Hrvatski Fokus

Hrvatska je slobodna zemlja većinskoga hrvatskog i katoličkog naroda

 
 
Hrvatski branitelji su se devedesetih borili za slobodu. Slobodu govora, misli, vjeroispovijesti. Nisu se borili da bi nam bilo kakve manjine nabijale kompleks manje vrijednosti zato što smo se usudili braniti i obraniti našu Domovinu. Ne ćemo se sramiti što smo Hrvati i kršćani!
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2020/02/p21-a_30.jpg
Hrvatska je kršćanska zemlja koja u glavnini ne podržava koncept istospolnih "brakova". Narod je svoje rekao na referendumu 2013. godine! To nikako ne znači da osobe homoseksualne orijentacije itko ikad smije diskriminirati na temelju orijentacije kao što je to bilo u jugoslavenskoj diktaturi. Ali. Dosta je bilo terora. Crkva, Domovina, nacija – to su naše svetinje. Palite naše biskupe kao krnje. Prihvatite da i neki drugi pale vaše svetinje kao krnje. Vješate našeg prvog hrvatskog predsjednika doktora Tuđmana na naslovnicama srpskih Novosti? Budite spremni na satiru paljenja Pupovca kao krnje kao antipoda svega ljudskog, poštenog i hrvatskog. Zapalili ste Kolindu Grabar-Kitarović kao krnju? Budite spremni da se pali i Milanović i Stazić i Tito kao krnja.
Htjeli ste satiru? Imat ćete satiru. Ne ćemo se ispričavati. Plačite. Kukajte. Zovite pravobraniteljice. Prijavljujte za govor mržnje. Kako bilo da bilo, dosta je bilo. Ne ćemo se mi u svojoj Domovini sramiti što smo većina.
 

Ivona Milinović, https://www.facebook.com/ivonamilinovic/posts/10157140134528857

Povezane objave

HRT i HAVC zataškavaju srbijanske logore

HF

Modernizam, đavolja klopka za Crkvu

HF

IZBORI 2015. – Zar postoje birači koje nitko ne treba?

HF

Ministričino žderanje i lokanje na državni trošak

hrvatski-fokus

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više