Hrvatski Fokus
Religija

Gospino malo stado

Ocu Nebeskom se svidjelo dati vam kraljevstvo mog Bezgrješnog Srca

 
 
Ne boj se malo stado.Ocu Nebeskom se svidjelo dati vam kraljevstvo mog Bezgrješnog Srca. Ja sam vam se očitovala i vi ste prihvatili s velikodušnošću moje male djece. Sada vas mogu povesti, kao nebeska vrtlarica u svjetlom vrtu vaših duša, na put čistoće, ljubavi i svetosti, vježbom svih krjeposti koje su mi drage. Tako vas svaki dan predajem kao žrtve zadovoljštine Božjoj Pravdi kako bi (Bog) mogao izliti na svijet pročišćujuću Milost svoga Božanskog milosrđa.
Ne boj se stado malo.Vaša nebeska Majka udijelila vam je dar da se okupite sa svih strana u Njezinu pobjedničku četu.
Došao je čas odlučujuće bitke.
Sotona je već došao do vrhunca svoje moći i sada, također i u Crkvi, dovršit će (svoje djelo), koliko mu je Gospodin dopustio za Njeno najbolnije čišćenje. Časovi, koje ćete proživjeti, spadaju među najvažnije, jer svi događaji koje sam vam prorekla, ispunit će se.
-Ne boj se malo stado.Isus vas je okupio u nebeskom pašnjaku svoje božanske Ljubavi. On vas vodi savršenom ispunjenju Očeve Volje. Isus želi biti od vas proslavljen.
Došao je čas u kojem ćete Isusa savršeno proslaviti. Vi ste utjeha njegovoj napuštenosti; vi ste duboka radost njegova Božanskog srca.
Ne boj se malo stado.Budite moja mala djeca, koju sam okupila sa svih strana svijeta, za veliku bitku između Boga i Sotone, između sila dobra i sila zla.
Gospodin će pobijediti preko Mene, svoje male Sluškinje. Ja ću pobijediti pomoću vas, moja mala djeco.
Ono što se dogodilo u ovom narodu postaje znak za sve. Zbog svoje vjernosti Isusu i vašoj nebeskoj Majci, Crkvi i Papi, Sotona je navalio na nju, u pokušaju da je uništi. Imajući na umu ovaj cilj, udružile su se sve sotonske i masonske sile. Međutim, Ja sam sama označila čas njihova poraza.
Tako će biti za čitavo čovječanstvo. Zato vas pozivam na pouzdanje i nadu.
Ne boj se malo stado.Vama je povjereno poslanje da ostvarite trijumf mog Bezgrješnog Srca u svijetu.” (dnevno.hr 29. 11. 2017.)
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2017/12/a1c3e08ec17c8e470661ced74fa8bb34-lady-madonna-madonna-art.jpg
Ovo je poruka preko don Stefana Gobbija, osnivača Marijanskog pokreta Cenakula, iz 1972. u Fatimi od Gospe a odnosi se na Hrvatski narod koju je on izrekao za svog boravka u Zagrebu 1996. A što se dogodilo malom stadu baš na 29. studenoga 2017. u Den Haagu cijeli svijet je vidio preko video medija. Kakvo poniženje na takozvanom međunarodnom sudu ICTY-ju. Tu je razorena pravda i pravo kao što bijaše razoren Vukovar. Pa tko je na svijetu ili na kugli zemaljskoj podnio više ratova i svih njihovih strahota od krvi i umiranja, počevši od djece pa do staraca, upravo  poput malog stada koje je vjerno Isusu, nebeskoj Majci, Crkvi i Papi, tj. hrvatskog naroda? I konačno, kad će prestati ti ratovi“, makar na Balkanu“, da zaobiđu malo stado?
 
O ne, nepravedno je tako razmišljati: „makar na Balkanu“, nego pokušajmo prihvatiti ono što je Krist rekao svojoj službenici časnoj sestri osnivateljici Družbe sestara Presvete Duše Kristove* dok je molila pred Svetohraništem u snažnoj želji da joj Krist otkrije tajnu na koji način možemo stati na kraj ratovima ovim mislima u sebi:“Vječni naš Gospodine Bože! Reci na koji način možemo stati na kraj svim ratovima koji su odgovorni za takva uništenja na zemlji, koji uzrokuju grijeh i bijedu i patnje i koji uzalud troše neograničenu ljudsku energiju u tzv. borbi “za bolje sutra”.
 
Tada sam čula Božje obećanje, puno milosti, koje budi nadu Božje pobjede: “U trenutku kada na svijetu prestane postojati grijeh pobačaja, prestat će svi zemaljski ratovi! Čovječanstvo, koje tada više neće na svojoj savjesti nositi pečat toga zločina, radosno će težiti svojemu vječnomu cilju – stvaranju Otajstvenoga tijela Bogočovjeka Krista, kroz savršenstvo svojih udova. To će čovječanstvu darovati blagoslovljen mir, a svaki će čovjek proživjeti opći i individualni razvitak i duhovni procvat. Također, procvast će i plodom uroditi i njihovi poslovi kojima ne će ostvariti samo materijalna dobra, nego i svoju predanost Bogu!
 
