Hrvatski Fokus
Najnovije vijesti

Izjava Ivane Milas za zatvor

Politička pedofilija pravobraniteljice za djecu "na odlasku"

 
 
"Učite strane jezike i bježite glavom bez obzira, to bih mogla poručiti (djeci)", ustvrdila je aktualna pravobraniteljica za djecu Ivana Milas Klarić na saborskom Odboru za obitelj, mlade i šport koji je glasovima oporbe Hrvatskom saboru predložio da prihvati pravobraniteljičino izvješće o radu za prošlu godinu (VL, 29. 9. 2017.). Dobra jedna pravobraniteljica „za djecu“ koju je svojedobno izabrala Partija. Evo „dječak“ Fred Matić, koji usput blati Hrvatsku i po televizijama u regionu samo što ju nije poslušao – ako ne on, možda zbog „pemzije“, dijete bi već mogao „poslati glavom bez obzira“, ne znam doduše kamo, ali iz Hrvatske svakako.
http://hrvatskifokus-2021.ga/wp-content/uploads/2017/09/milas_klaric_ivana_pravobraniteljica_za_djecu_650.jpg.688x388_q85_crop_upscale.jpg
Svakakvih izjava raznih političara sam naslušao, ali, priznajem, ovako što ne – nema ni približno. Pravobraniteljstvo je, dakako, i politika, štoviše licemjerna u korijenu – druga priča. Ona je „pravo-braniteljica za djecu“, dakle valjda maloljetnih, pa ovu njemu poruku čitam kao  političku, masovnu pedofiliju. Koliko mi se čini ona je trebala (pravo)braniti djecu od odraslih, sustava, punoljetnih i sl., a ne mobilizirati djecu za napuštanje Hrvatske. I više nego nevjerojatno, s dna nevjerojatnosti, tamo gdje je skoro nula i Vrag caruje, javlja se ova „pravobraniteljica“. Kad bi ova bila u nekoj zemlji gdje su djeca mobilizirana, natjerana u vojnike ratnike, kad bi u Hrvatskoj takva situacija bila, možda bi ih ona poslala u male bombaše – boške buhe – ta Partija ju je izabrala.
 
Predlažem zastupnicima u Hrvatskom saboru da njezino izvješće ni ne čitaju, a kamo li nakon ove izjave razmatraju. Sad se više, nažalost, ne mogu jednostavno baciti u koš za smeće, tek u onaj virtualni – moraš baciti cijeli „tablet“, a ni onda ne nestaju. Nego ne znam postoji li ikakav kodeks da se ovakvi mrzitelji/ce hrvatske države/ društva/ obitelji/ djece ne mogu zaposliti više nigdje u državnoj i javnoj službi, javnom poduzeću – ako ne postoji treba ga donijeti, nu i to bi, u odnosu na ovu izjavu bilo – ništa. Ne znam ima li još ovakvih partijskih kadrova koje nam je ostavio Zoka uokolo? Bit će da ih je tušta i tma. Javit će se već, ne će moći izdržati, ako ništa, a onda gubitak položaja.
 

Tomislav Gradišak

Povezani članci

Pomognimo hrvatskom branitelju

HF

Svjedočanstvo vremena i prilika oko Domovinskoga rata

HF

Dujina molitva

HF

Materijalna kultura – osnova cjelokupne kulture

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da ste s ovim u redu, ali ako želite možete se odjaviti i ne prihvatiti. Prihvati Pogledaj više...