Hrvatski Fokus
Religija

Za bijelu kršćansku i heteroseksualnu Europu

Ne dajmo im da truju našu djecu homoseksualizmom

 
 
Borba za bijelu, kršćansku i heteroseksualnu Europu. Bijelu, jer su bijelci žrtve za istrijebiti u novom multukultrnom režimu lišenom identiteta. Kršćansku, jer je kršćanstvo progonjena religija u Europi. Heteroseksualnu jer truju tvoju djecu homoseksualizmom. Radi se o planiranom procesu kojem se treba suprostaviti na inteligentan način, iz jedinih mogućih korijena koji mogu obraniti Europu: kršćanskih.
http://hrvatskifokus-2021.ga/wp-content/uploads/2018/02/happywhitecouple1.jpg
Ukucaj "white couple" u google, i imaš ovo: https://www.reddit.com/r/CringeAnarchy/comments/6qy8o8/white_couple_on_google_images_vs_black_couple_on/ Primjer za djecu prije pedeset godina i danas. Dječacima se pokazuje perverzija za uništiti njihovu muževnost. Bit će tako slabi i nemoćni pred svakom daljnjom manipulacijom. Napad označuje linije rada: organizirano se suprotstaviti uništenju Europe: bijele, kršćanske i heteroseksualne. Jer je to njihov cilj, tu udaraju. Nemoj sjediti kući neaktivan. Traži istomišljenike na ovom području. Posveti vrijeme obrani zdrave svijesti pred ovim naletima. Poučavaj od svojih najbližih pa dalje čistom i besprijekornom kršćanstvu. Poučavaj druge o točkama na kojima nas napadaju. Budi inteligentan i mudar borac.
 

http://odostatogaistodublje.blogspot.ba/2018/01/borba-za-bijelu-krscansku-i.html

Povezani članci

Vrijeme dolaska Mesije je započelo

HF

Kršćanska vizija čovjeka

HF

I franjevci protiv Peruče

HF

Sprega športa i vjere

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da ste s ovim u redu, ali ako želite možete se odjaviti i ne prihvatiti. Prihvati Pogledaj više...