Hrvatski Fokus
Društvo

Biodroga – renomirana robna marka

Središte Biodroge nalazi se u Baden-Badenu u Njemačkoj

 
 
BIODROGA je svjetski renomirani brend zastupljen u vrhunskim kozmetičkim salonima i SPA & Wellness centrima diljem svijeta, sa naglaskom na najnovije trendove iz područja dermatologije, medicine i kozmetologije. Sa ciljem stvaranja inovativnih rješenja za njegu kože lica i tijela.
http://hrvatskifokus-2021.ga/wp-content/uploads/2019/11/1-EGF_gruppe.jpg
Zbog sve većih zahtjeva tržišta i potreba za vrhunskom kozmetikom, lansirana je nova revolucionarna MD BIODROGA linija specijalizirana za rješavanje specifičnih kožnih problema, a bazirana na pažljivo odabranim aktivnim sastojcima kao što su peptidi, DMC Complex, Bio Ecolia i EGF (epidermalni rastući faktor) koji koži osiguravaju maksimalnu njegu i učinkovite rezultate. Proizvodi su maksimalno kompatibilni sa kožom i ne sadrže štetne parabene, mineralna ulja, PEG i emulgatore.
 
NAŠ DOM JE U NJEMAČKOJ!
 
Srce BIODROGE se nalazi u Baden-Badenu, poznatiji u svijetu po 2000 godišnjoj tradiciji SPA termama i ljekovitoj vodi. Tradicija u kombinaciji sa najnovijim tehnološkim dostignućima osigurava vrhunske proizvode. Osnivač tvrtke Walter Friedmann udružio se s kozmetičarkom Rosel Heim na kraju 1940-ih i razvio jedan od prvih kompletnih serije njege kože u svijetu kozmetike koji je bio prilagođen različitim tipovima kože. Rođena je ideja za sustavnu njegu kože. Intenzivno se posvetio istraživanju i dobivanju botaničkih aktivnih sastojaka, na temelju tih rezultata istraživanja, predstavio je brand Biodroga Systems svjetskoj javnosti po prvi put 1959 na Kongresu XIII Cidesco u Luzernu, Švicarska. Brand ime izvedeno je kombinirajući “bio” = biološki i “droga” = na temelju biljne osnove.
 
KVALITETA
 
BIODROGA kombinira najsofisticiranije sastojke s vrlo učinkovitim visokotehnološkim komponentama. Istraživanje, razvoj i proizvodnja u vlastitim laboratorijima u Baden-Baden.
 
SIGURNOST
 
Naši znanstvenici i dermatolozi ispituju sve sirovine. Osim toga, obavljaju testiranje u vezi tolerancije kože i redovno provode studije analize za sve linije proizvoda.
 
ISTRAŽIVANJE
 
Odjel za istraživanje i razvoj, razvija inovativne kombinacije biotehnoloških sastojaka s posebno razvijenim sustavima koji osiguravaju novu dimenziju u njezi kože.
 
ZNANSTVENI DOKAZ O UČINKOVITOSTI
 
Iznimni rezultati učinkovitosti odražavaju kvalitetu BIODROGA proizvoda. Svi proizvodi testirani su od strane neovisnih instituta u studijama učinkovitosti. Štoviše, pridajemo veliku važnost neutralnoj procjeni naših proizvoda. Stoga analiziramo naše sastojke na neovisnom web portalu www.cosmeticanalysis.com Inovativne i revolucionarne linije proizvoda sa naglaskom na rješavanje specifičnih kožnih stanja i potreba, uz učinkovitost i sigurnost koje jamče pažljivo odabrani aktivni sastojci upotrebom osiguravaju vrhunske rezultate uz maksimalnu kompatibilnost sa kožom, bez upotrebe štetnih parabena, PEG, mineralnih ulja i emulgatora. Sve do danas tradicijom dužom od 60 godina, BIODROGA predstavlja svjetski renomirani brend zastupljen u dermatološkim ustanovama, vrhunskim kozmetičkim salonima i SPA & Wellness centrima diljem svijeta, što predstavlja samo jedan od dokaza postojanosti i iznimne kvalitete.
 

Anđelka Felja

Povezani članci

Lud, zbunjen, normalan

HF

Razlozi protiv nemoralnog odgoja

HF

Pronađeno 30 knjiga Marka Marulića!

HF

Zašto?

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da ste s ovim u redu, ali ako želite možete se odjaviti i ne prihvatiti. Prihvati Pogledaj više...