Hrvatski Fokus
Društvo

Problematična obitelj izvor problema

Majka je uskraćivanjem ljubavi kažnjavala sinovljeve prirodne pokušaje izražavanja autonomije

 
 
Kod homoseksualnog muškarca moguće je da je u djetinjstvu postojala i previše uska veza između majke i sina. Majka je uskraćivanjem ljubavi kažnjavala sinovljeve prirodne pokušaje izražavanja autonomije, a pozitivna očinska figura kao identifikacijski objekt nije postojala ili dječaku nije bila dovoljno privlačna da bi ga oslobodila uske veze s majkom. To može imati za posljedicu da se dječak nesvjesno boji da će ga neka žena zarobiti, pa mu kasnije ne uspijeva izgraditi zadovoljavajući odnos s nekom ženom. Reakcija je bijeg u homoseksualne kontakte (https://mail.google.com/mail/u/0/?shva=1#142b9043a04c79dd__edn10).
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2018/05/z14745572VKs-Dariusz-Oko.jpg
Dariusz Oko
 
Ako je žena u djetinjstvu doživjela seksualno, emocionalno ili tjelesno zlostavljanje od strane muškarca, moguće je da izbjegava svaku intimnost s muškarcem i da je za nju homoseksualnost jedina seksualnost u kojoj se osjeća „sigurno“. Činjenice o homoseksualnosti koje su u javnosti slabo poznate (http://www.hrsvijet.net/index.php/drustvo/44-znanost/30380–injenice-o-homoseksualnosti-koje-su-u-javnosti-slabo-poznate).
(http://www.hrsvijet.net/index.php/drustvo/44-znanost/30380–injenice-o-homoseksualnosti-koje-su-u-javnosti-slabo-poznate).
 
Činjenice o homoseksualnosti koje su u javnosti slabo poznate. Nitko se ne rađa kao homoseksualac ili lezbijka. To su dokazala istraživanja mozga i genetska istraživanja na bl… Neke činjenice o homoseksualnosti (vlč. Dariusz Oko) (http://magnifikat.hr/neke-cinjenice-o-homoseksualnosti-vlc-dariusz-oko/); http://magnifikat.hr/neke-cinjenice-o-homoseksualnosti-vlc-dariusz-oko/.
Neke činjenice o homoseksualnosti (vlč. Dariusz Oko)
Homoseksualnost sa znanstvenog gledišta (http://www.katolik.hr/nekatolickeskupinemnu/dzenderizam/433-homoseksualnost-sa-znanstvenog-gledita/); http://www.katolik.hr/nekatolickeskupinemnu/dzenderizam/433-homoseksualnost-sa-znanstvenog-gledita/.
Homoseksualnost sa znanstvenog gledišta – dendizam i ostapbenderizam.
 

Teo Trostmann

Povezane objave

Legenda zvana Bruce Springsteen

HF

Teorija o životu

HF

BEČ – Životinje s ljudima i na groblju

HF

MALI OGLASNIK – Obećanja, obećanja…

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više