Hrvatski Fokus
Hrvatska

Rotarijanci u Dubrovniku

Uspješno završen Rotary Institut Zone 21 u Dubrovniku

 
 
Dvjestotinjak rotarijanaca iz 35 zemalja okupilo se početkom studenog u Dubrovniku na obaveznoj edukaciji za iduće guvernere, ali i na Rotary institutu Zone 21. Bila je to prilika čuti zanimljiva predavanja Rotary International President Electa Holgera Knaacka, potpredsjednika i direktora Rotary Internationala Yinke Babalole, te Julie Phelps, trustee Rotary fondacije, kao i brojnih drugih bivših, sadašnjih i budućih direktora i guvernera. Uz novosti u borbi protiv dječje paralize, integraciji Rotaracta, financijama i organizacijskim pitanjima, kao i pregleda brojnih projekata kojima rotarijanci naše Zone čine razliku u svojim zajednicama, mogli smo svjedočiti jednom od najvećih blaga Rotaryja – prijateljstvu koje nam daje priliku za služenje.
http://hrvatskifokus-2021.ga/wp-content/uploads/2020/02/rotarymasonicnew.jpg
Domaćin i predsjednik organizacijskog odbora, Rotary koordinator PDG Marijan Bulat, DG Danijel Jozić, naš Distrikt i nazočni rotarijanci, posebno oni iz RC Dubrovnik, ugostili su brojne uzvanike i prijatelje tijekom tog, motivacijom i prijateljstvom punog tjedna te predstavili bogatstvo i snagu rotarijanstva u Hrvatskoj. Tijekom posebne večeri dodijeljena su i priznanja novim major donorima u našoj Zoni kojih je najviše bilo upravo iz Hrvatske (Davor Alaburić iz RC Zagreb Sljeme, Anto Domić iz e-cluba Hrvatska te Sunčica Bulat Wuersching i Danijel Jozić iz RC Zagreb Centar). 
Svečana predavanja održali su prijatelji rotarijanci: Damir Boras iz RC Zagreb Medvedgrad na temu „Libertas i Rotary“, Nenad Bakić iz RC Zagreb Centar o „Kulturi uspjeha“, Arthur Mattli iz RC Bern, švicarski veleposlanik u Rumunjskoj, govorio je o „Švicarskom prijedlogu za mir u Zoni 21“. Posebna zahvala ide majstoru ceremonije s moćima za pridržavanje vremena, uveseljavanje publike i prednjačenje na plesnom podiju, našem rotarijanskom prijatelju Frani Ridjanu.
 

Dijana Najjar, 25 XI. 2019., https://rotary.hr/novosti/uspjesno-zavrsen-rotary-institut-zone-21-u-dubrovniku

Povezani članci

PREDIZBORNA BOJIŠNICA ILI OSMA OFENZIVA – Zoran puca, bit će dana

HF

Zahtjev HDP “Dr. Rudolf Horvat”

HF

Nesretna hrvatska zemljo!

HF

Tri izborne jedinice ispunjavaju sve zahtjeve

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da ste s ovim u redu, ali ako želite možete se odjaviti i ne prihvatiti. Prihvati Pogledaj više...