Hrvatski Fokus
Aktualno

HNES javno upozorio Andreja Plenkovića

Ukoliko… – pokrenut ćemo postupak i donijeti etičku osudu za veleizdaju

 
 
Zabrinuti najnovijim događajima oko Spomen ploča HOS-a u Jasenovcu, ovim putem upozoravamo premijera Andreja Plenkovića, predsjednika Vlade RH i HDZ-a, da bi Hrvatsko nacionalno etičko sudište za svako uklanjanje ili mijenjanje Spomen obilježja jedanaestorici branitelja HOS-a, poginulih u obrani Domovine na području Jasenovca, pokrenulo postupak i donijelo etičku osudu za veleizdaju. Stari, povijesni hrvatski pozdrav Za dom spremni je  zaštićen kao jedan od simbola ratnog znakovlja službenih postrojbi  Republike Hrvatske u Domovinskom ratu.
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2017/09/zvonimir-separovic.jpg
Podržavamo obraćanje javnosti i političkom vrhu RH Koordinacije  udruga veterana borbenih postrojbi zbornog područja Split i braniteljskih udruga Splitsko-dalmatinske županije. Apeliramo na sve braniteljske udruge i ministra branitelja Tomu Medveda da se zauzmu za zaštitu najistaknutijih vrijednosti Domovinskog rata.
 

Dr. Zvonimir Šeparović, predsjednik Hrvatskog nacionalnog etičkog sudišta

Povezane objave

Igre oko Badela 1862.

HF

Iz Bruxellesa se morao vratiti podvijena repa

HF

Neutemeljene Predsjednične poruke

HF

Trio vrijeđa, a ne nudi dokaze

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više