Hrvatski Fokus
Hrvatska

Za progon Hrvata iz Dalja kriv SPC

"Moderne ustaše" nanose nam neprocjenjivu štetu

 
 
Iako se politika uspoređuje s najstarijim zanatom na svijetu, netko bi morao, ako ne narediti, onda makar upozoriti na minimum morala i odgovornosti političara u Hrvatskoj. A da to ne bude „kažnjavanje na sljedećim izborima“. Makar u preferencijskom glasovanju gdje glasač svoj glas daje osobi s imenom i prezimenom. Ponavljam – u Hrvatskoj, jer je politički poredak u Hrvatskoj vrlo važna politička karika u međunarodnoj politici. Politička karta svijeta bi sigurno bila drukčija da nije ubijeno toliko Hrvata, samo u XX. stoljeću. Tu bi bilo mnogo Modrića, Rimaca, Preloga i Trnina. Što ne odgovara ni Zapadu, ni Istoku, ni Sjeveru ni Jugu. Zato imamo ovakav politički poredak u Hrvatskoj. Zato imamo „antifašizam“ i „rigidnu desnicu“ kao udarnu brigadu „antifašista“. Zato imamo specijalni, perfidni i sofisticirani rat protiv Hrvata (Hrvatske). Rat u kojem se Jasenovac i(li) ustaša koristi kao glavni strateški alat protiv Hrvata (Hrvatske). U tom se ratu pojavljuje „moderni ustaša“ (na facebook profilu) s odrubljenom srpskom glavom, kao čestitka Srbima za njihov Božić. S obzirom da je to izvedeno javno (nego kako?), slijede pravne i političke sankcije. Pa se „moderni ustaša“ brani i kaže: Da je to netko drugi učinio, ne bi bilo nikakvih problema.
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2019/01/hqdefault.jpg
Strašno, prestrašno, „moderni ustaša“ kao insajder kaže kako on živi u narodu odrubljivača srpskih glava. Logično, nakon toga, na naslovnici srpskog tjednika NOVOSTI Franjo Tuđman pod rukom drži odrubljenu glavu partizana. Što treba gledati kao jednu sinkroniziranu operaciju. Gdje je pogrješno Srbe, zbog njihove naslovnice na njihovu tjedniku optuživati za njihovo optuživanje Hrvata da su zločinci. Umjesto optuživanja Srba, hrvatski „desničar“ bi morao reći da Jure i Boban nisu odrubljivali srpske glave. Ovakvom postavom i razvojem drame, „antifašisti“ postižu stopostotni učinak.
 
„Moderni ustaša“ je dokaz da je Jure Francetić bio koljač. Dakle, vrlo opasna i prljava operacija. Pravi Hrvat bi morao napasti „modernog ustašu“ jer on propagira „antifašističku“ laž o Juri i Bobanu, onda bi on od „hrvatske desnice“ bio optužen da je Udbaš i Jugović. Pa pravi Hrvat mora braniti „modernog ustašu“, tako i on postaje „antifašistički“ propagandist Juri i Bobanu.
 
Nadalje, u ovoj igri sumnjivih i nemoralnih radnji, jedan slučaj treba posebno naglasiti. Taj slučaj postaviti kao uvjet svom političkom izabraniku. A to je slučaj Pupovac – dr. Šreter. U medijima se može pročitati da je Milorad Pupovac povezan s ubojstvom  dr. Ivana Šretera. Prema tome, ja od mog političkog izabranika tražim da on ne pije kavu s Miloradom Pupovcem. Jer da su to normalni, moralni ljudi, Milorad Pupovac bi bio izoliran. Da su to normalni, moralni ljudi, Milorad Pupovac, kao eksponent jedne genocidne organizacije uopće ne bi mogao funkcionirati u jednom parlamentu.  
 
Još sam nešto zaboravio u mom prošlom članku na ovom portalu. A to je Milan Bandić i njegov gradonačelnički staž u Zagrebu. Pa sam rekao da su on i njegov kolega po gradonačelničkom stažu Većeslav Holjevac nečije marionete. Čije? Ne znam, je li uzimanje (na usta) i koljiva i hostije teološki prekršaj? Ja mislim da jest. U prošlom članku spominjem rasplakanu djevojčicu koja na tegljaču na Dunavu bježi iz Dalja. Zar je potrebno govoriti da ona bježi od SPC-a. A Milan Bandić od SPC-a u Zagrebu uzima (jede) koljivo. Nema sumnje da Milan Bandić za svoju toliku vladavinu u Zagrebu može zahvaliti i SPC-u (Srpska pravoslavna crkva). Ja mislim da tu ima posla i za HNES (Hrvatsko Nacionalno Etičko Sudište) i za teologe.
 

Jure Vukić, Tribanj

Povezane objave

Kukuriku prerasla u Kukuriku – kokoda koaliciju

HF

Franjo Tuđman je ostvario Božje čudo

HF

Južnjaci vladaju Hrvatskom

HF

EKO-POLITIKANSTVO – Glavnina lažnih ekologa živi u velikim betonskim gradovima

hrvatski-fokus

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više