Hrvatski Fokus

Održavaju se od 21. do 23. rujna na različitim lokacijama u gradu

 
 
U Rijeci, u Hotelu Continental, održana je konferencija za medije u povodu Mađarskih dana u Rijeci. Na konferenciji su govorili Marko Filipović, zamjenik gradonačelnika Rijeke, József Magyar, veleposlanik Mađarske u Hrvatskoj, Damir Balenović, direktor prodaje i marketinga Hotela Continental, Nikolina Radić Štivić, ravnateljica Pomorskog i povijesnog muzeja Hrvatskog primorja Rijeka i Ėva Viola, predstavnica lokalne mađarske zajednice.
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2018/09/178625_a05b056e13b213a0a0fc.jpg
U suradnji Veleposlanstva Mađarske u Zagrebu, Grada Rijeke, institucija u Rijeci te umjetnika i partnera u Mađarskoj pripremljen je program Mađarskih dana u Rijeci koji će se održati od 21. do 23. rujna na različitim lokacijama u Rijeci – u Pomorskom i povijesnom muzeju Hrvatskog primorja, na Korzu, na rivi, u Crkvi Gospe Lurdske, Hotelu Continental, Bistrou Mornar i u Art kinu. Također, tijekom Mađarskih dana, Rijeci prijateljski mađarski grad Csepel predstavit će svoje običaje, gastronomiju, zanate i glazbu. Isto tako, u suradnji s Demokratskom zajednicom Mađara u Hrvatskoj bit će predstavljene vrijednosti mađarske kulture.
 

Anđelka Felja

Povezane objave

Izdajnik Andrej Plenković novi Ante Trumbić

HF

Predsjedniče Plenkoviću, niste vjerodostojni

HF

Umro emigrant i domoljub Srećko Čulina

HF

Politički napad u obrani naziva trga zločinca maršala

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više