Hrvatski Fokus
Aktualno

IEDC Bled – međunarodni kadrovski forum

"Ako želimo razviti učinkovitije vodstvo, moramo započeti sa sobom"

 
 
Najava i poziv medijima
 
»Vođa ljudskih resursa kao katalizator promjene: kultura, način razmišljanja, radna učinkovitost« » – IEDC Godišnji međunarodni kadrovski forum Bled
10.-11. listopada 2019. godine
IEDC-Poslovna škola Bled, Slovenija
Prešernova cesta 33, 4260 Bled
 
Bled, 8. listopada 2019.: IEDC-Poslovna škola Bled organizira tradicionalni međunarodni kadrovski forum koji će se održati od 10. do 11. listopada 2019. Središnja tema događaja je “HR Leaders as Catalysts for Change: Culture, Mindset, Performance” sa prof. Manfred Kets de Vriesom.
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2019/10/Manfred-Kets-de-Vries-speaker-min.jpg
Manfred Kets de Vries
 
Profesor Manfred Kets de Vries jedan je od najutjecajnijih poslovnih mislilaca na svijetu i jedan je od prvih istraživača menadžmenta koji je crpio inspiraciju iz psihoanalize. Predsjednik je Međunarodnog centra za liderstvo u poslovnoj školi INSEAD i osnivač konzultantske tvrtke The Kets de Vries Institute. 2011. godine nagrađen je počasnim doktoratom na IEDC – Poslovnoj školi Bled, a krajem tjedna će predavati u školi kao glavni govornik na Godišnjem HR forumu.
 
U svom izlaganju naslovljenom „Mistika liderstva: Stvaranje reflektivnih vođa“, on će se pozabaviti mnogim temama: jesu li vođe uvijek racionalne, što vođe čini neuspješnima, koje su kompetencije, prakse i uloge važne za učinkovite vođe i kakva je učinkovita organizacijska kultura? Također, prof. Kets de Vries govoriti će o "avtentizootičnim" organizacijama koje izgledaju kao radno mjesto iz snova na kojem bi svi voljeli jednom raditi!
 
Osim profesora Ketsa de Vriesa, pridružit će nam se i niz izvrsnih govornika, uključujući dr. Sally Boneywell, Lead Coach, IMD Lausanne i Executive Coach in Leadership Development Consultant, Velika Britanija; Nataša Bazjak Cristini, regionalna direktorica za ljudske resurse, HR manager Slovenije 2019, Atlantic Group, Slovenija; Ivan Bartulović, član uprave i CHRO, Hrvatski Telekom, Hrvatska; Saša Fajmut, direktorica razvoja voditeljskog potenciala, Amrop Adria, Slovenija; Sara Isaković, pobjednica olimpijade, M.A. Psihologija performansi, Slovenija; Dejan Madjoski, HR poslovni partner, predavač, izvršni trener, Pivara Skoplje AD – Coca-Cola, sjeverna Makedonija; Gregor Rajšp, direktor ljudskih resursa, član uprave, Pivovarna Laško Union (Heineken), Slovenija; Iva Taiber, Next Level Success, Hrvatska; dr. Drikus Kriek, prodekan za pedagogiju, IEDC – Poslovna škola Bled, i dr. Alenka Braček Lalić, prodekan za istrage, IEDC – Poslovna škola Bled.
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2019/10/1200px-IEDC-Bled_School_of_Management_logo.svg_.png
Forum će započeti u četvrtak, 10. listopada u 9:00, a završiti u petak, 11. listopada u 13:30. Više informacija možete naći na stranici foruma.
Govornici na konferenciji odgovarat će na pitanja novinara.
 

Iva Eibel, voditeljica korporativnog komuniciranja

Povezane objave

Četništvo u porastu, a izmišljaju ustaše

HF

Loptu ima Zambata!

HF

Gordan Jandroković u Boki Kotorskoj

HF

Dogovor(e)na demokracija

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više