Hrvatski Fokus

Zakonskom naredbom stopirajte dosadašnji oblik okupljanja

 
 
Hrvatskom ministru policije Davoru Božinoviću!
Gospodine ministre, Kumrovec sa svojim kumrovečkim prstenom – Macelj s 13.000 hrvatskih kostura i Zagorska sela s 5000 hrvatskih kostura je  veliko groblje. Za moje drage Zagorce iz pitomog Hrvatskog zagorja Kumrovec je mjesto njihove VELIKE BOLI. I ove godine, je li to moguće, će bezdušnici na kumrovečkom groblju, na spomenutim kosturima; igranjem nenarodnih kola, isticanjem totalitarno komunističkih obilježja, svirkom i točenjem alkohola slaviti počinjeni zločin i do bola vrijeđati ne samo potomke žrtava nego i sve razumne ljude.
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2018/05/dan-mladosti-1.jpg
Ako to već do sada niste osmislili, ja Vam najdobronamjernije savjetujem, da zbog sigurnosnih i ostalih razloga povučete paralelu s Bleiburgom, i zakonskom naredbom stopirate dosadašnji oblik okupljanja, a svi oni koji se žele pokloniti svome idolu, imaju na to demokratsko pravo, neka s hranom i napitcima u ruksacima to učine u njegovom muzeju, ili bolje rečeno u njegovom jugomuzeju. Za sve one koji se ne bi pridržavali vaše naredbe, neka hrvatska policija slijedi posao policije iz Bleiburga.
 

Žarko Marić

Povezane objave

SISAK – Bogatstvo vokalnoga stvaralaštva

HF

IEDC Bled – Nagrada otišla u Rumunjsku

HF

Umro Mate Ćavar – dugogodišnji suradnik Fokusa i Hrvatskoga fokusa

HF

Misa zadušnica za Oca Domovine

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više