Hrvatski Fokus
Znanost

Ljevičari se uzalud trude

Donald Trump je sve uspješniji

 
 
U svijetu godišnje ima oko 55 milijuna pobačaja, a u Americi oko milijun. U razvijenim zemljama, pa tako i u Americi, u posljednje se vrijeme broj pobačaja smanjuje, a u SAD-u uvelike zahvaljujući i Trumpu. Poprilično je obuzdao Planned Parenthood potpisavši zakon po kojem o financiranju te organizacije, u čijim se klinikama za pobačaje godišnje ubije 330.000 djece, odlučuju lokalne vlasti. Broj se tih klinika poprilično smanjio pa se osjetno smanjio i broj pobačaja, a tako i sramotna prodaja organa nerođene djece u koju je Planned Parenthood bio upleten.
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2017/12/inspired-2015-01-planned-parenthood-womens-rights-rally-main.jpg
Američki predsjednik je zaustavio ovu multi-kulti protuživotnu organizaciju
 
Također, svim nevladinim udrugama koje financira država Trump je zabranio promoviranje i izvođenje abortusa, a izrijekom je podržao washingtonski Hod za život (March for Life). I tako su učinci njegove vladavine sve veći i očitiji dok ga ljevičari u SAD-u i cijelom svijetu mjesečno smijene dva, tri puta. A pogotovo ga danomice smjenjuju u Hrvatskoj, u kojoj je ubijanje nerođene djece državni program. Ali ova vlast ima drugih načina da pokaže svoje kršćanstvo, na primjer tako da premijer u posjet papi vodi i punicu.
 

Milan Ivkošić, Večernji list

Povezane objave

Zalog za budućnost

HF

Američka savezna država New York legalizira kompostiranje mrtvih ljudi!

hrvatski-fokus

Modrozelene bakterije – dobrodošao kisik

HF

Hrvatski iseljenik u HAZU-u

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više