Hrvatski Fokus
Društvo

Novi korejski brendovi u Esplanadi

DM predstavlja sedam inovativnih linija korejske kozmetike

 
 
U ponedjeljak, 16. prosinca 2019., u 11 sati, dm će u hotelu Esplanada (Smaragdna dvorana) predstaviti sedam linija korejske kozmetike kojima je obogaćena ponuda u prodavaonicama dm-a.
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2019/12/moja-rutina.jpeg
Na predstavljanju novih korejskih brendova i ekskluziva dostupnih u dm-u, Gordani Picek, članici Uprave i voditeljici marketinga i PR u dm-u, pridružit će se g. Dong-chan Kim, veleposlanik Republike Koreje u Republici Hrvatskoj te predstavnici Korea Business Centra (KOTRA). dm i partneri zajedno će s voditeljicom programa događanja Anom Miščević uzvanicima prikazati raznovrsne proizvode korejske kozmetike koja osvaja svijet ljepote inovacijama i holističkim principima, a koji su dostupni u prodavaonicama dm-a.  
Bit će predstavljena suradnja dm-a s korejskim partnerima i brendovima koji na police dm-a donose bogat izbor K-Beauty njege poznate po visokoučinkovitim formulama i pristupačnoj cijeni.
 

Anđelka Felja

Povezane objave

MUDROSITNICE – I malene tratinčice uljepšaju puste livadice

hrvatski-fokus

Upozorenja Zlatka Miliše

HF

Komunicirajmo asertivno

hrvatski-fokus

AFORIZMI – Ljepotice i žensko društvo

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više