Hrvatski Fokus
Hrvatska

Peta kolona sprječava proces pomirbe

Živimo u udbaško-komunističkom kalifatu

 
 
Saborski zastupnik Željko Glasnović na društvenim mrežama objavio je novogodišnju čestitku:
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2017/01/www.rama-prozor.info_uploads_novosti_b_1_7_a_N8EeDbSW_89b674f1e0a3aa0c97f3cd750f7d4fe7.jpg
Željko Glasnović
 
"Dragi prijatelji,
Evo nas na pragu Nove Godine.
Hrvatskoj je danas više nego ikada potrebno vodstvo na svim razinama. Hrvatskoj su potrebne vođe u politici, u kulturnom prostoru, i u svim segmentima društva, a ne birokrate i menadžere. Hrvatska je suverena država a ne satrapija međunarodne zajednice.
 
Država mora izgraditi snažan institucionalni okvir, koji je nužan za provedbu vladavine prava. Najveće prijetnje hrvatskoj državi su unutarnje: korupcija, politički i rođački kapitalizam i disfunkcionalne državne institucije. Moraju se provesti ključne izmjene u kaznenom zakonu koji će se brzo i efikasno obračunati sa svim oblicima kriminala. U Hrvatskoj još nedostaje učinkovita suradnja između snaga reda i zakona i drugih državni agencija. Arbitražni sudovi još djeluju u okviru staromodnog pravnog sustava naslijeđenoga iz propale države SFRJ.
 
Dalje, neokomunističke snage i ostatci te pete kolone još sprječavaju proces pomirbe i istine koje su provele druge postkomunističke zemlje u EU-u. Oni i dalje blokiraju svaki pokušaj rasvjetljenja (lustracije) koja bi pretvorila Hrvatsku u modernu državu. Nužno je da se u Hrvatskoj formira institut za istragu komunističkih zločina i da se zabrani djelovanje stranaka poput SDP-a, koji su se samo formalno odrekli zločina najveće kriminalne organizacije u ovom dijelu Europe, tj. KPJ. Hrvatska se još nije obračunala s ekonomskim zločinom provedenim od 1945. godine (konfiskacija i nacionalizacija), i s kriminalnom pretvorbom i privatizacijom.
 
Strateško okruženje RH ostaje nestabilno. Najveća vanjska prijetnja u susjedstvu ostaje veliko-srpski imperijalizam. Najbolji primjer je nedavni pokušaj državnog udara u Crnoj Gori. Oružani sukob koji je počeo 90-ih godina samo se preselio na drugo bojno polje i vodi se drugim sredstvima. Hrvatsko vodstvo mora shvatiti kako Srbija upotrjebljava prošlost kao oružje u skoro svakodnevnim političkim obračunima. Također moramo biti svjesni da vanjski svijet gleda Hrvatsku kroz nametnuti filter Drugoga svjetskog sata. Dok cjelokupni državni arhiv NDH ostaje u Beogradu odnarođene snage u Hrvatskoj nastavljaju sa širenjem veliko-srpske propagande i falsificiranjem povijesti. Većina država sudionica Drugog svjetskog rata imaju svoje službene povijesti toga sukoba i komisije za ratne žrtve. Hrvatska nema ni jedno ni drugo. Hrvatska nema ni muzej Domovinskoga Rata. Uvijek treba ponavljati sto je rekao Orwell, „Onaj koji kontrolira prošlost kontrolira budućnost.“
 
Bez snažne moderne Hrvatske države nema opstanka za Hrvate u BiH. Oni su, kao Hrvati izvan Domovine, namjerno isključeni iz ekonomskog i društvenog razvoja države. Ta sabotaža je namjerna. Neokomunistički ostatci ne žele povratak iseljenika. Oni su prijetnja njima i njihovim nasljednicima koji danas pod krinkom demokracije, multikulturalizma, i ljudskih prava, još štite svoje interese. Hrvatska je de facto talac njihovog nerada, anacionalne diplomacije i mentalnoga sklopa. Kao pedofilija, njihov atavistički nagon da se održe na vlasti je neizlječiv.
 
Na kraju dragi prijatelji, pripremite se za slijedeću rundu. Krajnje je vrijeme da plasiramo dobar lijevi kroše peto-kolonašima u Hrvatskoj. Politika je kao boks, protivnik se mora nokautirati. Moramo biti svjesni da još živimo u nekoj vrsti UDBAško-komunističkog kalifata. U 2017. svi se moramo ugledati u Starozavjetnog vojskovođu Gideona koji je prije noćnog napada na neprijateljski logor zapovjedio, „Ugledajte se u mene i radite isto.“ Nemojte očekivati da će političari voditi primjerom. Svi moramo biti na prvoj crti. Želim Vam radosnu, uspješnu, i iznad svega, blagoslovljenu Novu Godinu.
Bog i Hrvati/ce"
 

Željko Glasnović

Povezane objave

Zašto žene uništavaju nacije i civilizacije?

hrvatski-fokus

AFORIZMI – Poštena politika

HF

Probudi se, rode, dosta nam je plača!

HF

Presudili mu peta kolona i lešinari iz medija

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više