Hrvatski Fokus
Gospodarstvo

»Umjetna inteligencija i njezin utjecaj na vođenje«

Međunarodni Predsjednički forum IEDC-Poslovne škole Bled održat će se 9. studenog 2018. godine

 
 
Međunarodni Predsjednički forum IEDC-Poslovne škole Bled, koji će se održati 9. studenog 2018. godine s početkom u 9 sati, središnji je godišnji događaj na IEDC-Poslovnoj školi Bled. Događaju redovito nazoči 200 vrhunskih poslovnih rukovoditelja i vladinih predstavnika iz Srednje i Istočne Europe i šire. U temi foruma ogledaju se aktualna pitanja koja utječu na tvrtke i gospodarstva širom svijeta, pa ćemo tako ove godine govoriti o zapanjujućem tehnološkom napretku koji već mijenja našu sadašnjost i našu budućnost – govorit ćemo o “Umjetnoj inteligenciji i njezinom utjecaju na vođenje”.
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2018/10/maxresdefault.jpg
Daniel Susskind
 
Glavni govornik na forumu biti će dr. Daniel Susskind sa Sveučilišta Oxford. Dr. Susskind autor je jedne od najprodavanijih knjiga objavljene pod naslovom The Future of the Professions: How Technology Will Transform the Work of Human Experts (“Budućnost profesija: kako će tehnologija promijeniti stručni ljudski rad”).
 
Utjecaj tehnologije na poslovanje i, posebice, vođenje razmatrat će stručnjaci, prof. Pierre Casse i prof. Paul Claudel, dok će dodatnu dimenziju raspravi dati g. Frank Barz iz T-Systems Internationala, ovisnog društva Deutsche Telekoma i g. Nicholas Zhang iz Huaweia.
 
Forum će otvoriti predsjednik Vlade Republike Slovenije, g. Marjan Šarec i prof. dr. Danica Purg, dekan IEDC-Poslovne škole Bled.
 

Iva Eibel, voditeljica korporativnog komuniciranja IEDC-Poslovna škola Bled

Povezane objave

Od godine 2000. SDP kadrovira

HF

U 2023. kontinuirani prijelaz s gotovine na elektronička plaćanja 

hrvatski-fokus

Teško nam je u uvjetima opustošene strojogradnje

HF

BMW gradi u Mađarskoj

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više