Hrvatski Fokus
Unutarnja politika

Htjeli ste satiru, imat ćete satiru

Hrvatska je slobodna zemlja većinskoga hrvatskog i katoličkog naroda

 
 
Hrvatski branitelji su se devedesetih borili za slobodu. Slobodu govora, misli, vjeroispovijesti. Nisu se borili da bi nam bilo kakve manjine nabijale kompleks manje vrijednosti zato što smo se usudili braniti i obraniti našu Domovinu. Ne ćemo se sramiti što smo Hrvati i kršćani!
http://hrvatskifokus-2021.ga/wp-content/uploads/2020/02/p21-a_30.jpg
Hrvatska je kršćanska zemlja koja u glavnini ne podržava koncept istospolnih "brakova". Narod je svoje rekao na referendumu 2013. godine! To nikako ne znači da osobe homoseksualne orijentacije itko ikad smije diskriminirati na temelju orijentacije kao što je to bilo u jugoslavenskoj diktaturi. Ali. Dosta je bilo terora. Crkva, Domovina, nacija – to su naše svetinje. Palite naše biskupe kao krnje. Prihvatite da i neki drugi pale vaše svetinje kao krnje. Vješate našeg prvog hrvatskog predsjednika doktora Tuđmana na naslovnicama srpskih Novosti? Budite spremni na satiru paljenja Pupovca kao krnje kao antipoda svega ljudskog, poštenog i hrvatskog. Zapalili ste Kolindu Grabar-Kitarović kao krnju? Budite spremni da se pali i Milanović i Stazić i Tito kao krnja.
Htjeli ste satiru? Imat ćete satiru. Ne ćemo se ispričavati. Plačite. Kukajte. Zovite pravobraniteljice. Prijavljujte za govor mržnje. Kako bilo da bilo, dosta je bilo. Ne ćemo se mi u svojoj Domovini sramiti što smo većina.
 

Ivona Milinović, https://www.facebook.com/ivonamilinovic/posts/10157140134528857

Povezani članci

Plenković: I to treba da se zna!

HF

Smetlari tri sata skidali spomen-ploču!

HF

Stup srama ili kazneno djelo!?

HF

Biskupe Uziniću, moja se knjiga ne može svrstati u neku dnevnu politiku

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da ste s ovim u redu, ali ako želite možete se odjaviti i ne prihvatiti. Prihvati Pogledaj više...