikom rečeno, prelazak u tuđu prometnu traku.
 
Ovakvo, i protueuropsko i protuhrvatsko ponašanje ne može biti nikako u skladu s pravnom znanošću pa najmanje što možemo zahtijevati je staviti pod lupu i njegovu pravničku diplomu, jer od objavljene šumske pripovijetke, kako u Zagrebačkoj gori, bogatoj raznim oblicima flore i faune, u dijelu koji se zove šuma Pantovčak, živi i kokardo zvizdasti poskok, nije bilo velike koristi.
 
U Hrvatskoj i među Hrvatima nema antisemitizma niti ga je ikada bilo. I u najtežim europsko holokaustičnim godinama, Židovi NDH preko svoje Općine su od tadašnjih vlasti u Zagrebu, s povjerenjem, tražili da se baš u Zagrebu (Sesvetski Kraljevec) osnuje prihvatilište za Židove strane državljane, protjerane iz drugih država, jer im je tu bilo, u tom zlom vremenu, najsigurnije. Hrvatski povjesničar Mladen Ivezić je u svojoj najnovijoj knjizi "Titov Jasenovac" prvi objavio te dokumente koje su potpisali Židovi dr. Hugo Kohn i dr. M. Freiberger, a koje dokumente povijesni falsifikatori kriju kao zmija noge. Recimo sada par riječi i o zmiji. Uz Turke koji su "krivi za sve", tako je i zmija biblijski krivac komu treba satrti glavu. Spominjati "ustašku zmiju" na tako udarnom mjestu je nanošenje neprocjenjive štete svome narodu i tjeranje vode na mlin svim našim neprijateljima, kojima smo krivi što smo još živi, i što uopće postojimo na prostoru, koji bi oni, lopovski i razbojnički najrađe prisvojili sebi.
 

Žarko Marić

Povezane objave

Proročanstva se ostvaruju. Na žalost!

HF

AFORIZMI – Anka Ekserović

HF

Ratni zločinac Tito

HF

Umjesto suza

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više