Hrvatski Fokus

Crvena bratija bez skrupula napada "ognjištare", "ustaše", Katoličku Crkvu, biskupe…

 
 
Tragikomično, groteskno, otužno i smiješno u isti mah je ponašanje naših pseudo-liberala, kvazi-socijaldemokrata, lažnih HSS-ovaca, neokomunista, anarhista i ostale apatridske klike koja se pred svake EU izbore gura u "nacionalni tor" – kojega se, inače, jako grozi i gadi do besvijesti.
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2019/03/250px-Rijeck_karneval_140210_5.jpg
Oni koji se najviše ističu pljuvačinom i nabacivanjem blata na sve nacionalne vrijednosti, istresanjem bljuvotina i gadosti svake vrste, odjednom (tih dana, u vrijeme dok traje izborna kampanja za EU zastupnike) doživljavaju "metamorfozu" i postaju "nacionalisti" prvog reda "domovine sinovi" bez straha i mane, budući "uskoci", "hajduci", "hrvatski ratnici" (umalo "ustaše") koji će se "ako Bog da i sreća junačka", čim kroče među one birokrate u EU parlamentu uhvatiti u koštac s njima a sve u cilju da im "jedina i sveta Hrvatska" procvjeta i u njoj zavlada blagostanje i progres. Vidite li, dragi čitatelji te njuške, odurne iskrivljene face koje se nisu u stanju ni nasmijati, te likove izobličene od mržnje i netrpeljivosti prema svemu što je normalno i prirodno, prema svemu hrvatskom, kako se guraju u prvi "obrambeni" red, bez trunke srama i kompleksa – baš kao da ih znamo od jučer.
 
Nabiguzice, hijene, gotovani, klatež kojoj je na umu jedino dočepati se fotelja EU zastupnika i onih 6-7 tisuća eura mjesečno, besprizorni likovi, muktaši i prevaranti bez karaktera, obraza i morala koji bi ovu našu Hrvatsku dali sutra na bubanj ili je ispili u čaši vode, samo da mogu. I taj šljam, ti politički strvinari, za svake EU izbore upriliče isti igrokaz – ne bi li ušićarili koji glas i na desnici i dokopali se hladovine u Bruxellesu. A onda opet po starom. Sistem Zokija Milanovića. Čim prođe ta faza privremenog kameleonskog obrata, opet će se zagrmjeti na "talibane", "ognjištare" i "ustaše", opet će glavna opasnost postati "konzervativna revolucija", a meta Katolička Crkva i biskupi. Bratija je to koja nema skrupula i u stanju je zemlju u kojoj živi klevetati gore nego srpsko-četnička propaganda.
 
Sva ona izvješća o "stanju ljudskih prava u Hrvatskoj", "bilteni" SNV-a i slični pamfleti u kojima se našu zemlju prikazuje kao leglo ekstremizma i ksenofobije njihovo su djelo i to je najbolji pokazatelj što misle i osjećaju prema državi u kojoj lagodno i udobno žive zaštićeni bolje nego lički medvjedi. No, daleko od toga da su oni jedini krivci, braćo Hrvati. Mi, konzervativci, suverenisti, domoljubi (ili kako god sami sebe nazvali oni kojima je do Lijepe naše istinski stalo), jednom bi se trebali zapitati: Kako to da od 1990. godine do danas, na našoj političkoj sceni nije zaživjela ni jedna stranka koja zastupa izvorni i autentični demokršćanski svjetonazor?
 
Tko je to otvorio prostor za podjele na "desnici" i zašto je ona od 1990. do danas rascjepkana do te mjere da nam manjina svojim manipulacijama i uz pomoć medija nameće svoju političku volju? Kad sami sebi odgovorimo na ta pitanja i shvatimo realnost u kojoj živimo, mnoge će nam stvari biti jasnije. Nacionalna politika se ne vodi idolatrijskim obožavanjem umišljenih "veličina", lidera marginalnih skupina i beznačajnih strančica od kojih je svaki uvjeren kako je samo on i upravo on jedini pozvan i sposoban ostvariti hrvatske nacionalne ciljeve, bogomdan, nezamjenjiv i nepogrešiv. Jer, upravo su to slabosti što ih vješto koriste današnji lažni "demokršćani" i ona manjina preko koje se nameću "vrijednosti" potpuno suprotne onima do kojih drži golema većina nas – svi građani kojima je iskreno stalo do budućnosti i boljitka Hrvatske, koje god nacije, vjere i rase bili. Svi vidimo tu rascjepkanost, neslogu, ne rijetko čak i oštre podjele koje vode do nepomirljivih sukoba na "desnici", ali bježimo od istine, nismo u stanju ili ne želimo pogledati u lice sami sebi. Zašto?
 

Zlatko Pinter

Povezane objave

Lepa Brena poništila hrvatske žrtve

HF

Porfirije Perić – četnički kantautor iz Chicaga

HF

Vrijeme je za vladu nacionalnog spasa

HF

Trideset posto ljudi slijepo vjeruje diktatorima

hrvatski-fokus

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više