Hrvatski Fokus
Hrvatska

Rotarijanci u Dubrovniku

Uspješno završen Rotary Institut Zone 21 u Dubrovniku

 
 
Dvjestotinjak rotarijanaca iz 35 zemalja okupilo se početkom studenog u Dubrovniku na obaveznoj edukaciji za iduće guvernere, ali i na Rotary institutu Zone 21. Bila je to prilika čuti zanimljiva predavanja Rotary International President Electa Holgera Knaacka, potpredsjednika i direktora Rotary Internationala Yinke Babalole, te Julie Phelps, trustee Rotary fondacije, kao i brojnih drugih bivših, sadašnjih i budućih direktora i guvernera. Uz novosti u borbi protiv dječje paralize, integraciji Rotaracta, financijama i organizacijskim pitanjima, kao i pregleda brojnih projekata kojima rotarijanci naše Zone čine razliku u svojim zajednicama, mogli smo svjedočiti jednom od najvećih blaga Rotaryja – prijateljstvu koje nam daje priliku za služenje.
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2020/02/rotarymasonicnew.jpg
Domaćin i predsjednik organizacijskog odbora, Rotary koordinator PDG Marijan Bulat, DG Danijel Jozić, naš Distrikt i nazočni rotarijanci, posebno oni iz RC Dubrovnik, ugostili su brojne uzvanike i prijatelje tijekom tog, motivacijom i prijateljstvom punog tjedna te predstavili bogatstvo i snagu rotarijanstva u Hrvatskoj. Tijekom posebne večeri dodijeljena su i priznanja novim major donorima u našoj Zoni kojih je najviše bilo upravo iz Hrvatske (Davor Alaburić iz RC Zagreb Sljeme, Anto Domić iz e-cluba Hrvatska te Sunčica Bulat Wuersching i Danijel Jozić iz RC Zagreb Centar). 
Svečana predavanja održali su prijatelji rotarijanci: Damir Boras iz RC Zagreb Medvedgrad na temu „Libertas i Rotary“, Nenad Bakić iz RC Zagreb Centar o „Kulturi uspjeha“, Arthur Mattli iz RC Bern, švicarski veleposlanik u Rumunjskoj, govorio je o „Švicarskom prijedlogu za mir u Zoni 21“. Posebna zahvala ide majstoru ceremonije s moćima za pridržavanje vremena, uveseljavanje publike i prednjačenje na plesnom podiju, našem rotarijanskom prijatelju Frani Ridjanu.
 

Dijana Najjar, 25 XI. 2019., https://rotary.hr/novosti/uspjesno-zavrsen-rotary-institut-zone-21-u-dubrovniku

Povezane objave

Kad maske konačno padnu

hrvatski-fokus

Sergio Rabar – beskompromisni borac za Hrvatsku i za hrvatsku Istru

hrvatski-fokus

Posljedice njemačke ofenzive “Westbosnien”

HF

Kako je ubijala slovenska Udba

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više