Hrvatski Fokus
Gospodarstvo

Danici Purg nagrada Robert L. Dilworth

Danica Purg je primila nagradu za svoja iznimna dostignuća na području međunarodnog poslovnog obrazovanja

 
 
Prof. Danica Purg, direktorica i dekanica IEDC-Poslovne škole Bled je primila nagradu Robert L. Dilworth za svoja iznimna dostignuća na području međunarodnog poslovnog obrazovanja. Nagradu joj je dodijeljena na godišnjoj konferenciji Globalnog Foruma o čelništvu, učenju i strateškim promjenama (The Global Forum on Leadership, Learning and Strategic Change) koja je ove godina održana u Varšavi.
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2017/06/www.si21.com_f_pics_Gospodarstvo_uuozo_b.jpg
Prof. Danica Purg i dr. Yury Boshyk, predsjednik Global Executive Learning Network
 
Među glavnim razlozima za dodjelu visokog priznanja prof. dr. Danici Purg, članovi The Global Forum u svojem objašnjenju navode sljedeće: (1) Pionirski rad prilikom postavljanja temelja na području poslovnog obrazovanja, (2) Izniman doprinos na području poslovnog obrazovanja s osnivanjem i širenjem Udruge menadžerskih škola Srednje i Istočne Europe (CEEMAN), (3) Neprestano nastojanje i sposobnost stimuliranja drugih, što prof. dr. Danicu Purg daje za izniman primjer dekanima, profesorima i menadžerima u Regiji i šire, (4) Brojne inovacije na području konceptualizacije, oblikovanja i izvođenja poslovnog obrazovanja, (5) Velik doprinos ka spoznaji o važnoj ulozi poslovnog obrazovanja u društvu.
 
Robert L. Dilworth Award je druga ugledna međunarodna nagrada koju je prof. Purg primila, pored visokog priznanja Dekan godine, dodijeljenog u 2010. godini sa strane Academy of International Business (AIB). Pod njezinim vodstvom je IEDC – Poslovna škola Bled postala jedna od najuglednijih na svijetu na području transformacijskog obrazovanja (posebice na područjima akcijskog i iskustvenog učenja), kao i na područjima uvažavanja etike, društvene odgovornosti te korištenju umjetnosti u školovanje menadžera.
 
“Počašćena sam što sam bila izabrana za ovu nagradu, posebice jer ju dodjeljuje The Global Forum, koji teži k transformaciji poduzeća te transformacijskom obrazovanju na temelju vrijednosti. Na IEDC-Poslovnoj školi Bled koristimo taj pristup od samog početka, već više od 30 godina”, rekla je prof. Danica Purg.
 

Iva Eibel

Povezane objave

Tko će baciti koplje dalje – struja ili vodik?

hrvatski-fokus

Hrvatski financijski sustav je bankocentričan

HF

Vodik je danas pozitivan

hrvatski-fokus

Industrija je najbolji promotor plina u Dalmaciji

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više