Hrvatski Fokus
Hrvatska

Dragana Jeckov, je li te sram?

U tvojim Negoslavcima su ubijali, silovali…

 
 
Zastupnica u Hrvatskom saboru iz SDSS-a (Dragana Jeckov – SDSS – iz Negoslavaca – selo do Vukovara) danas priča o ustaškim ulicama diljem Republike Hrvatske. Za dotičnu bi upravo na današnji dan postavila nekoliko pitanja:
– kada će ista priznati i krenuti javno pričati o zločinima i zločincima iz svojeg sela koji su mučili, silovali i ubijali Hrvate i ostalo ne-srpsko stanovništvo?
 – kada će ista priznati i javno reći da su upravo u Negoslavcima bili logori ili takozvani "kućni pritvori" u kojima su se činili gore navedeni zločini i ispitivanja?
"Poštovana" zastupnice,
upravo na današnji dan 1991. godine moja obitelj i ja odvedeni smo iz našeg sela (Sotin) u vaše selo (Negoslavci) gdje smo dva dana ispitivani i mučeni. Gdje su moju majku silovali vaši sunarodnjaci. Vaš sunarodnjak je rekao tada da se mog tatu stavi na prvo mjesto za ubijanje! Upravo vaši mještani su odveli mog tatu na današnji dan i ubili ga. Njegove posmrtne ostatke do dana današnjeg nismo pronašli. A vaši sumještani jako dobro znaju istinu o tome. Kada ćete o tome pričati u Hrvatskom saboru? U vašem selu su mnogi ubijeni. Većinu i dalje tražimo.
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2020/10/449647.jpg
Kako vas nije sramota pričati o nazivima ulica u našoj domovini, a u isto vrijeme prešućivati zločine koje su činili vaši mještani i sunarodnjaci?! Jer i prešućivanje je isto zločin. A svi dobro znamo da Negoslavci nisu New York i da svi znate sve!!
"Poštovana" zastupnice, sramite li se kada se pogledate u ogledalo? Bojite li se Božjeg suda?
Ako do sada niste, mislim da je krajnje vrijeme da toga postanete svjesni. Svakog od nas čeka Božji sud i pravda.“
 

Sandra Rapčak, predsjednica Udruge djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja, https://www.facebook.com/sandra.rapcak

Povezane objave

Andreja na čelo SDP-a, Zorana na čelo HDZ-a

HF

Nelegalno izbacivanje iz Predsjedništva BiH (6)

HF

Ipak suđenje Dušanu Lončaru

HF

Žurno tužiti lažne hrvatske vlasti

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više