Porast novih, dobrih generacija, izmoljenih od Boga, voljenih od čestitih roditelja i od brojne obitelji, kao i pojava na zemlji brojnih vjerskih genija, a i drugih, bit će znak neba da sam ja – Bog, dao oproštenje za sve zločine počinjene na zemlji! Jer je pobačaj ravan zločinu bogomorstva! To su najgori grijesi koji moralno, fizički, duhovno i umno uništavaju ljudski rod. To su grijesi koji prizivaju Božju osvetu; grijesi koji čovječanstvu ne priskrbljuju samo neprestane ratove, nego i kaznu vječnoga prokletstva! Neka čovjek prestane griješiti čedomorstvom i bogomorstvom i Božji mir za kojim se tako čezne, nastanit će se zauvijek na zemlji!” (bitno.net, 5. 2. 2017. p. M. K. Glogović). *https://www.bitno.net/vjera/formacija/marko-glogovic-poboznost-presvete-duse-kristove/
 
Očito je da je malo stado pozvano da, kao prvo, krene putem koji vodi u dolinu ili na pašnjake gdje nema grijeha pobačaja odnosno čedomorstva. Da, hrvatski narode, želiš li biti bez ratova i kazne vječnoga prokletstva poništi zakon u svom parlamentu koji dopušta zakonito i plaćeno ubijanje nerođene djece tj. zločine bogomorstva odnosno zločina pobačaja! A to je onaj zakon iz 1978. kojeg je potpisao tužitelj nadbiskupa Stepinca drug Jakov Blažević. Iako sam jučer, uz svoju suprugu, suze lio što sam vidio on s generalom Praljkom, istoj sam naglasio kako bi trebali svaki dan plakati za ubijenom nerođenom djecom kojih je broj neusporedivo veći nego sva ubojstva u svim ratovima. Poduzimaju se razne kampanje iz krugova katoličke Crkve kod nas, kao naprimjer da se ne radi nedjeljom ili da se ne glasa za instabulsku konvenciju, ne provede reforma obrazovanja po obrascu ideologija koje niječu prava roditelja da dje- cu obrazuju po njihovim uvjerenjima, ali, čast iznimkama (40 dana za život), za istrjebljenje pobačaja u Hrvatskoj ne vidjeh nad/biskupa koji vodi procesije, križne puteve, pokorničke po-božnosti, adoracije, izriče propovijedi protiv zločina pobačaja, kao što je svojedobno provodio činio nadbiskup Stepinac, uz 20 Euharistijskih kongresa od 1934. do 1940.
 
Ali, vjerovati je Bezgrješnom srcu Marijinu da će ona, ali baš, sa svojim malim stadom izvojevati konačnu pobjedu nad zlom. A to malo stado može izgledati ili biti veličine prve Crkve u Jeruzalemu ili pak i možda manje, kao u trenutku izlaska Noe iz Arke. No, valjda pretjerujem, jer možda se nađe netko od naših biskupa, za koje treba moliti po preporuci Gospe Kraljice Mira, pa da pokrene sve ovo što gore navedoh. Danas sam kroz adoraciju pred Presvetim sudjelovao u moli-tvi koju je predvodio naš mladi župnik, poslije mise, a koja izmoljena u svrhu buđenja sveće-ničkih zvanja i redovništva u našoj župi i predmolio je otprilike ovim riječima: mi, Isuse, znamo da i danas pozivaš mlade za svećenike i redovnike, ali takovi su uvijeti pa te i ne čuju. Eto to je ono gore što se navodi kao veliko zlo danas kod nas i u svijetu. To su ti uvjeti koji priječe prodor Božjeg djelovanja.
 
Zar će Bog uslišiti naše molitve da nam da svećenike a da ni prstom ni usnama (molitvom) ne maknemo za suzbijanje ili pak poništenje zla pobačaja? Možemo ga možda godinama moliti, kao što smo danas molili ali ako ni jednom-paralelno-ne molimo za istrebljenje pobačaja i ostale aktivnosti oko toga, ništa od novih svećenika. Ako se ipak dogodi novi svećenik, onda ga je neka majka ili netko drugi izmolio kod Boga. Upravo od ubijene nerođene djece do danas, od onog famoznog zakona iz 1978., a radi se o broju između 1 do 2 milijuna djece, ubijeno je toliko svećeničkih zvanja, genija, intelektualaca, radni-ka i što sve ne…!? Poznajem biskupa, svećenika, profesora teologije, župnika (ovo sve u množini) koji za svoje karijere nisu izrekli jednu cjelovitu propovijed, napisali jedan članak ili je-dno predavanje na temu zločina pobačaja. Ali isto znam za mnoge koji su komentirali, polemizirali, kritizirali kojekakove anomalije u društvu i krivce žigosali na onoj strani barikade. Vjerujem u moć riječi naše nebeske Zaštinice kad izgovara:Ne boj se malo stado! A iste riječi izlaze iz Njezinog Bezgriješnog Srca.
 

Nikola Bašić, Vis

Povezane objave

Jaslice u Kapeli sv. Arnira

hrvatski-fokus

Dijagnoza vremena i molitveno poslanje

hrvatski-fokus

Drugo suđenje Alojziju Stepincu

HF

Crkve u staroj jezgri grada Splita

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više