Hrvatski Fokus

Svaki Bošnjak od 17 godina pa prema gore mora ispod kreveta imati Alfa uniformu

 
 
Ako je vjerovati Nihadu Aličkoviću, 'bošnjaci' u BiH su budni, točnije, "spavaju na jedno oko" i ozbiljno se pripremaju za "obranu od agresije kojoj su izloženi isto kao i 1992.". On, naime, s ekipom jednako ratobornih islamista iz BiH obilazi Srbiju i "selami" svoje "bošnjake", kako bi ih se probudilo i upozorilo da im "prijeti opasnost". Apelira, poziva, agitira da svi "bošnjaci budu obučeni i spremni", da "ne smiju spavati nego se uključivati u sve "patriotske organizacije" koje su im na raspolaganju, te da moraju "prihvatiti rat koji se protiv njih već vodi!" I vrlo je zanimljivo i znakovito da to poručuje iz srca Šumadije, što znači da ga uskoro možemo očekivati i kod nas u Hrvatskoj. Budući da smo mi poznati po gostoljubivosti čak i prema takvima kao što su Vuk Drašković i Bakir Izetbegović, zašto nam i Nihad ne bi mogao u pohode, da podsjeti svoje 'bošnjake' u Hrvatskoj kako su "ugroženi' i da je krajnje vrijeme da se pripreme za rat.
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2019/05/maxresdefault.jpg
U video prilogu koji je snimljen na području Čačka (Srbija) a započinje religijskom pjesmom, Aličković je citirao riječi njihovog "viteza, legendarnog generala Atifa Dudakovića" (kojemu se upravo sudi zbog masovnih zločina nad Srbima, Hrvatima i svojim muslimanima) koji je rekao kako "svaku 'bošnjak' od 17 godina pa prema gore mora ispod kreveta  imati Alfa uniformu, mora imati ranac u kome se nalazi upravo ta uniforma, nalazi vreća za spavanje, nalaze čizme i tako dalje i tako dalje i to ovim putem evo ponavljam te riječi, da svaki 'bošnjak' od 17 godina pa gore treba sebi da osigura nešto tako ispod kreveta…" On također apelira da svaki punoljetni 'bošnjak' podnese zahtjev za legalno naoružavanje preko MUP-a, što je njegovo "građansko pravo". "Bošnjaci to trebaju da imaju, bošnjaci to moraju da rade…Bošnjaci moraju da shvate da su još uvijek izloženi agresiji (…) Nema spavanja, nema opuštanja…drugo poluvrijeme traje, 'bošnjaci' moraju da uđu u ovaj rat koji nad njima traje…"
 
Za Srbe i Hrvate koji ne pristaju na platformu muslimana, Aličković također ima rješenje: "Eno mu rijeka, neka gazi preko njih, eno mu Srbija, eno mu Hrvatska…" Također je ustvrdio da je "svaki drugi stanovnik u BiH 'bošnjak'" i da je "velika većina njih svjesna i nacionalno i vjerski i u svakom pogledu". "Demokratski", nema što. Tako se gradi "mir" i "suživot" u BiH. Hrvatima i Srbima se nudi izbor: ili ćete kako mi hoćemo, ili selite odavde. Aličković se inače poziva na zakone samo kad to njemu paše, a vodi "AntiDayton pokret". Radi se o osobi koja je već bila više puta privođena u policiju na informativne razgovore zbog izazivanja vjerske, nacionalne i rasne mržnje. "AntiDayton" pokret poklanja posebnu pozornost animiranju djece i mladih. Jedno je sasvim sigurno: dok je Nihada Aličkovića i takvih kao što je on, mira u BiH biti ne će. (https://www.youtube.com/watch?v=dXnzCjZHl6k&feature=youtu.be)
 

Zlatko Pinter

Povezane objave

I dalje sporan 25. studeni

HF

Bez Hrvata nema ni Bosne i Hercegovine

hrvatski-fokus

Bošnjacima nije u interesu prestanak rata

HF

Gradnja džamije na hrvatskoj zemlji u Travniku

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više