Hrvatski Fokus

Zakonskom naredbom stopirajte dosadašnji oblik okupljanja

 
 
Hrvatskom ministru policije Davoru Božinoviću!
Gospodine ministre, Kumrovec sa svojim kumrovečkim prstenom – Macelj s 13.000 hrvatskih kostura i Zagorska sela s 5000 hrvatskih kostura je  veliko groblje. Za moje drage Zagorce iz pitomog Hrvatskog zagorja Kumrovec je mjesto njihove VELIKE BOLI. I ove godine, je li to moguće, će bezdušnici na kumrovečkom groblju, na spomenutim kosturima; igranjem nenarodnih kola, isticanjem totalitarno komunističkih obilježja, svirkom i točenjem alkohola slaviti počinjeni zločin i do bola vrijeđati ne samo potomke žrtava nego i sve razumne ljude.
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2018/05/dan-mladosti-1.jpg
Ako to već do sada niste osmislili, ja Vam najdobronamjernije savjetujem, da zbog sigurnosnih i ostalih razloga povučete paralelu s Bleiburgom, i zakonskom naredbom stopirate dosadašnji oblik okupljanja, a svi oni koji se žele pokloniti svome idolu, imaju na to demokratsko pravo, neka s hranom i napitcima u ruksacima to učine u njegovom muzeju, ili bolje rečeno u njegovom jugomuzeju. Za sve one koji se ne bi pridržavali vaše naredbe, neka hrvatska policija slijedi posao policije iz Bleiburga.
 

Žarko Marić

Povezane objave

Inspekcija osmišljena za progon Mamića

HF

Vlaho Orepić je lagao

HF

Nakon Mesića i Zakošek sramoti Hrvatsku

HF

Šime Letina o Boži Dugeču

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više