Hrvatski Fokus
Bosna i Hercegovina

‘Maslinova grančica’ – genocid nad Kurdima

Na svijetu je da zaustavi i turskog sultana i bosanskog vezira

 
 
Ne pripremaju se muslimanska djeca za rat samo u vehabijskim entitetima po federacijskim dijelovima Bosne i Hercegovine. To je globalni islamski proces zlouporabe djece, i manipuliranje njihovim djećjim životima, žrtvujući ih za vrlo opasne crne ciljeve. Priprema djece askera je stara muslimanska praksa koja se provodi diljem islamskog svijeta, napose na Bliskom istoku. Djeca su smrtonosno oružje u rukama muslimanskih vjerskih i političkih vođa.
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2018/03/2017330101654680.jpg
Okupatorska turska vojska u Siriji
 
Taj cunamijski val svom razarajučom silinom zahvatio je i bošnjačku djecu u Federaciji Bosne i Hercegovine, u kojoj su centri za obuku askera prepuni. Slika sa jezera Jelah kod Tešnja na kojoj se vidi kako vehabije pripremaju asker vojnike obišla je prostore  Bosne i Hercegovine, i zasigurno ušla i u urede i domove svjetskih zvaničnika zaduženih da sašiju i zakrpaju poderanu daytonsku „luđačku košulju“. Kao i do sada opet će reći, nismo vidjeli, nismo čuli zveket oružja i vehabijska pitanja postavljana pripremljenim askerima, to su balkanska plemena neka se ubijaju, i tako redom. Šutnja svjetske zajednice umarširane u Bosnu i Hercegovinu na vehabijske pripreme djece za rat, i terorizam, znak je odobravanja za buduće terorističke zločine, više ne samo po beha Federaciji, već i šire po Europi.
 
Gotovo u isto vrijeme kada su slike askera iz Tešnja obišle svijet, mnogi svjetski mediji, elektronički i pisani, prenijeli su 26. 2. 2018. godine zastrašujuću sliku turskog predsjednika Erdogana gdje se vidi, i čuje, kako djevojčicu u vojnoj uniformi potiče na smrt. Je li slučajno ili ne, povijest će pokazati, u jednom islamskom entitetu obučavaju dječake za rat, u drugom djevojčice. Erdoğan obećava djetetu sve državne i vjerske počasti kad pogine. Bit će pokrivena nacionalnom zastavom, koju u smrtnom strahu uplakana djevojčica u smeđoj beretki na kongresu Erdoğanove partije drži u džepu.
 
Čini se da u mislimanskom svijetu, kojem je, kako kaže Bakir Izetbegović, Erdoğan lider, se više ne pripremaju i u samoubojstvene terorističke akcije ne šalju dječaci, što je svijet gledao po Bliskom Istoku, već i djevojčice. Je li se muslimanski svijet priprema za globalni svjetski vjerski rat, za koji nemaju dovoljno odraslih vojnika, ili se djeca ne poštivaju ni u kojim njihovim pravima i slobodama. Praksa koju uvodi sultan Erdoğan, u svojoj zemlji sa djevojčicama, i  u 81. pokrajini Osmanskog carstva sa dječacima koju uvodi vezir Bakir. Kako je lako imperatorima slati tuđu djecu u rat za velikog Alaha. Zasigurno se djevojčica u vojnoj odori nije slučajno našla na kongresu Erdoganove partije. To je Sultanov plan kojim se hoće pokazati da u turskoj agresiji na Siriju, naziva „maslinova grančica" sudjeluju i turska djeca, jednako i muška i ženska, kao dokaz sveturskog jedinstva u genocidnom pohodu ponovnog crtanja granica zločinačkog Otomanskog carstva.
 
Dok se dječaci šalju u rat obećanjima kako će nakon smrti za Alaha u nebu imati 12 djevica, za uplakanu djevojčicu koja u smrtnom strahu stoji pred Erdoğanom, on kaže: "Ako postane mučenica, položit će zastavu na nju". Slika uplakane djevojčice jednako je strašna kao i uplakanog dječaka pred velikosrpskim Erdoğanom Ratkom Mladićem u Srebrenici. Nažalost, i kao što je svijet šutio pred tim velikosrpskim zlikovcem i danas šuti pred velikoturskim sultanom Erdoganom, i pred velikomuslimanskim vezirom Bakirom  koji na jezeru Jelah kod Tešnja, pripremaju djecu za rat.
 
