Hrvatski Fokus
Hrvatska

Povijesna istina = hrvatska opstojnost

Lažiranjem i prešućivanjem hrvatske povijesti, učinjen je genocid nad Hrvatima

 
 
Narod koji ne uči iz svoje povijesti, nema budućnosti. Povijest je učiteljica života, svjetionik od kud dolazimo i kamo idemo, što se dogodilo, a proživljeno zlo da se ne bi ponovilo. Nad Hrvatima je kroz povijest učinjen genocid, mnoga mjesta, gradovi nestali su, Hrvati ubijeni, protjerani, kuće zapaljene, groblja preorana, a Crkve srušene. Gotovo nitko do danas za taj zločin u kontinuitetu nad jednim hrabrim i ponosnim narodom, Bogu i svojoj domovini odanom nije odgovarao i zato se isti nad Hrvatima u Domovinskom obrambenom ratu i ponovio. Zato Hrvati nikada u svojoj povijesti nisu vodili osvajačke ratove niti kročili na tuđi teritorij da ga osvajaju. Hrvati se tisutljećima samo bore da budu svoji na svome, da vlada mir i sloga i da zavlada blagostanje među Hrvatima, Božjim narodom, narodom nade kako je rekao papa Ivan Pavao II.
http://hrvatskifokus-2021.ga/wp-content/uploads/2019/10/dr.-Franjo-Tudman.jpg
Zbog zataškavanja povijesne istine, uništenja hrvatske baštine, onemogućavanja povratka dijaspore, protjerivanja mladih, Hrvatska je u odumiranju. Hrvatski velikani poput Zrinsko Frankopana ne smije se spominjati. Opera Nikole Šubić Zrinskog, U boj u boj, u Hrvatskoj se ne smije izvesti, ali se izvodi u dalekom Japanu. Tvrđava Grozdansko, koja ima veličanstvenu povijest u ruševnom je stanju  i povijest o njoj zapisana je u knjigama drugih država, a ne u hrvatskim. Hrvatska djeca ne uče o  ljepotama naše domovine niti o veličanstvenim pobjedama. Ne uče ni o Domovinskom ratu. Sve što su neprijatelji hrvatskoga naroda konfiscirali ubivši Hrvate do danas nije zatražen povratak imovine, a komunistički zločini nikada nisu osuđeni, mučki ubijeni Hrvati do danas nisu svi eshumirani. Sve je to slika hrvatske vlasti. Često mislim, potkrijepljena dokazima, da mi Hrvati svoju vlast nakon predsjednika Tuđmana nikada nismo imali, a to je preveliko razdoblje u kojem se ruše temelji naše domovine. Krajnje je vrijeme da narod kaže DOSTA, dok ne bude prekasno.
 

Slavica Vučko, predsjednica Inicijative Hrvatska sloga

Povezani članci

Tito i Boris Nilovič Litvinov

HF

AFORIZMI – Vegetiraju i konzumiraju

HF

Nazor: Moramo izjednačiti sve žrtve

HF

Hrvatska je pocrvenila od srama

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da ste s ovim u redu, ali ako želite možete se odjaviti i ne prihvatiti. Prihvati Pogledaj više...