Hrvatski Fokus
Aktualno

Održava se 28. SASO Sajam 2018.

Međunarodni sajam SASO 2018., održat će se od 24. do 27. listopada u splitskoj Spaladium Areni

 
SASO 2018 se održava neposredno nakon još jedne uspješne turističke sezone, kada su ostvareni prihodi od turizma i kada se planiraju renovacije objekata i ulaganja u sljedeću turističku sezonu. S tim u vezi, ideja vodilja sajma SASO2018 jest obnova objekta od temelja do krova, budući tematikom i izlagačima pokriva sva područja obnove.
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2018/10/saso.jpg
Ovogodišnji sajam SASO, koji se u Splitu održava po 22. put, obuhvaća niz međunarodnih specijaliziranih sajmova:
 

22. Međunarodni sajam graditeljstva 
 

22. Međunarodni sajam drvne industrije 
22. Međunarodni sajam metalne industrije 
22. Međunarodni sajam alata, strojeva i opreme
19. Međunarodni sajam obrtništva, male privrede i poduzetništva 
18. Međunarodni sajam elektronike i energetike 
10. Međunarodni sajam ekologije – SEKO 
3. Međunarodni sajam komunalne opreme
3. Međunarodni sajam bazena i bazenske opreme 
4. Međunarodni sajam kamena
Generalni sponzori sajma SASO 2018. su tvrtka Enmon i NOVA rent a car, dok su suorganizatori Splitsko-dalmatinska županija, Grad Split, Hrvatska gospodarska komora i Obrtnička komora.
Na sajmu SASO 2018. održava se i bogat program stručnih konferencija i gospodarskih susreta: 15. Dan arhitekata, 11. Dan građevinara, Stručni skup Grupacije održavanja čistoće, Udruženja komunalnog gospodarstva HGK te brojna savjetovanja i radionice obrtnike, poslovne posjetitelje i građane, kao i niz drugih, zanimljivih popratnih događanja prezentacija, edukacija i predavanja.
Sajam SASO tradicionalno je najznačajniji gospodarski skup u regiji koji, okupljajući vodeće tvrtke u određenim gospodarskim granama,  kumulira novi poslovni potencijal, a ujedno predstavlja i mogućnost sudjelovanja brojnih izlagača u profesionalnoj medijskoj kampanji. To je i mjesto sklapanja novih poslova, prostor gdje struka susreće gospodarstvo te prilika susreta gospodarstvenika s donositeljima poslovnih odluka koje se odnose na ciljane skupine i prodajne kanale.
SASO 2018. je i izvrsna prilika za unaprjeđenje poslovnih kontakata s postojećim klijentima i pronalazak drugih kroz ugovaranje novih poslova. U prilog značaju Sajma SASO idu podaci da 75 posto posjetitelja ima moć odlučivanja te da dosadašnja vrijednost izložbenih eksponata iznosi više od milijarde eura.
 

Ivica Luetić

Povezane objave

Imunološki zavod je zdravstveno i nacionalno-sigurnosno pitanje

HF

Racije po Petrinji

HF

Ranko Ajdinović izlaže na ART ZAGREBU

HF

Saša, zovi Stefanovića, a ne Orepića!

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više