Hrvatski Fokus
Aktualno

Pupovac nam želi oteti sina

Državne su se službe stavile u službu politikantskih fikcija Milorada Pupovca

 
 
Božidar & Sanda Alić
Strojarska cesta 8
10000 Zagreb
Tel.: 0952412954
E-mail: alicbozidar1@gmail.com
 
U Zagrebu, 29. srpnja 2017.
 
Gospođa
Kolinda Grabar Kitarović,
Predsjednica Republike Hrvatske
Pantovčak 241, 10 000 Zagreb
E-mail: ured@predsjednica.hr
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2017/08/alicc.jpg
Poštovana gospođo predsjednice,
dopustite da ovim putem Vas i hrvatsku javnost upozorimo na sustavno potkopavanje naših obiteljskih, ljudskih i građanskih prava. Našu obitelj ugrožavaju same državne institucije, koje se slijepo pokoravaju diktatu onih moćnika koji ovu državu nikad nisu osjećali svojom.
Institucije, poput Državnog odvjetništva, službe socijalne skrbi i pravobraniteljica za djecu, na krajnje su se nekritičan, neprofesionalan i protupravan način stavili u službu politikantskih fikcija Milorada Pupovca, saborskog zastupnika, predsjednika Srpskog narodnog vijeća i predsjednika Samostalne demokratske srpske stranke. Naša prava i prava našeg djeteta su ugrožena zbog dodvoravanja onima koji "očite provokacije i vrijeđanje nacionalnih osjećaja hrvatskoga naroda i goleme većine hrvatskih državljana koji vole svoju zemlju" nazivaju 'performansima', 'novinarskim' ili 'umjetničkim slobodama' ili 'satirom'. Ugroženi smo zbog ulagivanja onima koji su izrugivali hrvatsku himnu, koji su zlurado likovali zbog pada hrvatskih aviona…
 
Konačan cilj Pupovčevih podzemnih akcija i tužakanja DORH-u je bio – otimanje našeg sina, kojem je, bez ikakvih pravnih i odgojnih razloga, trebao biti određen poseban skrbnik. Srećom su njegove prijave na koncu ipak odbačene, ali je Državno odvjetništvo prethodno prešlo svoje ovlasti i grubo povrijedilo dostojanstvo našeg obiteljskog života. U svojem nezakonitom postupanju DORH ustrajava na huškanju socijalnih službi protiv nas i našeg djeteta, te mimo svojih ovlasti nalaže određivanje posebnog skrbnika. Naš sin je pritom podvrgnut postupku kojim ga se želi trajno smjestiti u asocijalnu, pače u kriminalnu sferu.
 
Gospođo predsjednice, molimo vas da, u skladu sa svojim društvenim ugledom i utjecajem utječete na obustavljanje zloćudne i nezakonite hajke na našu obitelj, napose na našeg maloljetnog sina.
Poštovana gospođo predsjednice, primite izraze našeg iskrenog poštovanja i odanosti.
 

Sanda i Božidar Alić

Povezane objave

Instrukcije iz matematike online

hrvatski-fokus

Obnovljena suradnja dviju prijateljskih država i naroda

HF

Samo da nam se ne ponovi Boris Jokić

HF

Početak obračuna sa ‘slatkim’ osamdesetima

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više