Hrvatski Fokus
Bosna i Hercegovina

Nezabilježeni povijesni poraz i poniženje Europe

Dva bošnjačko-muslimanska člana Predsjedništva

 
 
Svakim danom stižu nove i zastrašujuče vijesti progona i ubijanja kršćana u islamskim zemljama. Svijet na sve to šuti i taj kršćanofobizam prihvaća normalnim procesom etničkog i vjerskog čišćenja kršćana i kršćanstva diljem svijeta, napose onog islamskog. Te zemlje vjerskog islamskog radikalizma na šutnju slobodnog kršćanskog svijeta uzvraćaju sve agresivnije i brutalnije. Šutnja kršćanstva snaga je islamista.
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2018/10/5018.jpg
Prostori islamskih zemalja sve su natopljeniji krvlju kršćana, iza kojih ne ostaje više nikakav trag njihova vjerskog kršćanskog identiteta. Agresija na kršćane i kršćanstvo je muslimanski proces koji traje sve od pojave islama. I kraj mu, barem oni koji bi trebali znati ne znaju, se ne vidi, a on je kako poručuju islamisti, uništenje kršćana i kršćanstva ne samo u njihovim zemljama, tamo ih više i nema, već u cijelome svijetu. Taj dosad nezaustavljivi proces kršćanofobista u kojem svakim danom nestane tisuće kršćana u islamskim zemljama, postavlja vapijuće pitanje u odlučujučem trenutku pet do dvanaest, koji je interes slobodnog i demokratskog, multinacionalnog i multireligijskog zapadnog svijeta, da šuti i šutnjom sudjeluje u suvremenom zločinu vjerskog čišćenja kršćana čak i u zemljama kolijevkama kršćanstva. Stječe se dojam da se islam širio i širi samo mačem i ognjem spaljene okupirane zemlje i trganja svih znakovlja porobljenih naroda, napose njihova vjerskog identiteta. Ono što današnjim kršćanima potvrđuje taj dojam je činjenica islamskog radikalizma, ne više samo u svojim zemljama jer tamo kršćana gotovo više i nema, nego u europskim državama u koje su muslimani na bilo koji način došli.
 
Sloboda kretanja, govora i otpora kršćana toj suvremenoj terorističkoj muslimanskoj okupaciji je ograničena, zapravo zabranjena. Sve je više europskih zemalja sa visoko podignutom bijelom zastavom, i obranu svoje slobode, svoje demokracije, svog identiteta, svoje tisućljeća izgrađivane i izgrađene kršćanske baštine plaćaju muslimanskim zemljama iz kojih i dolaze ti vjerski ratnici. Zar je to onda sloboda? To je ona sloboda koju je kršćanski narod plaćao dankom u krvi tijekom turske genocidno konfesiocidne okupacije Bosne i Hercegovine. Ta tragična i krvava prošlost beha kršćana danas se, zbog ne učenja od nje, u najcrnjem obliku vraća Europi.
 
Europska šutnja i na današnji obespravljeni položaj katolika i katoličanstva u entitetskom federalnom beha entitetu, čije stanje je ravno kršćanima u svim drugim islamskim zemljama, je suicidno ponašanje čiji kraj može biti jednak današnjem hrvatskom položaju u svakim danom sve zelenijoj beha federaciji. Svakodnevna muslimansko nacionalna i vjerska jednobojnost većeg beha entiteta ne bode oči onim eurosvjetskim političkim šutljivcima pred tim četvrt stoljeća dugim procesom deeuropeiziranja i dekristijaniziranja. I kako bi kada su u vlastitoj kući ušutkani, dok im se po gradskim ulicama i trgovima povečava  broj nevinih žrtava islamskog terorizma. Ni milijarde eura plaćene največem suvremenom diktatoru Erdoganu ne zaustavljaju njegovo slanje vjerski ratnika, koji prisiljavaju Europu da im otvori vrata ulaska, bez ikakvih kontrola, kao što su vrata javnih kuća otvorena za sve i svakoga.
 
Nezabilježeni povijesni poraz i poniženje Europe, dostojanstva i ponosa njenih naroda. U takvom sramotnom europskom porazu ni Hrvati katolici, kao povijesni europski narod, u beha federalnom dijelu nisu mogli bolje proči. Što je njihov položaj u BiH bio teži i tragičniji, opstanak upitniji, i europskim narodima bivalo je nesigurnije. I obrnuto, kada je neki teroristički islamski čin potresao Europu, federalnim partnerima Bošnjaka muslimana, Hrvatima, bilo je teže, nesigurnije, i opstanak na trinaestostoljetnim beha ognjištima upitniji. Time se pokazuje da je sudbina svih kršćanskih naroda Starog kontinenta jednako upitna, nesigurna i neizvjesna, a islamski terorizam je globalni proces planiran u nacionalno i vjerski čistim muslimanskim državama.
 
Federalni beha entitet je po svim dosadašnjim političkim i vjerskim dimenzijama sve sličniji tim zemljama. Stoga kršćanski, kulturni i civilizacijski identitetski gubitak Bosne i Hercegovine  gubitak je i Europe u povijesnom kršćansko slobodarskom identitetu. Kako se danas ubija i uništava kršćanstvo u Bosni i Hercegovini tako se stoljećima ubija i ubijalo u islamskim zemljama, iz kojih dopiru vapijući glasovi progonjenih, ranjenih, ubijanih i silovanih žena i djevojčica. Niti ovaj, nažalost ne zadnji, jer zadnji će biti tek onda kad zadnji kršćanin nestane, poziv koptskih kršćana u Egiptu kojima muslimani ruše crkve i domove, ubijaju ljude i siluju žene i kćeri, prestrašeni i ušutkani kršćanski svijet ne će, i ne smije da čuje, kao što ne čuje i pozive Hrvata katolika za jednakost i ravnopravnost u Bosni i Hercegovini, prije negoli ta zajednica postane 81. pokrajina turskog zločinačko-terorističko, genocidno-konfesiocidnog carstva.
 
Sa dva bošnjačko-muslimanska člana u beha Predsjedništvu, Džaferović i Komšić, i jednim nemuslimanom, Dodikom, Bosna i Hercegovina je, ne samo siguran centar islamista emigranata, već u svim dimenzijama prva islamska zemlja u Europi.
 

Vinko Đotlo

Povezane objave

Da, Hrvati katolici molili su u Bobovcu…

HF

Lucija Zovko predstavlja svoj prvi samostalni album

hrvatski-fokus

Bošnjačkom trojcu pridružila se Bisera

HF

Opravdan strah od talibanizacije Federacije

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više