Hrvatski Fokus
Gledišta

Ne radi, a prima plaću

Jugokomunist i dalje vlada Podravkom

 
 
Dolaskom političkim putem Zvonimira Mršića na čelo predsjednika Uprave Podravke krenuo je u obračun sa svim neistomišljenicima koji nisu vjerni komunističkoj partiji, SDP-u. Tako jednog dana Zvonimir Mršić dolazi u ured Ivana Mesića kojemu je rekao da pokupi svoje stvari i da ga ne zanima gdje će raditi. Jednog dana poslao je delegaciju u sastavu Vedran Šimunović i Marinka Akrap da mi  osobno prenesu poruku Zvonimira Mršića da sam za njega tehnološki višak u Podravki. Nakon prijetnji koje sam uzvratio, veliki vođa Zvonimir Mršić odustao je od mog progona i mog otkaza. Moram naglasiti da je sadašnji potpredsjednik za korporativni marketing, razvoj i komunikacije Vedran Šimunović,  u to vrijeme bio podoban  kod Zvonimira Mršića, danas podoban kod Marina Pucara, a nekada kod Miroslava Vitkovića. Osobno ne želim nikome zlo, ali oni koji rade zlo moraju biti svjesni da sve na kraju dođe do naplate.
http://hrvatskifokus-2021.ga/wp-content/uploads/2017/06/cdn-static.rtl-hrvatska.hr_image_6b45cf6a16d2150096a827747209291b_view_article.jpg
Pavle Gaži
 
Teror Zvonimira Mršića i otpuštanje osjetilo je  ni više ni manje već 1600 podravkaša! Ali ima jedan poseban slučaj o kojem želim upoznati javnost! Podravka je imala svoje urede u Hebrangovoj ulici u Zagrebu. Za Zvonimira Mršića tamo su radili također nepodobni koje je morao riješiti putem otpuštanja. Tako je odlučio da zatvara urede u Hebrangovoj ulici, a svim zaposlenima bilo je rečeno da će morati putovati iz Zagreba u Koprivnicu i tamo dobiti nova radna mjesta. Naravno, znao je da nepodobni to ne će prihvatiti, a tko ne prihvati dobiva otkaz. Bilo je tu ljudi iz Samobora i dalje kojima je to preveliki put, bila je tu Karmela Karlović osoba koja je pokrenula web portal coolinarika, Dijana Jendrašinkin i drugi. Naravno većina nije prihvatila iz objektivnih razloga i dobili su otkaz bez milosti. Ali ima jedna osoba koja nije prihvatila posao u Koprivnici i nije dobila otkaz!
 
Ima jedna osoba koja od siječnja 2013. godine ne radi (vodi se da radi od kuće?) i prima plaću kao da radi, a zove se Sonja Prpić Gaži, kćerka zloglasnog komunističkog udbaša Pavla Gažija. Njezin otac, Pavle Gaži dogovorio je s političkim istomišljenikom Zvonimirom Mršićem da njegova kćerka bude kod kuće i prima plaću. Sonja Prpić Gaži već petu godinu ne radi (radi od kuće?), živi u Zagrebu i prima plaću! Pa gdje toga ima? Zvonimir Mršić nepodobnima podijelio otkaze, a komunističkom udbašu kojega prozivaju za organizaciju likvidacija političkih hrvatskih emigranata omogućio da mu kćer ne radi, a prima plaću u Podravki. Da sve bude zakonito Zvonimir Mršić  je preko sindikata PPDIV-a u Podravki ishodovao i dogovorio da odobre Sonji Prpić Gaži da bude kući (kao vodi jedan mali člančić na coolinariki) i prima plaću. Zašto sindikat PPDIV-a nije zaštitio one koji su iz istog razloga primili radnu knjižicu i otkaz? Sindikat ima jedini cilj štititi radnike od kojih živi, a ne služiti poslodavcu.
 
O ovom slučaju podsjetio sam Vedrana Šimunovića, potpredsjednika za korporativni marketing, razvoj i komunikacije, koji naravno ne želi  reagirati jer se boji, a upoznao sam osobno i predsjednika Uprave Marina Pucara koji je rekao da o tome prvi puta čuje, da će to ispitati ali konkretnog odgovora nema. Izgleda da se nitko ne želi zamjeriti komunističkom udbašu Pavlu Gažiju.
 
Ponovimo gradivo, jedni bez milosti dobilo otkaze, a komunist Pavle Gaži riješio da mu kćer ne treba ići na posao, a plaću da redovno prima. Gdje je tu moral i poštenje svih aktera ove žalosne priče? Ovo piše dragovoljac, pravaš i domoljub, ovo piše Dražen Keleminec koji je spriječio 1997. godine da bez jedne kune Ivica Todorić kupi Podravku. Da je Ivica Todorić tada uspio (oteo) Podravku, danas bi Podravka bila pred slomom. Umjesto da mi Uprava da priznanje, očekujem radnu knjižicu i otkaz jer Podravka je u raljama SDP-a i HDZ-a. Otkaz nakon 33 godine rada u Podravki mogu dobiti ali zrak i život mi samo tako ne možete oduzeti! Idemo dalje!
 

Dražen Keleminec, predsjednik Autohtone Hrvatske stranke prava

 

Tekstovi u rubrici GLEDIŠTA stajališta su autora i ne moraju biti u skladu sa stavovima Uredništva

Povezani članci

Antifašistička liga = Protuhrvatska liga

HF

Svi smo mi Glasnović!

HF

Orjuna, Hajduk i Čičkove umotvorine

HF

Zašto niste sudjelovali u obilježavanju 50. obljetnice Hrvatskoga proljeća?

hrvatski-fokus

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da ste s ovim u redu, ali ako želite možete se odjaviti i ne prihvatiti. Prihvati Pogledaj više...