Iz stravičnih slika koje svijetu dolaze sa Bliskog istoka gdje se vide zastrašujuče brutalnosti djece kako ubijaju i kako se raznose eksplozivom koje je oko njih, nerijetko, opasao ili otac ili majka, djeca se pokazuju čak brutalnijom u ubijanju od odraslih. Vjerojatno je to što su sama u velikom strahu, i što im je mozak izapran do visoke razine mržnje prema protivniku, prema kršćanima.
 
Na tribinama Erdoğanove islamističke partije marširaju djevojčice u vojnim odorama. Svijetu se pokazuje turski hegemonizam, zajedništvo svih uzrasta od djece do stari, spremni na sultanovu zapovijed i na strašne zločine. Kao lider svih muslimana, kako je Erdoğana nazvao sin ratnog zločinca i izdajnika Bosne i Hercegovine, Bakir Izetbegović, turski sultan bošnjački vezir najgrublje i najbrutalnije krše dječja prava i slobode  za svoje zločinačke ciljeve. Snaga vezir Bakira kojom prijeti ratom  svim nemuslimanima, napose Hrvatima ako se odvaže boriti se za svoja nacionalna i vjerska prava i slobode, u kojima mogu uživati jedino u svom nacionalnom entitetu.
 
U dječjem strahu kojeg nisu uspjeli u vojnim kampovima da istjeraju iz vjerskom ideologijom ispranih glavica, ipak je zaplakala uniformirana djevojčica, ali nije smijela zatražiti pomilovanje da je se nakon ratno samoubilačke obuke ne šalje u ubijanje drugi i sebe. To isto ne smiju tražiti ni dječaci askeri koji se obučavaju diljem federacijskih prostora Bosne i Hercegovine.
 
Poput svih imperatora i povijesni diktatora uvijek kada im je nestajalo vojnika pripremali su i u rat slali djecu. Dok Erdoğanova i Bakirova unučad, vjerojatno godišnjaci vojno uniformirane djevojčice  jedu zlatnim žlicama, i uživaju u najotmjenijim odmaralištima bilo u Turskoj, Federaciji Bosne i Hercegovine, ili u svijetu, se igraju i odmaraju, djevojčice i dječaci zavedenih roditelja plaču pred diktatorima.
 
Poput Ratka Mladića i ubojica Erdoğan sa toljagom za leđima pita djevojčicu: "Djevojčice, što radiš ovdje? Imamo jednu smeđu beretku, a smeđe beretke, koje su nosili pripadnici turskih specijalnih snaga tijekom vojnih operacija, nikada ne plaču", hrabrio je Erdoğan buduću ratnicu za Velikog Alaha. Okupljene je diktator upoznao i kazao im: "Ona u džepu ima tursku zastavu. Ukoliko postane mučenica, položit će zastavu preko nje. Spremna je na sve, zar ne?", upitao je Erdoğan, a djevojčica je kratko odgovorila "Da".
 
Istu školu prolaze i bošnjački dječaci u beha Federaciji. Ista pitanja slušaju i iste odgovore daju, u Turskoj Erdoğanu u Bosni Bakiru ili vehabijama koji ih obučavaju za rat. Javno i otvoreno najgrublje kršenje dječjih prava i sloboda, u Turskoj i Federaciji beha. Iz svih ovih slika zlouporabe djece u ratne akcije, nameće se pitanje, nisu li sva djeca muslimanskih emigranata poslanih iz Turske prošla ratnu obuku pod nazorom Erdoğana i tek onda poslana u Europu, i Bosnu i Hercegovinu. Kažu da je nepoznat identitet vojno obučene djevojčice, kao i dječaka askera u Bosni, a zar je moguće da diktatori nešto ne znaju, i ne mogu sve, što upućuje na mogućnost da je ta djevojčica emigrantsko dijete, janjičar, i da je turski uvjet prihvata emigranata obuka njihove djece za rat po europskim zemljama u koje ih Sultan i šalje.
 
Priprema li i vezir Bakir askere ne samo za Bosnu, već i za Europu. U cijeloj toj sinkroniziranoj akciji priprema djece za buduće ratnike, mora se pitati, čeka li ta sudbina i hrvatsku djecu u Federaciji Bosne i Hercegovine, kada taj beha dio vezir Bakir pretvori u čisti muslimansko bošnjački entitet. Zasigurno je taj bošnjački cilj, federacija Bosne i Hercegovine čisti  muslimanski entitet, razlog vezirova protivljenja svim legalnim i legitimnim pravima Hrvata. Na svijetu je da zaustavi i turskog sultana i bosanskog vezira u tim opasnim namjerama.
 

Vinko Đotlo

Povezane objave

Koga žulja istina?

HF

Uzmi Alija, pa makar ko avlija!

HF

Državna mafija štiti Šantićeve ubojice

HF

Koga žulja istina?

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više